Wpisy 844 849 – 844 948
21 marca 2012 19:41 → 21 marca 2012 20:11, 100 wpisów
już dawno ktoś tu pisał że tan jaro to prostak i baran kompleksy ma chłopaczyna i dyslekcja zaawansowana
wkoncu tyle mnie szukałaś i co gówienko nazwisko nie moje aktualne trzeba się ubezpieczać nie
lila tak 9 mam 9-10-23-25-30-52-66-67-78 no i 67 plusem niech bedzie
wkoncu chcesz zaistnieć i być wkregu zainteresowanych ja nie jestem tobą zainteresowany i temat skonczony
dobra znikam...
jaro...zainteresowanie twoje lata mi koło nosa i mam je głęboko w poważaniu.Chyba bym umrzeć wolała a twoje żarty sa do bani.Można żartować ale są pewne granice.Tyle w temacie co do Ciebie.
jaro a co ty synku wiesz o grypsowaniuseriali sie pewnie naogladałes i z tąd znasz te słowo
jaro...szukam na ciebie i wezme na ślub
lila wkoncu sensownie odpowiedziałaś moje żarty śą nie namiejśću czasem,,ale nie wszyscy śą sztywni i tacy wysocy jak ty ponad 2metttrryyy
jaro...widzisz znowu zonknie mam nawet 183 cmjak Ty lubisz się mylić
grubson zwaszka desant to ty jesteś ciemny i do bani spadaj stąd tatuśiu
Ja puszczę na 14 w piątek ale losowania nie obejrze bo będę w drodze do pracy
jarooo...jak spotkać u ciebie w domu zielona góra ,,przwiose metrówka mierze twoja ..opowiem tuuu wszystkoo
ten pies u ciebie w profilu to faktycznie załamany miec takiego pana- barana to własna miską sie zabije
jaroo..oboje busem albo pociągiem i znikam..
grybsuś,,,jakbyś złamany łbie widział to jest upasiony przećiwiestwem do ciebie
jaroo...ty mówisz nie boi się mnie ...pewnie jesteś mniejsszy czlowiek 178 cm
grybsuś wiesz co mamuśiu kryminał cie zmieniłspiepszaj stąd po co tu przyszedłeś mamuśśiu takie psełdo masz odemnie
pśinko pochwal się choćiaż jednym zdjeciem z psiakiem ,,ty wogóle nie masz serca pśinke jesz miałem cie za oki,,,spadaj
mamuśia stego co wnioskuje to jesteś kobietą i jesz pśine,siedziałaś i zrobili z ciebie tate i dlatego masz łep taki zbity ,,temat skonczony nie dorównujesz mi,,,,,