Wpisy 846 962 – 847 061
22 marca 2012 16:03 → 22 marca 2012 17:21, 100 wpisów
ja tez rzadko bywam ale czasami poczytam zatypuje i uciekam brak czasu
andromeda ,jeśli ktoś myśli o podczas typowania liczb ,to niech puści na ch/t ma 99% szans.
22 bralam pod uwage ale 38 zaskoczylas mnie nie bralam jej pod uwage
byliście na tej stronie.
http://www.goldenlotto.pl/golden.niewiarygodne.php
ten gościu bierze liczby z faz księżyca
ja pikole
ma fantazje
pisze o tym co było ,a nie będzie
na księżyc z nim
http://www.goldenlotto.pl/golden.niewiarygodne.php
ten gościu bierze liczby z faz księżyca
ja pikole
ma fantazje
pisze o tym co było ,a nie będzie
na księżyc z nim
Basia mapki to są bardzo precyzyjne z tym,że to historia a jakie zostana wylosowane to tajemnica laaasuuuuuu
Witam andromeda, basia, majwoj..
widze majwoj ,ze cos wygraleś ..andromeda bije brawo
widze majwoj ,ze cos wygraleś ..andromeda bije brawo
u nas inna kultuuuuuura jak powiadał ... Staszek prosi do Wrocławia to jedziemy całą rodzina we 3 autokaryyyy
jocia gdzies w niedziele po 17stej :mysli i z tych wpisó wchodziły po koleji ..tylko było wykreslać i korzystac..pozniej z tego wpisu została 37 i weszła zaraz na drugi dzień-jak by w 3 loswanie skreslił z tych co zostały to by było 4/5 jak by dobrze rozpisał to
panoramix pesymista jestes ja staram sie byc optymistka gorzej byc nie moze tylko lepiej
i ogółem tez wchodziło i bez wykreslania gdzies tu w niedziele był wpis majwoja z tymi liczbami 19 ich było
Witam. Ja dzisiaj nie gram a wytypowałem taka dyszke. 6.7.13.19.23.35.44.52.66.78. A wygraną wczorajsza 61zł postaram się dobrze zainwestować jutro.
Jocia jeżeli chcesz skorzystać to nie pytaj po to je tu podaje że może ktoś skorzysta.
ostatnio..jak mirnam rzucił swoja dyszke miałam 6/10 ..fajnie.. ale nie ma co dzielic bedzie więcej..to sie podzilę
Andromeda dzięki. Muszę na jutro coś wymysłec -chyba rozpisze 5 liczb na trojeczki i jakieś że 3 dyszki
wchodze w mapki
majwoj..grałes tmi liczbami, które podałes ? ..tymi 19- toma
majwoj..grałes tmi liczbami, które podałes ? ..tymi 19- toma
jocia w mm grałem jak był wielki bonusik (było parę skanów )tera mini ( a lotto to moje motto )