Wpisy 847 392 – 847 491
22 marca 2012 19:54 → 22 marca 2012 20:25, 100 wpisów
torsan..ale nie strasz śniegiem bo mam dużo do roboty i śnieg mi nie potrzebnyjak spadnie to wszystko będzie stało
lila...dziś byłem w sklepie ...znowu nosiłammmm rekawiczki zimowe brrri uciekam...
basiula...coś bym napisała ale lepiej nienie będę z nimi zaczynac bo mnie zadziobią
HARTGE..oduczę Ciebie tego marudzeniaPrzy mnie się nie marudzi bo szybko się zniechęcam
Ciekawą temperaturę wypatrzyłem na mapie Europy z godziny 18.
Północna Rosja.... - 20.
---------------------------------------------
Północna Rosja.... - 20.
---------------------------------------------
panoramix...chciałbyś ale kilka osób ma ze mna kontakt prywatny i muszę cię załamać ,jestem kobietą
grudniowa..przestań to nie ma w ogóle z kim polemizować,ja już sobie dawno odpuściłam.Nie te progi
poszedł spać wstanie penie o 7 rano zmierzły chyba ze w nocy jakaś awaria bedzie
HARTGE...ojgrzeszyszżeby wszyscy byli takimi leniwcami to by świat był piękniejszy
grudniowa..jakoś ten nik mało mnie interesuje praktycznie go omijam szerokim łukiem
wielki pies i ciezki niz człowiek
-------
http://www.youtube.com/watch?v=03NvUiqtcUU
------
-------
http://www.youtube.com/watch?v=03NvUiqtcUU
------
HARTGE..no Ty miłość mojego życia,jak mogłabym za Ciebie nie wyjśćNa wspólnej to pikuś
HARTGE...może jeszcze nie wiesz że,chceszdecyzja jest podjęta jednogłośnie i nie do odwołania
panorama..nie masz nikogo bliższego w rodzinie? A jak się chcesz czepić to polecam tramwaj
lila u mnie konpromisacja sukcesu porażka na 90% kiszka kaszanka 1z 6 o 14
panorama....ze mną sobie raczej nie popiszesz więc na darmo się wysilasz
124,,..liczy były dzisiaj do......mam nadzieję że wieczorem będzie lepiej
moje z 14 h pewnie z 6 5 wskoczy ale dziś już raz uklękłem drugi to nie bardzo mi się widzi sepukuuuu odrazzzuuuu
goldenlotto.pl Wszystkie "zaproszenia" tego użytkownika zostały usunięte i w razie kolejnych nadużyć konto może zostać całkowicie usunięte...
Dobry wieczór grającym