Wpisy 849 592 – 849 691
23 marca 2012 12:51 → 23 marca 2012 13:41, 100 wpisów
lila zwłaszcza te niżej bo tak kicha by była z taką łysina latać
lila o właśnie można coś ukręcić w dredy byle nie ukcić całkiem wtedy kaleka na całe życie
no i proszę ryję sama z siebie , bo zobaczyłam oczami wyobraźni te dredy
a co tam trza się pośmiać co nam zostało z tych emerytura za 20 lat może zdażę co wziąć zanim zemrę ihihihihi tylko się pośmiać hihihihi
może następne 20 lat hiihhi na emeryturze se posiedze a co niech płaca
lila jak człowiek jest uśmiechnięty to lżej się żyje ja mam taką dewizę
klaudiss...i bardzo dobra dewiza,człowiek uśmiechnięty jest lepiej odbierany zresztą ja się śmieję chyba nawet przez sen.Zastanawiam się czy lekarzowi z rąk nie wypadłam i nie pieprznęłam się w głowę .
szczeże mówiąc ja wolę w dużego zresztą gram namięltnie w dużego
lila
i tylko na 3/3, albo 6/6 ? i tylko liczbami od 1-40 ? - zgadza się ?
i tylko na 3/3, albo 6/6 ? i tylko liczbami od 1-40 ? - zgadza się ?
kiedyś grałam namiętnie w multi ale tyle kasy co wtopiłam to szok
dałam sobie spokój ale czasem zagram
dałam sobie spokój ale czasem zagram
Robal.....3/3 tylko do 40 czasami nie do 40 a 6/6 do 18 mam liczby do 80
np. wczoraj w tego durnego multi wtopiłam 75 zeta a wygrałam 8 zł
klaudis..ja przedostatnio wtopiłam 240myślałam że mnie jasna ***a strzeli
klaudiss
a jak grasz - na ile skreśleń, i czy z "czapki", czy rozpisujesz jakieś systemy skrócone?
a jak grasz - na ile skreśleń, i czy z "czapki", czy rozpisujesz jakieś systemy skrócone?
Za mną namolnie szwendają się 12 i 44. To chyba jakaś mania, bo co drugi samochód mijający mnie ostatnio na drodze ma w rejestracji co najmniej jedną z nich
Z zanotowałam sobie pozostałe numery mijanych dzisiaj samochodów i wyszło mi takie cóś :
2,11,12,34,28,32,19,44,48
I tak sobie myślę czyżby Lotto ?
A może po prostu świruję jak ten facet z Pięknego Umysłu
Z zanotowałam sobie pozostałe numery mijanych dzisiaj samochodów i wyszło mi takie cóś :
2,11,12,34,28,32,19,44,48
I tak sobie myślę czyżby Lotto ?
A może po prostu świruję jak ten facet z Pięknego Umysłu
klaudiss >>> człowiek czasem jest ntaki głupi maniak ! Ja też ! Już mnie wku...a ten MM, trzasnę wszysko w kąt - i znów zaczynam ! Co prawda gram najwyżej za 20 zeta - ale to też dużo ! I niepotrzebnie!
ale ze 2 tygodnie temu zagrałam tylko 1x stawka na 3 i trafiłam 3 z + zgarnęłam ponad 200 zł ale co to jest jak z regóły się wtapia
robal na "3" 5 i 6 czasem z czapki trochę analizuję liczby a czasem na pałę
monsiu ja kiedyś grałam na parkę wiesz dziś za 2 zł jutro za 4 itd wow opamiętałam się jak wtopiłam kilka tysiaków przestałam grać a za 4 dni moja parka padła
Robal_36 >>>> prawie zawsze na 10 liczb! Bo po pierwsze: jeśli będę miał szczęście, to choć raz porządne, a po drugie : w tylu liczbach może udać się chociaż parę groszy odegrać. Ale naiwność, co?
Monsiu
spoko - miałem tak samo
deki
wczoraj pytałeś - ja nawet sobie, tak do końca, to nie ufam
spoko - miałem tak samo
deki
wczoraj pytałeś - ja nawet sobie, tak do końca, to nie ufam
lila - wierzę, tylko z Twoich wpisów o grze na 3 - 5 liczb myślałem że grasz 2-4 zakłady
ale mam w dużego swoje liczby w które gram już ze 20 lat i mam nadzieję , że wreszcie wpadną mi jeszcze w tym wcieleniu
Ja wiem.
pewno mnie w łeb walisz bo jak bym tą kse na konto odkładała przez 20 lat to już bym wille z basenem miałą
Deki.
lila...no graj MM system...no dali szybiciej
Lila
klaudiss >>> kiedyś zagrałem w grę narastającą na 1 liczbę ze stawką. Na początku szło, ale potem po kilkuset złotych przegranych zrezygnowałem, bo za wysoko szło. To prawie postęp geometryczny.
Leży po
lila ...nie potrzebuje facety ..kup tooo
-----
http://www.bzdura.pl/media/mod_catalog/2/th_639x408x80_wwatermark.png20269_logo.jpg
----
i znikam...
-----
http://www.bzdura.pl/media/mod_catalog/2/th_639x408x80_wwatermark.png20269_logo.jpg
----
i znikam...
Krzysio.
Ty już w tym zboczuchowaniu pobiłeś nawet......
Ty już w tym zboczuchowaniu pobiłeś nawet......
monsiu no no w taką narastającą tylko grałm na parkę szkoda kasy bo wiesz jak to jest jak już dużo wtopisz to mówisz a może dziś wpadnie a tu kicha i tak to idzie
kathyyyy....ja bez Pasko żyć nie mogę Nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej
lila
nie przesadzaj, jakiś większy zeszycik, następna szuflada i
nie przesadzaj, jakiś większy zeszycik, następna szuflada i
witam
klaudiss >>> ale to jest prosta droga do hazardu ! Bo kiedy się zatrzymać ? nIgdy nie gram długo na te same liczby, szczególnie w duęgo, bo stajesz się niewolnikiem tych cyfr
deki
No,może lekko.
Lilcia
coś się chyba ruszyło,wieczorem 2/2,3/3,3/5,4/9