Wpisy 844 798 – 844 897
21 marca 2012 19:18 → 21 marca 2012 19:54, 100 wpisów
jaro..i ostrzegam Cię,Krzywy text w joci stronę albo moją zostaniesz zjebany oficjalnie.Texty tego typu możesz sobie pisac do kogos innego
jaro>> popisówke dałeś ostatnio fakt.
Nie śmieszne to było i mało eleganckie.
Nie śmieszne to było i mało eleganckie.
monet co takiego jak ktoś się niezna na żartach tylko odrazu prostak lub coś innego a wejś ,,,jek zejdzie zemnie zadużo waży ponad 70kgzadużo
przezorny zawsze ubezpieczony chociażby na taki wypadek jak tenchciałeś rzucić nazwiskiem ale ZONK
jaroo....
jaroo...oto waga kobita za ciezka ...a twoja siostra tez ma za ciezka biust
krzysio >> duży biust to nie jest jakaś szczególnie odstraszająca wada u kobiety.
Myślę że a wręcz a przeciwnie...
Myślę że a wręcz a przeciwnie...
potwierałaś tyle stronek fb że mam to gdzieś rób co chceszkrzysiek twoje zdrowie
niestety mam jedną nie pij tyle bo ci na wzrok padło juz od tego chlania .Zawsze robię to co chcę
jarooo....no dobrze zaglodooj wszystkoo na FB ....mnie nic nie widziałeś foto
chciałbyś tak myślećale z kury orła nie zrobi się niestetycofka przedszkole i nauka pisania cię czeka najpierw
jarooo...kłamiesz ...sam wymyśliłeś jak bajek opowiadasz
lila ...ok
kurrwaaaa ja ci nie jade po całośći wiec zjezdzaj odemnie lilianko ***na
już dawno ktoś tu pisał że tan jaro to prostak i baran kompleksy ma chłopaczyna i dyslekcja zaawansowana
wkoncu tyle mnie szukałaś i co gówienko nazwisko nie moje aktualne trzeba się ubezpieczać nie
lila tak 9 mam 9-10-23-25-30-52-66-67-78 no i 67 plusem niech bedzie
wkoncu chcesz zaistnieć i być wkregu zainteresowanych ja nie jestem tobą zainteresowany i temat skonczony
dobra znikam...
jaro...zainteresowanie twoje lata mi koło nosa i mam je głęboko w poważaniu.Chyba bym umrzeć wolała a twoje żarty sa do bani.Można żartować ale są pewne granice.Tyle w temacie co do Ciebie.
jaro a co ty synku wiesz o grypsowaniuseriali sie pewnie naogladałes i z tąd znasz te słowo
jaro...szukam na ciebie i wezme na ślub
lila wkoncu sensownie odpowiedziałaś moje żarty śą nie namiejśću czasem,,ale nie wszyscy śą sztywni i tacy wysocy jak ty ponad 2metttrryyy
jaro...widzisz znowu zonknie mam nawet 183 cmjak Ty lubisz się mylić
grubson zwaszka desant to ty jesteś ciemny i do bani spadaj stąd tatuśiu
Ja puszczę na 14 w piątek ale losowania nie obejrze bo będę w drodze do pracy
jarooo...jak spotkać u ciebie w domu zielona góra ,,przwiose metrówka mierze twoja ..opowiem tuuu wszystkoo