Wpisy 849 636 – 849 735
23 marca 2012 13:21 → 23 marca 2012 13:53, 100 wpisów
klaudis..ja przedostatnio wtopiłam 240myślałam że mnie jasna ***a strzeli
klaudiss
a jak grasz - na ile skreśleń, i czy z "czapki", czy rozpisujesz jakieś systemy skrócone?
a jak grasz - na ile skreśleń, i czy z "czapki", czy rozpisujesz jakieś systemy skrócone?
Za mną namolnie szwendają się 12 i 44. To chyba jakaś mania, bo co drugi samochód mijający mnie ostatnio na drodze ma w rejestracji co najmniej jedną z nich
Z zanotowałam sobie pozostałe numery mijanych dzisiaj samochodów i wyszło mi takie cóś :
2,11,12,34,28,32,19,44,48
I tak sobie myślę czyżby Lotto ?
A może po prostu świruję jak ten facet z Pięknego Umysłu
Z zanotowałam sobie pozostałe numery mijanych dzisiaj samochodów i wyszło mi takie cóś :
2,11,12,34,28,32,19,44,48
I tak sobie myślę czyżby Lotto ?
A może po prostu świruję jak ten facet z Pięknego Umysłu
klaudiss >>> człowiek czasem jest ntaki głupi maniak ! Ja też ! Już mnie wku...a ten MM, trzasnę wszysko w kąt - i znów zaczynam ! Co prawda gram najwyżej za 20 zeta - ale to też dużo ! I niepotrzebnie!
ale ze 2 tygodnie temu zagrałam tylko 1x stawka na 3 i trafiłam 3 z + zgarnęłam ponad 200 zł ale co to jest jak z regóły się wtapia
robal na "3" 5 i 6 czasem z czapki trochę analizuję liczby a czasem na pałę
monsiu ja kiedyś grałam na parkę wiesz dziś za 2 zł jutro za 4 itd wow opamiętałam się jak wtopiłam kilka tysiaków przestałam grać a za 4 dni moja parka padła
Robal_36 >>>> prawie zawsze na 10 liczb! Bo po pierwsze: jeśli będę miał szczęście, to choć raz porządne, a po drugie : w tylu liczbach może udać się chociaż parę groszy odegrać. Ale naiwność, co?
Monsiu
spoko - miałem tak samo
deki
wczoraj pytałeś - ja nawet sobie, tak do końca, to nie ufam
spoko - miałem tak samo
deki
wczoraj pytałeś - ja nawet sobie, tak do końca, to nie ufam
lila - wierzę, tylko z Twoich wpisów o grze na 3 - 5 liczb myślałem że grasz 2-4 zakłady
ale mam w dużego swoje liczby w które gram już ze 20 lat i mam nadzieję , że wreszcie wpadną mi jeszcze w tym wcieleniu
Ja wiem.
pewno mnie w łeb walisz bo jak bym tą kse na konto odkładała przez 20 lat to już bym wille z basenem miałą
Deki.
lila...no graj MM system...no dali szybiciej
Lila
klaudiss >>> kiedyś zagrałem w grę narastającą na 1 liczbę ze stawką. Na początku szło, ale potem po kilkuset złotych przegranych zrezygnowałem, bo za wysoko szło. To prawie postęp geometryczny.
Leży po
lila ...nie potrzebuje facety ..kup tooo
-----
http://www.bzdura.pl/media/mod_catalog/2/th_639x408x80_wwatermark.png20269_logo.jpg
----
i znikam...
-----
http://www.bzdura.pl/media/mod_catalog/2/th_639x408x80_wwatermark.png20269_logo.jpg
----
i znikam...
Krzysio.
Ty już w tym zboczuchowaniu pobiłeś nawet......
Ty już w tym zboczuchowaniu pobiłeś nawet......
monsiu no no w taką narastającą tylko grałm na parkę szkoda kasy bo wiesz jak to jest jak już dużo wtopisz to mówisz a może dziś wpadnie a tu kicha i tak to idzie
kathyyyy....ja bez Pasko żyć nie mogę Nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej
lila
nie przesadzaj, jakiś większy zeszycik, następna szuflada i
nie przesadzaj, jakiś większy zeszycik, następna szuflada i
witam
klaudiss >>> ale to jest prosta droga do hazardu ! Bo kiedy się zatrzymać ? nIgdy nie gram długo na te same liczby, szczególnie w duęgo, bo stajesz się niewolnikiem tych cyfr
deki
No,może lekko.
Lilcia
coś się chyba ruszyło,wieczorem 2/2,3/3,3/5,4/9
monsiu i tu masz rację dlatego już nie gram hazardowo bo tak to mozna było nazwaćć ale w dużego gram namiętnie tylko tą 5 co w lutym trafiłam w dużego padła mi na chybił trafił a nie na moje skreślone stałe liczby tzw
Wojtas
Torsan
Torsan
emerytka
torsan
torsan
------
---------------------------------------------
---------------------------------------------
Lila.. .
Ja i bez wehikułu czasu wiem, że liczba 49 w Lotto zostanie wylosowana.... 3 kwietnia.. .
-------------------------------------------------------------
Ja i bez wehikułu czasu wiem, że liczba 49 w Lotto zostanie wylosowana.... 3 kwietnia.. .
-------------------------------------------------------------
zuza nie ma za co a u niej na stronce jak wejdziesz świetnie ją prowadzi ze zdjęciami i opisami zajefajna stronka w sam raz dla takiego głąba jak ja
Lila.. .
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Jakie jest najśmieszniejsze zwierzę na świecie?
Odp. Kura ,bo ciągle robi sobie jaja
Odp. Kura ,bo ciągle robi sobie jaja
Klaudiss.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Jaki smętny obraz czatu przed losowaniem !!!! Same pożegnania !!!! Jak w piosence !!!
losowanko trza zobaczyć bez 2 zdań hiihihhihi trza zobaczyć czy żeluś te włosy ma rwać hihiihhiih
Jaki jest największy matematyk na świecie?
Odp.: Kobieta, bo dodaje urody, ujmuje lat, mnoży dzieci i dzieli łoże
Odp.: Kobieta, bo dodaje urody, ujmuje lat, mnoży dzieci i dzieli łoże