Wpisy 848 455 – 848 554
22 marca 2012 23:47 → 23 marca 2012 00:10, 100 wpisów
deki..no taka kto mnie szczuł?musiałam przywalić .Pierwsze kroki wiesz gdzie były
krzysiek ty jesteś prosty w obsudze ponieważ zawsze mówisz ,,,uciekam ,,,,,,mam pytanie dla ciebie dwie odpowiedzi uciekasz
a,przed komornikami
bprzed kobietą której niemasz
a,przed komornikami
bprzed kobietą której niemasz
żelka szkoda było do uszczelenia 13prawienasypałem ci napijesz się
ktoś tu mówił o zabezpieczeniach mam jeszcze dwie,,,,moge się podzielić
jaro...nie o Tobiewidzisz że panorama rozjebał się jak Rosja na mapie
panorama...a co do dekielka to nie wiem czy jakby cię dopadł to nie złamał by cię w najgrubszym miejscu
panoramix wskocz na lipe i zrób zajebisty eliksir jek się posikają
panoramix no to widocznie eliksirek jest wporzad daj polatam sobie
krzysiek nie odpowiedziałeś mi na pytanie a czy b najgorszym przypadku możesz wybrać obydwie odpowiedzi,,,,żelka on ogląda www,rurki,pl
lila a co mi tam,,dlamnie nie szkodliwy polatam sobie troche i wróce do ciebie lila
wybaczcie panoramixowi przecie on z kreskówki może mu się bajki popierwszego maja
zelka max lila deki i reszta nie spamietac potrafie nasypałe pijemy
nok66 toż to studium psychologiczne,na wykładach można to czytać
deki...z Tobą nic?Nie jesteś godzien aby przyszedł do Ciebiea i tak będzie uzdrowiona dusza jego
witaj deki
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo
panoramix psychologia nie jest raczej twoją mocną stroną i posiedź może na forach typu .....co zrobić z rękoma jak nie mam co robić ...pewnie widzisz że wkur..... towarzystwo