Wpisy 848 515 – 848 614
23 marca 2012 00:02 → 23 marca 2012 00:23, 100 wpisów
krzysiek nie odpowiedziałeś mi na pytanie a czy b najgorszym przypadku możesz wybrać obydwie odpowiedzi,,,,żelka on ogląda www,rurki,pl
lila a co mi tam,,dlamnie nie szkodliwy polatam sobie troche i wróce do ciebie lila
wybaczcie panoramixowi przecie on z kreskówki może mu się bajki popierwszego maja
zelka max lila deki i reszta nie spamietac potrafie nasypałe pijemy
nok66 toż to studium psychologiczne,na wykładach można to czytać
deki...z Tobą nic?Nie jesteś godzien aby przyszedł do Ciebiea i tak będzie uzdrowiona dusza jego
witaj deki
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo
panoramix bez urazy ale wiesz skim mi się kojażysz z panoramą na tvn2 dają popalić czasem powiedzą coś sensempanoramix
deki.. Jego rodzice do dzisiaj w bociany rzucają kamieniami na myśl o takim dziecku
panoramix rozkrec rure nasypałem ci ,,,jedziesz teraz po całośći wszystkim tylko nie mi
żelka zapytaj z jakiej rasy jest,,,jaki to ptak sprawdze czy jest pod ochroną
lila no to trzymaj dwu rurke pożyczyłem od krzyska strzelamy szpaki wróble
panorama...Twoje odzywki do kobiet trzymaj się chłopie sa troche dziwne a jaja ma większe pewnie jak ty.Twardo stąpam po ziemi i wiem czego chcę
panorama pisz jak inni i zartuj , przeciesz to logiczne ze, o liczbach sie cały czas nie pisze bo jobla można dostać