Wpisy 848 492 – 848 591
22 marca 2012 23:56 → 23 marca 2012 00:18, 100 wpisów
jaro...nie o Tobiewidzisz że panorama rozjebał się jak Rosja na mapie
panorama...a co do dekielka to nie wiem czy jakby cię dopadł to nie złamał by cię w najgrubszym miejscu
panoramix wskocz na lipe i zrób zajebisty eliksir jek się posikają
panoramix no to widocznie eliksirek jest wporzad daj polatam sobie
krzysiek nie odpowiedziałeś mi na pytanie a czy b najgorszym przypadku możesz wybrać obydwie odpowiedzi,,,,żelka on ogląda www,rurki,pl
lila a co mi tam,,dlamnie nie szkodliwy polatam sobie troche i wróce do ciebie lila
wybaczcie panoramixowi przecie on z kreskówki może mu się bajki popierwszego maja
zelka max lila deki i reszta nie spamietac potrafie nasypałe pijemy
nok66 toż to studium psychologiczne,na wykładach można to czytać
deki...z Tobą nic?Nie jesteś godzien aby przyszedł do Ciebiea i tak będzie uzdrowiona dusza jego
witaj deki
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo
panoramix bez urazy ale wiesz skim mi się kojażysz z panoramą na tvn2 dają popalić czasem powiedzą coś sensempanoramix
deki.. Jego rodzice do dzisiaj w bociany rzucają kamieniami na myśl o takim dziecku
panoramix rozkrec rure nasypałem ci ,,,jedziesz teraz po całośći wszystkim tylko nie mi