Wpisy 854 315 – 854 414
25 marca 2012 15:16 → 25 marca 2012 16:33, 100 wpisów
Pięknaja.. .x 100 .
-------------------------------------
-------------------------------------
w124-więc nie pisz, że to dziki wschód,jak dziewczyny ładne; zapewniam Cię, że znam bardziej dzikie tereny w Polsce
do wieczorka wszystkim strzałów trafnych mąga byc rykoszety aby w cel pozdrawiam
Rodowicz też śpiewała, że piłka jest okrągła
oboje nie mieli racji
bo kulista
oboje nie mieli racji
bo kulista
Pięknaja.. .
-------------------------------
-------------------------------
emeryt u mnie wrony jednym skrzydłem machają bo drugim sobie oczy zasłaniają jak lecą nadmoimi lasami
w124 - ale tam jak jest polowanie na niedźwiedzie, to zające uciekają przez granicę do Polski
W.n. właśnie tak, tak jest najpiękniej......
ucieka zając przez granicę
-czemu uciekasz ?
-u nich jest polowanie na niedźwiedzie
-no dobrze, ale ty jesteś zając
- a pozwolą ci sie wytłumaczyć ?
-czemu uciekasz ?
-u nich jest polowanie na niedźwiedzie
-no dobrze, ale ty jesteś zając
- a pozwolą ci sie wytłumaczyć ?
zajęcy jest mało bo chorowały ostatnimi latami jakaś epidemia narządów rozrodczych
w124 nie chorowały, lecz zatruły się chemicznymi środkami, które rolnicy stosuja na polach
emeryt pewnie masz rację ale jakos populacja się odradza powoli u mnie tez, orły biorą zające
Na jedną kuropatwę przypada... 10 myśliwych, a na jednego zająca czyha...100 myśliwych.. .
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
hm..... noooo chyba, żeby lisom zakazać....polowań....
Coby dla człowieka starczyło
Coby dla człowieka starczyło
ja nie jestem morderceem ,,,nie poluje tam w lesie ok ...i znikam...
w124...nie jestem jak zółwikiem
pilnuje taka malutka bobo u mnie ....nie zawsze siedzieć przy kompie
pilnuje taka malutka bobo u mnie ....nie zawsze siedzieć przy kompie
krzysio..... to jak dobry duszek...
wie kiedy ...jak i z czym...
Zawsze celnie.......
wie kiedy ...jak i z czym...
Zawsze celnie.......
Krzysio..pilnuj pilnuj..i nabieraj doswiadczenia ..jak sie zdecyduje na bobo..to Cie chetnie zatrudnie
jako nianiusie
jako nianiusie
pieknaja...uważaj na kwiaty...nie od każdego dobre...Wędruś daje dobre
krzysioooo
w124.....musisz tam mieć superrrr..cisza i spokój
krzysioooo
w124.....musisz tam mieć superrrr..cisza i spokój
no jak pojechałem pracowac do paryza na cztery miesiące to myslałem że tam pier.....ca dostanę
W1...Ty 4 miesiace i juz pier....ca dostawales..??..co ja mam powiedziec..hi hi 9 lat na obczyznie
Nie wiem, ale..... CO można w Paryżu?/
nie ma wyjścia....trzeba kochać......
nie ma wyjścia....trzeba kochać......
ponoć wszystko kwestia przyzwyczajenia..ja mieszkam w centrum ale same odgłosy miasta mi nie przeszkadzają tylko zachowania ludzi...temu chociaż na działke uciekam do zielonego
w124...jak bobo przy kompie ogloodo bajki ,,,a potem sama biegała drugi pokój a potem zwariuje bałagan na podłodze no ile robiłem ...kto ma dziecka
ulleexxa ...hajj
i znikam...
ulleexxa ...hajj
i znikam...
to znaczy na razie w polsce przyjechałem do polski żeby tu miec wypadek tak we francji byłem
W1..halas!?..hmm to zalezy gdzie sie jest..tzn. jaka dzielnica
czy spokojna czy nie..przynajmiej ja mam troche spokoj..chociaz karetki,straz i policja..wciaz kursuje..to jest tez kwestia
przyzwyczajenia..ale tylko do konca maja..i uciekam do siebie
gdzie spokoj cisza..i cudnie
czy spokojna czy nie..przynajmiej ja mam troche spokoj..chociaz karetki,straz i policja..wciaz kursuje..to jest tez kwestia
przyzwyczajenia..ale tylko do konca maja..i uciekam do siebie
gdzie spokoj cisza..i cudnie
pięknaja....tylko zabawki np uszatek ,,lalka i innee klocki itp ok
i znikam..
i znikam..
Krzysio....
wiem, że zabawki..... no i co... niech sobie będą
dla takiego małego słodziaka...wszystko
wiem, że zabawki..... no i co... niech sobie będą
dla takiego małego słodziaka...wszystko
a szczególnie nie lubię policjatów tak się czepjają polaków na autostradach wiozłem dwa sękacze do kolegi na ślub we francji i tak się dziwili co to jest myslałem że mi to rozwalą w końcu ale ok było
W1..a kto ich lubi tyle ze powiem Tobie ze tu w de.
raczej sie nie czepiaja Polakow gdyz.. prawdziwych Niemcow to jest juz ..garstka..reszta to
miesznka..niestety roznych narodowosci..a jezeli juz chodzi o osoby ktore ukonczyly szkoly niemieckie..to sa najbardziej cenieni na swiecie..gdyz niemieckie ukonczenie szkoly i zawodu
jest ponoc najlepsze na swiecie..nie da sie przekupic..naprawde nie..trzeba zdac egzaminy..i to dobrze
raczej sie nie czepiaja Polakow gdyz.. prawdziwych Niemcow to jest juz ..garstka..reszta to
miesznka..niestety roznych narodowosci..a jezeli juz chodzi o osoby ktore ukonczyly szkoly niemieckie..to sa najbardziej cenieni na swiecie..gdyz niemieckie ukonczenie szkoly i zawodu
jest ponoc najlepsze na swiecie..nie da sie przekupic..naprawde nie..trzeba zdac egzaminy..i to dobrze
W1..mam gosci i jestem z doskoku..dlatego tak dlugo trwa moj odpis dziekuje za
ulexxa.... tam de tez zaciepiają ...dlaczego De nie grzeczny chuliganiuu przyjehał do wawa tak biją kiedyś w tym roku 3 maja i znikamm
Krzysio..masz racje ale pokaz mi jakiekolwiek inne
panstwo..ktore nie uczestniczy w ..bojkach ?
panstwo..ktore nie uczestniczy w ..bojkach ?
Kosmatek..troche sie nauczylam..ale mnie to
w zupelnosci wystarczy
w zupelnosci wystarczy
i żaby w nim zaczynają nurkować ale mi to nie przeszkadza piję tą wodę bo jest uzdrawiająca
W1..mylisz sie..bylam we Francji..ale niestety jeszcze nie w
Paryzu..ale ale kto wie
Paryzu..ale ale kto wie
ulexxa...nie pamietam ten wwww ....1 rok temu było np taki wygląda www
-----
http://fakty.interia.pl/raport/zamieszki-w-warszawie/news/zamieszki-w-warszawie-wyrok-na-manifestantow-z-niemieckiej,1736991,7779
-------
i znikam...
-----
http://fakty.interia.pl/raport/zamieszki-w-warszawie/news/zamieszki-w-warszawie-wyrok-na-manifestantow-z-niemieckiej,1736991,7779
-------
i znikam...