Wpisy 844 598 – 844 697
21 marca 2012 17:55 → 21 marca 2012 18:35, 100 wpisów
nie jestem żuluś (żuluś w sumie też)...tylko żeluś...a tak naprawde tak mowili na mnie 8 lat temu...teraz to inaczej ale niestety nawet interwencja u Paśki nie pomogła zmienić nicku gdyż powiedział że jestem tu zbut długo i nie zmieni mi nicku
Najwiekszy sukces to zerwanie z grą na prawie rok...gdy już mnie MM wkurzył na maksa...zawsze po tak dlugiej przerwie wygrywałem. Miałem dwie takie długi przerwy. Jedna mi przyniosla 6/7 = 200 zł...jedna kulka i by było 6000 zł a druga przerwa 7/10 - 140 zł. Po za tym dużo razy 54 zł za 3/3. W inne gry TS nie gram. Kilka razy zagrałem w Lotto i raz tarfiłem trójkę.
krys
ja puściłem 3x9/9 i 2x6/6 = 18zł; 42,63,80 -było podstawą, podoklejałem 50ki,78, ale nie siadły
ja puściłem 3x9/9 i 2x6/6 = 18zł; 42,63,80 -było podstawą, podoklejałem 50ki,78, ale nie siadły
hej wszystkim
tak na chwilkę wpadłam się poradzić
macie jednego pewniaczka na wieczór??
tak na chwilkę wpadłam się poradzić
macie jednego pewniaczka na wieczór??
sie człowiek odwróci na chwile i czystki w księdze gości musi robić spam cholerny
gg36 - latwo mozna bylo dolozyc do twoich, 50 byla pewna 75-80 tez wiec nawet 6/6 mozna bylo
I Żelka jest i Żeluś jest też mój pewniak na wiczór to 11: jeden-jeden (jak to piszą w telgazecie)
torsan...jesteś za młody pampers zboczuch ..czemu tak dałeś buziole zelkai znikam...
Kathy.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
jak tam wędrowco nie zmieniasz cyferek?
zelka...jestem dzidek prawie 60 lat mam widzisz jestem za stary złom rura i znikam...
dobra, więc biorę 64, 23 i 11 do tego 58 i 28 i piękna piąteczka będzie
krys
w 124 też ma podobne zestaw do moich, albo ja do niego, stawia na 67+, co mi pasi
w 124 też ma podobne zestaw do moich, albo ja do niego, stawia na 67+, co mi pasi
Islandorka.. .
Jeszcze te same cyferki będą w typowaniach.. .
-----------------------------------------------
Jeszcze te same cyferki będą w typowaniach.. .
-----------------------------------------------
Wieleba... . Wróć.. .
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
no to muszę mieć się na baczności bo WIELKI BRAT PACZY ups SIOSTRA
Wędrowco
ok, już mam.. ten cały goldenlotto to powinien gdzie indziej się reklamować a nie tutaj