Wpisy 85 062 – 85 161
26 grudnia 2009 19:18 → 27 grudnia 2009 17:17, 100 wpisów
W wirtualnej grze wygrałeś wirtualne pieniądze?
Wirtualny = nierealny = nierzeczywisty.
Wirtualny = nierealny = nierzeczywisty.
ale WYGRAŁEM yes,yes,yes,no,no,no,co mi sie zadko zdaza w realnym swiecie,a prowadzacy losowanie rewelacyjny,mowil ze nadgarstek musi pracowac,ogladales go?
Nie, strona się wczytuje...i wczytuje.
A teraz mam takie pytanko.
Jak zrobiłem w TM przelew - wypłać wygrane i przeszły mi pieniądze na konto, to mogę je wybrać, czy nie?
A teraz mam takie pytanko.
Jak zrobiłem w TM przelew - wypłać wygrane i przeszły mi pieniądze na konto, to mogę je wybrać, czy nie?
Klusek i Sir Mavins>>> piaskownica zamarzła , to dzieciak zamiast popracować w ferie nad swoją ortografią ( bo tak pisze:sprubój , żadko , zdaża ) to się bawi...
ja cie obserwuje edi8,
ty to tylko ciagle masz uwagi do innych ktozy przypadkiem sa na tej stronie i nie wiedza ze ty na niej jestes prawie od dwudziestu lat,wszystkich opieprzysz:
number łan czworonog afrykanski-hipopotan
number tu dwulap,nielot-kogucik
number fri,mnie wczoraj opieprzyles powolujac sie na ortografie i na swieta,a sam nie lepszy jestes i w swieta opieprzasz
ty to tylko ciagle masz uwagi do innych ktozy przypadkiem sa na tej stronie i nie wiedza ze ty na niej jestes prawie od dwudziestu lat,wszystkich opieprzysz:
number łan czworonog afrykanski-hipopotan
number tu dwulap,nielot-kogucik
number fri,mnie wczoraj opieprzyles powolujac sie na ortografie i na swieta,a sam nie lepszy jestes i w swieta opieprzasz
jamesbłąd>>> jak na dopiero wczoraj zarejestrowanego tu użytkownika to wykazujesz zdumiewającą wiedę o tym forum.
Ale mnie tym nie zaskoczyłeś , bo daleko do "hipopotana" przecież nie masz - wystarczy zwykłe lustro....
Ale mnie tym nie zaskoczyłeś , bo daleko do "hipopotana" przecież nie masz - wystarczy zwykłe lustro....
edi8-wczoraj sie zarejestrowalem bo mi mama kazali,
jako prawie najduzszy uzytkownik tego forum,powinnes umiec usmiechnac sie do innego uzytkownika a nie tylko opieprzac jak moj stary cala rodzine
jako prawie najduzszy uzytkownik tego forum,powinnes umiec usmiechnac sie do innego uzytkownika a nie tylko opieprzac jak moj stary cala rodzine
edi8 - zrozumiałem. A możesz dać mi odpowiedź na to pytanie?
Bo jaki sens ma fakt, że nie wydrukują mi kuponu?
Bo jaki sens ma fakt, że nie wydrukują mi kuponu?
jesli tobie edi8 nie odpowiada rozmowa ze mna bo mi blisko do hipitotana to wybacz ja tu tylko na losowanie czekam
SirMavins >>>>> możesz wypłacać kase po tym jak przelałeś je na swoje konto :)Ale oczywiście bez bonusa bo bonus zawsze schodzi jako ostatnia kwota Pozdrawiam
13max33 >>> ja na 22 zmieniłem "trójki".
Wysłałem już 3 "sztuki" po 20zł.
Te z godz 14 to poszła tylko jedna.
Wysłałem już 3 "sztuki" po 20zł.
Te z godz 14 to poszła tylko jedna.
Jamesbłąd radzę Ci zmienić nick na "Ojcabłąd" ,bo spłodzenie takiego przygłupa jak Ty to był Jego największy błąd.
13max33 - dziękuję. Ale rozumiem, ze bonus zostaje na koncie?
I leży tak biedaczysko...?
I leży tak biedaczysko...?
Jak wypłacasz to tracisz bonus i nic nie leży bo masz tam 2 konta jedno z bonusem 2 Twoje do wypłaty
miks---z tego co pamietam to lubiles atakowac kobiety z dwiema ciupagami 77,a teraz chłopców atakujesz???
Jakie Tomciu posyłaLes ?
Ja jeszcze nie wyslalem :
mam takie
2/8/28
24/46/51
12/66/78
1/70/79
9/32/43
Ja jeszcze nie wyslalem :
mam takie
2/8/28
24/46/51
12/66/78
1/70/79
9/32/43
jamesbłąd>>> miks to nikt inny jak "król" tegoż parkietu,ale mam nadzieję,że i "król" prędzej czy później będzie miał swojego TROLLA i będzie ubaw po pachy :P
pozd
pozd
OK max podam.
Mam nadzieję,ze mafia TS i Totomixa nie umie rozróżniać cyferek :))))
5,9,18 / 10,35,68 / 69,78,80 /
Takie już poszły bo musiałem pozbyć się bonusa żeby wpłacić wygrane kupony.
Mam nadzieję,ze mafia TS i Totomixa nie umie rozróżniać cyferek :))))
5,9,18 / 10,35,68 / 69,78,80 /
Takie już poszły bo musiałem pozbyć się bonusa żeby wpłacić wygrane kupony.
SirMavins>>> wiesz oczywiście , że po 60 dniach bezczynności Twojej kasy , czyli brak w tym czasie zawartych zakładów i Twoja kasa należy już w całości do Totolotka ( Totomixu ) ?
Na innym portalu koleś opisał , jak wyjechał w wakacje do pracy do Anglii i pozostawił jakiś grosz na koncie TM - a po powrocie już ich nie odzyskał , bo minęło 60 dni a on tego w Regulaminie E-promocji nie doczytał...
Na innym portalu koleś opisał , jak wyjechał w wakacje do pracy do Anglii i pozostawił jakiś grosz na koncie TM - a po powrocie już ich nie odzyskał , bo minęło 60 dni a on tego w Regulaminie E-promocji nie doczytał...
Kapuściana77. Czy ja się kiedyś doczekam ,że Ty kiedyś coś z sensem napiszesz?
To wiem, z po 60 dniach mówimy papa, ale wystarczy zasilić minimalną kwotą.
Tak na marginesie to ten koleś mógł poprosić kogoś, aby wpłacił drobną sumę.
Tak na marginesie to ten koleś mógł poprosić kogoś, aby wpłacił drobną sumę.
SirMavins>>> zapewne by tak zrobił , gdyby tylko znał zasady obrotu kasą wynikające z Regulaminu - a tak to poznał ten punkt w sposób dla siebie dość przykry...
Czy ktoś z Was wie co dalej z losowaniami np multi multi od stycznia? Dalej Polsat czy wszystko przejmuje TVP INFO??? Pozdrawiam:)
13max33 >>> a czy Ty uważasz,ze jak podasz typy na czacie to nie wygrasz,a tylko dlatego,że ktoś z TS lub Totomixa to czyta i tak sterują kulkami abyśmy nie trafili tych "trójek"?
Ja nie sądzę aby tak było.
Jesteśmy "płotkami" w tym wielomilionowym biznesie TS i Totomixa i dla nich wypłacić nam i innym po parę groszy
to żaden problem,bo mają przewagę nad nami w postaci kursów oferowanych na dane zdarzenia jak i prawdopodobieństwa trafienia tych zdarzeń.
Ludzie puszczają różne "chore teorie" w plener a inni to łapią i rozprzestrzeniają.
Ale Twoje GG się przyda.
Więc sobie zapiszę do adresów.
Ja nie sądzę aby tak było.
Jesteśmy "płotkami" w tym wielomilionowym biznesie TS i Totomixa i dla nich wypłacić nam i innym po parę groszy
to żaden problem,bo mają przewagę nad nami w postaci kursów oferowanych na dane zdarzenia jak i prawdopodobieństwa trafienia tych zdarzeń.
Ludzie puszczają różne "chore teorie" w plener a inni to łapią i rozprzestrzeniają.
Ale Twoje GG się przyda.
Więc sobie zapiszę do adresów.
Wiesz chodziło mi Tomciu o co innego mam gdzieś co oni robią .Mnie do grania nikt nie zmusza lubię grac i czekać na te losowani :) Mam choć przez chwile troszkę adrenaliny a w szczególności kiedy obstawiam poz3 i poz 23 to są emocje :) A gdy ktoś napisze że to jest wszystko nagrywane i czy oszukują czy nie mam to po prostu w gdzieś ....Pozdro
13max33 >>> rozumiem cię jak najbardziej.
Nie ma to jak odrobina adrenalinki.
U mnie to wygląda tak,że jak np po 12-13 wylosowanych kulkach mam już trafione 2/3 w jednej z "trójek"
to czasami lubię sobie pogadać przez następne 7-8 kulek losowanych
tekst typu "no dawaj ku..wo jeszcze tylko jedna liczba,gdzie jesteś,no dawaj... :))))
Nie ma to jak odrobina adrenalinki.
U mnie to wygląda tak,że jak np po 12-13 wylosowanych kulkach mam już trafione 2/3 w jednej z "trójek"
to czasami lubię sobie pogadać przez następne 7-8 kulek losowanych
tekst typu "no dawaj ku..wo jeszcze tylko jedna liczba,gdzie jesteś,no dawaj... :))))
Lotto dzis :
3,12,15,35,43,25,16,28,32,29,30
Multi Multi:
1,2,5,11,12,16,17,19,20,28,30,47,48,55,58,59,69,70,79,80
3,12,15,35,43,25,16,28,32,29,30
Multi Multi:
1,2,5,11,12,16,17,19,20,28,30,47,48,55,58,59,69,70,79,80
O godzinie 22.00 dwa kolejne trafienia:
a/ 7 - wg metody sumowania ( 1+1 ) najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań
b/ 72 - wg metody różnic ( 20-3 ) liczb z pozycji 20 i 3 z poprzedniego losowania
Pzdr.
edi8
a/ 7 - wg metody sumowania ( 1+1 ) najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań
b/ 72 - wg metody różnic ( 20-3 ) liczb z pozycji 20 i 3 z poprzedniego losowania
Pzdr.
edi8
max >>> ja tylko 1 x 2/3 (5,9,18)
Jedna ładna "trójeczka weszła (8,18,28),nieobstawiona niestety.
Jedna ładna "trójeczka weszła (8,18,28),nieobstawiona niestety.
A wiesz ze ja caly czas byłem przekonany że jest trojka 5/8/18 i nawet do hosi napisalem ze trafilismy
Mi zabrakoło 2 do 2/28/8 i 9 do Twojej 5/9/18
Mi zabrakoło 2 do 2/28/8 i 9 do Twojej 5/9/18
max >>> ta Twoja 2/28/8/ mogłaby przez przypadek zamienić liczbę 2 na 18.
Nawet o tym przez chwilę myślałem,ale jakoś szybko przemknęło przez głowę niezauważone.
Nie ma się czym martwić.
Jutro kolejne 2 podejścia.
Nawet o tym przez chwilę myślałem,ale jakoś szybko przemknęło przez głowę niezauważone.
Nie ma się czym martwić.
Jutro kolejne 2 podejścia.
max >>> zobacz wpis 84917.
Tam dopiero jest tragiczna zamiana liczb.
8,18,28 na 8,18,68
Tam dopiero jest tragiczna zamiana liczb.
8,18,28 na 8,18,68
Witam.edi8,mam do Ciebie pytanie:próbowałeś tą metodę,która jest skuteczna w MM,zastosować ją w Lotto?.Pozdrawiam.
Edi ; A może by tak parę klapsów na goły tyłek pomogło w braniu pod uwagę Twojej metody ;)))Ja może nawet byłabym chętna ;P
hosia.A, ja zmieszczę się, do klapsów na Twoją pupę?.
Pozdrawiam.
edi8.Dopiero teraz sprawdziłem kupony:
3x3/3 trafione Twoją metodą.
Przestudiowałem, dział"sumy i różnice" na Forum i efekty już
są,dodałem jeszcze dwa sposoby,które sprawdziłem i okazały
się trafione.Po kolejnych losowaniach,przedstawię te sposoby
mając pewność,że w każdym losowaniu się sprawdzają.Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
edi8.Dopiero teraz sprawdziłem kupony:
3x3/3 trafione Twoją metodą.
Przestudiowałem, dział"sumy i różnice" na Forum i efekty już
są,dodałem jeszcze dwa sposoby,które sprawdziłem i okazały
się trafione.Po kolejnych losowaniach,przedstawię te sposoby
mając pewność,że w każdym losowaniu się sprawdzają.Pozdrawiam.
Było kilka losowań,w których nie brałem metod ediego, po uwagę
(nie wierzyłem)i się wkurzałem po losowaniu,myśląc-(ale dureń
z ciebie).hosia- wiem,że Ty też miałaś pretensje do siebie
nie biorąc pod uwagę metod ediego,przy wysyłaniu kuponów.Pozdrawiam.
(nie wierzyłem)i się wkurzałem po losowaniu,myśląc-(ale dureń
z ciebie).hosia- wiem,że Ty też miałaś pretensje do siebie
nie biorąc pod uwagę metod ediego,przy wysyłaniu kuponów.Pozdrawiam.
Wystawiłem już liczby do wysłania,jutro idąc z pracy puszczę
je na godzinę 14-ą.Dobranoc.Pozdrawiam.
je na godzinę 14-ą.Dobranoc.Pozdrawiam.
sam; TO jest TO - połączenie przyjemnego z pożytecznym ;)
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
Edi : Do not be confused . Żona przymknie oko na mnie , ja na Żonę i progeniturę ;):P
pozdrawiam . PA
pozdrawiam . PA
hosia i tak trzymajmy-Alleluja i do przodu.Pozdrawiam Ciebie też cieplutko.
szóstka 0 0.00
piątka 25 7 401.70
czwórka 1351 415.10
trójka 27473 20.00
Czyżby rekordowa stawka za 4ke jak do tej pory?:)
piątka 25 7 401.70
czwórka 1351 415.10
trójka 27473 20.00
Czyżby rekordowa stawka za 4ke jak do tej pory?:)
O rany,jakże się cieszę,dopiero teraz zauważyłem,że mam diamencik przed niciem-hurrrrrrrrra.Wszedłem do VIP-ów
hahahahahahahaha.Pozdrawiam.
hahahahahahahaha.Pozdrawiam.
witam,
myslę że wszyscy zdrowi i już pracują,
ja się opieprzam bo zarobiłem na to, dzisiejszej nocy, 6 liczb z 7 typowanych,
a ten pyszałek z ;8; w nicku mógłby trochę zmienić otoczenie, honoruje się dziś, teraz i tu, a nie czasy i rzeczy oraz ludzie minieni
pozdrowienia
myslę że wszyscy zdrowi i już pracują,
ja się opieprzam bo zarobiłem na to, dzisiejszej nocy, 6 liczb z 7 typowanych,
a ten pyszałek z ;8; w nicku mógłby trochę zmienić otoczenie, honoruje się dziś, teraz i tu, a nie czasy i rzeczy oraz ludzie minieni
pozdrowienia
syn prezesa tp albo orlenu itd itd - jak to zawsze powtarzam - najczystszy sposób na łapówkę - najciemniej pod latarnią :)
ok idę spać ;)
Pozdrawiam !!!!!!
Pozdrawiam !!!!!!
pisatos tutaj o adrenalinie. Przy 3/3 to załosna ta adrenalina. tak naprawde adrenalina pojawia się jak sie trafi 10/10 w MM albo 6/6 w LOTTO taka prawda wtedy dopiero człowiek wie co to adrenalina...
Albo jak się zdrapkę ( raz podana jako 1zł a innym razem 30 tys.zł ) znajdzie na ulicy....
zmiana wartości zdrapki następuje w procesie losowania wygranych rzeczowych lub środków finansowych i jest jego integralną cczęścią,
ciao
ciao
Witam serdecznie,edi8 w którym wpisie podajesz Twoją metodę typowania liczb MM?Chciałem zagrać tą metodą.
a żebys edi wiedział jak ja podniosłem to tak miło sie zrobiło. potem po zdrapaniu złotóweczka więc na wymianęolejna złotóweczka więc na wymianę, nic szczególonego byłem nastawiony na to, że zaraz będzie ZONG a tutaj zdrapuje i nie wierzę. Patrzę i patrzę serce wali, na ustach banan od ucha do ucha. Tak piekne to było, wspaniałe uczucie...
U "finansisty" zmiana wartości ZNALEZIONEJ zdrapki następuje wyłącznie w zależności od numeru jego własnego wpisu i ma charakter przemienny :) :) :) bo jednego dnia zdrapka była z wygraną 30 tys.zł , następnie z wygraną 1zł a potem ponownie 30 tys.zł.Ponadto pisał , że zainwestował z wygranej zdrapki całe 30 tys.zł - a mógł jedynie 27 tys.zł , gdyż 10% zabiera fiskus z tytułu wygranych ponad 2280zł - o czym ten "wygrany" gracz nawet nie wiedział...
genek61>>>> w związku z tym , że wczoraj o 22.00 weszły 2 liczby trafione spośród 3 metod doboru typu przeze mnie tu przedstawionych - to ich opis ( tych 2z3 ) jest przy wpisie 85096 z godziny 22.09 , zaś 3-cia z nich to metoda różnic ( 20-1 ) polegająca na odejmowaniu od siebie wartości liczb sortowanych z pozycji 20 i 3 w poprzednim losowaniu.
Tak więc są to metody polegające na każdorazowo zmiennym doborze typu - bo bazują na aktualnych wynikach losowań.
Pzdr.
edi8
Tak więc są to metody polegające na każdorazowo zmiennym doborze typu - bo bazują na aktualnych wynikach losowań.
Pzdr.
edi8
edi8 - śledzisz to jeszcze?
Po co?
Toż to się qpy nie trzyma.
Skoro wartość środków wygrany i zużytych tak diametralnie się różni, to nie ma znaczenia ile tak naprawdę było.
Adrenalina skacze...ale chyba po to aby nóż głęboko wbić...
Po co?
Toż to się qpy nie trzyma.
Skoro wartość środków wygrany i zużytych tak diametralnie się różni, to nie ma znaczenia ile tak naprawdę było.
Adrenalina skacze...ale chyba po to aby nóż głęboko wbić...
Ale macie banie panowie.niekonczaca sie opowiesc o zdrapce.Edi kto czyta ten wie,jak to bylo.pozdrawiam i wygranych
edi8>>>dziękuję za wyjaśnienie,życzę spokojnej niedzieli
pozdrawiam genek 61
pozdrawiam genek 61
Chyba najmniejsza liczba zakładów na wczorajsze LOTTO w historii a co za tym idzie najmniejsza w historii ilość trafionych piątek, czwórek i trójek.
multi na 14 stawka 10 z plusem 20,27,32,50,60,73,74,75,76,77
TY BERNARD A MOŻE STAWA x100???nie naciągaj ludzi bo juz i tak duzo wydali
Dobry wieczór
:)
Księżniczko musisz wejść w typowaniach,na sam szczyt.Przebywając na zamku Multipasko nie zauważyłem Ciebie wcześniej.Teraz Hipcio będzie uwzględniał Twoje liczby jak zacznie grać.Pani,Hipcio już niedługo zacznie grać od nowa.Kości zostały rzucone.
Na wskutek użycia przez Ediego8 mojego nicka,ja jego już niedługo też użyję.Nie ma co chwalić Ediego8 i się podlizywać,bo mój brat Makumba ma 100 razy lepsze metody gry.
....bo wiesz luca, nasz kolega finansista tez miał realny kupon-zdrapkę na kwote ok 30 tyś. (inna wersja mówi że 1 zł)
w każdym bądź razie wszystko byłoby hepi, nasz kolega zadowolony, banan (jak sam pisze)od ucha do ucha, itd, tylko jest jeden problem: to wszystko było piękne do momentu aż.....zadzwonił budzik..
w każdym bądź razie wszystko byłoby hepi, nasz kolega zadowolony, banan (jak sam pisze)od ucha do ucha, itd, tylko jest jeden problem: to wszystko było piękne do momentu aż.....zadzwonił budzik..
Widzę że wiele osób wpadło znów pod hipnozę Ediego8,co może się odbić negatywnie w typowaniach.Dlatego teraz biorę pod uwagę jedynie liczby Księżniczki,bo mam nadzieje,że Edi8 nie ma na nią swego diabolicznego wpływu.Z liczb Hosi rezygnuję bo ona znów w szponach Ediego8.
SirMavins>>> dzięki za gratulacje , bo właśnie widzę iż o 14.00 weszły typy generowane 2 metodami - czyli jest dobrze...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
tak faktycznie ta wirtualna gra jest dobra , pogalem sobie
faktycznie malo kiedy sie przegrywa,
gralem 30 minut i juz 2 razy wygralem po 250000
nie licze ile razy wygralem po 16 zloty
naprawde tutaj sie wygywa bardzo szybko no bo w ciagu 30 minut mialem 2 razy po 10 czyli juz wygralem w ciagu 30 minut 500000 co za wsaniala wygrana i to przez 30 minut gry
aby tylko tak realnie bylo , ale realnie to mozna grac latami i nie wygrac i to jest wlasnie tan duza roznica
a wirtualnie to tak jak sobie pomarzyc na to samo wyjdzie
faktycznie malo kiedy sie przegrywa,
gralem 30 minut i juz 2 razy wygralem po 250000
nie licze ile razy wygralem po 16 zloty
naprawde tutaj sie wygywa bardzo szybko no bo w ciagu 30 minut mialem 2 razy po 10 czyli juz wygralem w ciagu 30 minut 500000 co za wsaniala wygrana i to przez 30 minut gry
aby tylko tak realnie bylo , ale realnie to mozna grac latami i nie wygrac i to jest wlasnie tan duza roznica
a wirtualnie to tak jak sobie pomarzyc na to samo wyjdzie
Księżniczko dlatego wcześniej Ciebie nie zauważyłem bo byłaś ukryta w tajnej komnacie na Multipasko,a urodą Twą zdumiony,przyrzekam codziennie w miarę swych sił patrzeć na Twoje śliczną buzię i wyjątkowe liczby.Pozdrawiam.
Hipopotan ,wreszcie pawilon na Dzielnej Ci otworzyli i znowu piwska się ożłopałeś bo coraz większe brednie wypisujesz.
Dziękuję Jamesowi,że pod nieobecność Hipcia,wszedł w spór z hipnotyzerem.Czytając jego wpisy po raz pierwszy na multipasko dostałem śmiecha.
Księżniczko uważaj na niektóre wpisy szkalujące Hipcia.Jak wiadomo Hipcio może być przy piersi,ale nigdy nie ruszy piwska.Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
jak bys wygral w totolotka 350 tys zl to ktora opcje bys wybral/a:
1 kupuje auto np audi a8 w cenie 345321 zł zostanie jescze na telewizor
2 wplacam do banku na % i otrzymuje 1 tys zl miesiecznie (dozywotnio a przy wzroscie stop procentowych jescze wiecej kasy)
3 inna propozcja hehe
1 kupuje auto np audi a8 w cenie 345321 zł zostanie jescze na telewizor
2 wplacam do banku na % i otrzymuje 1 tys zl miesiecznie (dozywotnio a przy wzroscie stop procentowych jescze wiecej kasy)
3 inna propozcja hehe
Licząc na wygraną muszę dokupić cztery różowe świnki na pieniążki.
miks>>> a Ty coraz złośliwszy się robisz.
Pewnie nieszczęśliwe dzieciństwo,mama i tata nie kochali............
współczuję :P
Pewnie nieszczęśliwe dzieciństwo,mama i tata nie kochali............
współczuję :P
Kapuściana77. Teraz już jestem pewien. Ty po prostu nie zmądrzejesz. Nie ma takiej opcji.