Wpisy 8 415 – 8 514
17 grudnia 2007 17:53 → 19 grudnia 2007 20:33, 100 wpisów
-MEGA GAWER- KOSMOS NIE KOSMOS LICZBY LICZBAMI A JEDNAK WYCHODZI STATYSTYCZNIE ŻE JEST PÓŁ NA PÓŁ I TEGO SIĘ NIE DA STATYSTYCZNIE UNIKNĄĆ 10 PARZYSTYCH ,- 10 NIEPARZYSTYCH I MÓW CO CHCESZ NAWET BUKMACHERZY TO TOLERUJĄ I DOBRZE PŁACĄ ZA : 10 PARZYSTYCH I DZIESIĘĆ NIEPARZYSTYCH OBSTAW U NICH TO SIĘ DOWIESZ JAKA JEST STATYSTYKA W MULTI LOTKA.
uwaga podaję wygrywające parki na ten tydzień:
41,60 ; 6,30 ; 7,71 ; 70,79
oraz
53,61; 18,25 ; 20,80 ; 48,61 ; 49,53
41,60 ; 6,30 ; 7,71 ; 70,79
oraz
53,61; 18,25 ; 20,80 ; 48,61 ; 49,53
Witam dolacze do tematu PARZYSTE NIEPARZYSTE moim zdaniem to nieporozumienie dlatego ze kurs niski i grajac progresja np.niema tu sensu bo trafi sie w danym dniu kurs 1,9 i co wtedy porazka.10%podatku na zakonczenie i do domu plakac heheh to jest nieoplacalne.
PANIE ???? NIE GRAM U BUCHMACHERÓW PONIEWAŻ JESTEM WIERNY TOTALIZATOROWI POZA TYM NIE INTERESUJĄ MNIE WYGRANE PONIZEJ PIATKI W MULTI NO CHYBA ŻE PARKI RAZY STAWKA 10 ! A ZAUWAŻYŁEM ŻE WIEKSZOŚĆ LUDZI Z CHATU PASCO OBSTAWIA PARKI TRÓJKI WYGRA 20 ZŁ I MA RADOCHE TO NIE DLA MNIE ALBO DUŻA KASA ALBO NIC ! I ORJIENTUJE SIE ZE U BUKOW NP. NIE WYŚLESZ PARKI ZA 1 TYŚ ZŁ BO CI NIE PRZYJMĄ A W TOTALIZATORZE ZAGRASZ ZA STAWKE KAZDĄ I KAŻDE PIENIADZE PRACOWNIK KOLEKTURY PRZYJMIE I NIE ODMÓWI CI OBSTAWIENIA ZAKADU ZA 1000 CZY WIECEJ ZŁ I MYŚLE ŻE JAK BY TAK LUDZIE DOBRZE WYCHODZILI NA BUKACH TO NIE BYŁO BY LOKALU Z BUCHMACHERKĄ NA KAŻDEJ PRAWIE ULICY A WŁAŚCICIELE CZY AJENCI NE OTWIERALI BY KOLEJNYCH !!!
Analizując 200 ostatnich losowań dużego lotka na parzyste/nieparzyste 40% było po równo. Przy czym oczekiwanie dochodziło czasami do 10 razy. Inwestując do tego czasu progresywnie 4098 zł. na czysto 1226,8 przy kursie 2,6.
KTO wie ile ile jest wart jeden zaklad za2,5zl w totalizatorze po podatku hahah ja wiem no piszcie smiechu wartelepiej grac u buka.MEGA GRAWER u buka tez puszcze multi za 1000zl niema problema
Witam.
Cyfry od których nagła wzbiera złość--i gniew zaczyna kiełkować.
Trzecia załoga--do roboty marsz;
1.15.21.53.71.
9.10.29.57.79.
MEGA GRAWER-chyba masz rację.
Pozdrawiam i powodzenia.
Cyfry od których nagła wzbiera złość--i gniew zaczyna kiełkować.
Trzecia załoga--do roboty marsz;
1.15.21.53.71.
9.10.29.57.79.
MEGA GRAWER-chyba masz rację.
Pozdrawiam i powodzenia.
Z 6-ciu typowanych ML na 17.12.07 weszła tylko 1-na liczba 67
Moje typy ML na 18.12.07 - 25, 28, 31, 35, 67, 76; typy DL na 18.12.07 - 1, 3, 5, 9, 15, 45
Moje typy ML na 18.12.07 - 25, 28, 31, 35, 67, 76; typy DL na 18.12.07 - 1, 3, 5, 9, 15, 45
a ja jade na mete 28 maja-chorzów i w dupe z ML:)jak dotrwam bede juz 3 raz.
p.s pewnie tak do konca w dupe z tym ML to nie bedzie ale narazie basta bo w potrfelu sie krucho robi pomału.
p.s pewnie tak do konca w dupe z tym ML to nie bedzie ale narazie basta bo w potrfelu sie krucho robi pomału.
na dzisiaj mała piąteczka na dobry dzień[2,20,30,40,50] miłego wygrywania
Sorry że wtrące ale czy w multi można gra u bukmacherów?
Jestem nowa w tym temacie
Jestem nowa w tym temacie
MEGa GRWER jak Cie interesuje duza kasa to graj w profie piątką kurs 700!!!nie wspomne o sześciu liczbach a to ze nic niema za mniejsze trafienia to chyba dla Ciebie nie istotne bo mała kasa Cie nie interesuje. a co do mitów ze za 1000pln nieda rady to sie mylisz bo pani w okienku podzieli Ci na max stawke jaka moze byc w danym zakłdzie na jednym kuponie nawet na 100kuponów.mozna grac i za 10tysia.
Czy dziś moge wygrać ja Ewa
...maniek, ale czy nie jestes aby za bardzo rozrzutny?! :)
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
A ja typuje na dzisiaj w Ml: 76, 14,20,62,67,72,80,8,13,19,25,28,31,44,52
Witam.
Na środę;
3.10.18.19.20.54.70.
9.17.18.19.29.50.59.74.plus.
Pozdrawiam i trafionych życzę.
Na środę;
3.10.18.19.20.54.70.
9.17.18.19.29.50.59.74.plus.
Pozdrawiam i trafionych życzę.
witam , witam, witam, pozdrawiam, pozdrawiam, dyktuę, dyktuję, numerki numerki, na jutro, na jutro, na dzisiaj, na dzisiaj i tak w kółko jedno i to samo: ludzie to jest do bani!!!
albo strona albo wy.
jak podaję numerki to jakieś takie co mają sens, a wy podajecie z tablic rejesracyjnych samochodów bo to też czytałem na tej stronie...ludzie opamiętajcie się bo albo wy jesteście do kitu albo strona multi pasko, albo traktujecie tą stronę jako rozrywka multi-towarzyska.....
albo strona albo wy.
jak podaję numerki to jakieś takie co mają sens, a wy podajecie z tablic rejesracyjnych samochodów bo to też czytałem na tej stronie...ludzie opamiętajcie się bo albo wy jesteście do kitu albo strona multi pasko, albo traktujecie tą stronę jako rozrywka multi-towarzyska.....
TAK ????? ja tez myśle ż eraczej kwitnie zycie towarzyskie na chacie pasco a ludzie podają cyferki z kosmosu albo daty urodzin i generalnie skutecznoć jest bliska zeru
..bo liczba kombinacji a tym samym prawdopodobienstwo trafienia jest nieublagane.. Sam gram w ML od poczatku gry stosujac rozne "wylicznie, triki i statystyki" i coraz bardziej dochodze do wniosku ze sam przejde na" system liczb z tablic rejestracyjnych"..
..i bede bardziej "wygrany" bo zyskam czas spedzony nad liczbami i kolejnymi typowaniami.. :]
Mariusz miał rację. Strona w tej formie istnieje 5 lat i przez pierwsze 2-3 lata jeden od drugiego próbował wyciągnąć sposoby i metody na wygraną. Takich nie ma. A życie towarzyskie na stronie Pasko kwitnie. Dzięki tej stronce można było poznać kilka oryginalnych osób i ich charaktery oraz sposób na życie. Ale metody wygrywania nie. Kilku oszustów próbowało zaistnieć tu i sprzedać swoje programy. Ich czas też minął. Viltom wygrał, powstał na bazie jego pomysłu program. I co ? I nic. Zawsze można mieć nadzieję. Ładnie byłoby gdyby typowicze do swoich typów dodawali uzasadnienie. To by czegoś nauczyło lub dało powód do dyskusji. A tak bez uzasadnienia można pisać wszystko.
to ty jestes do bani znaku zapytania multi jest ok pozdrawiam zycze szczescia wszystkim narazie
LUDZIE nie kloccie sie bo klocimy sie przez ML jak widze zaskoczyl ktos ze ML niejest forma zarobku na zycie bo zawsze ryzyko jest.Najwazniejsze nie ponoscie sie duzej fantazji i nadzieji tu trzeba bawic sie niebrac tego na serio.Niema tu jakiegos uzasadnienia poprostu typujesz bo masz natchnienie liczby padaja i wygrywasz.Osobiscie tez mam tyly i nienarzekam nadzieji tez niemam gram bo lubie hazard
...każdy próbuje wypracować sobie jekieś metody,aby uzyskiwać wyniki, które przyniosą trafienia--ale takie aby bilans nie był ujemny.Jeśli dojdzie się do tego ,że metoda będzie już tak dobra że trafienia będą częste i rokujące poważne sukcesy--wtedy ja osobiście napewno podzielę się ze wszyskimi jak układać te cyferki/bo jeśli metoda jest "sezonowa"-a póżniej długo nic i nic --to poco zawracać wszyskim głowę?/.
Kolejne typy podawane moga być tylko potwierdzeniem ,że sukcesy nie zostały wyssane z palca aby się jedynie pochwalić.
Pozdrawiam.
Kolejne typy podawane moga być tylko potwierdzeniem ,że sukcesy nie zostały wyssane z palca aby się jedynie pochwalić.
Pozdrawiam.
Ktos pisze ze jedno i to samo bo tak wlasnie jest z tym zaczarowanym nalogiem jak nie dzis to jutro i latka leca i kieszeni tez hehehe.Wszystkie metody sa preferowane nawet te z tablic z reklam byle do skutku.Troche tu kasy zostawilem co z tego jak choroba wygrywania byla wieksza odemnie jedno wiem ze jak nie zarobisz i nie zhandlujesz to niemasz nic
Przepraszam, chciałem tylko zamieścić anons multi-towaszyski:) Depesz (8451), skoro masz takie podejście do gry i nie masz nadziei (można powiedzieć, że jesteś beznadziejny:))-to może wybralibyśmy się kiedyś na strzelnicę do wesołego miasteczka? Postrzelamy do puszek po browarkach, mam świetną metodę:) Może przy okazji trafimy na jakieś dziewczyny? hahah
Zawsze bedziemy falowac z ML to taka gonitwa z samym soba albo pogodzic sie z tym albo przestac grac
...falować czy balować? :) Jedna literka też robi wielką różnicę...?:):):)
hehe multi towarzyski jak to brac na powaznie takie granie.KTOS NARZUCA SIE ZE NIKT NIE DAJE GWARANCJI jakiegos uzasadnienia ale ja znam takich ktorzy oferuja jakies programy do ML hahahaha tym moze zaufajcie bo ja zeby zjadlem a grajcie jak tam chceta
Matycz Falowac moze Balowac a napewno Zalowac te ostatnie bardziej pewne hehehhe
Teraz poważnie: nie ma i raczej nie będzie takiego "szablonu, matrycy,programu, czy systemu", żeby codziennie wygrywać w ML, ale wiele z nich skutecznie zwiększa nam szansę na wygraną. I właśnie dzięki nim raz na jakiś czas możemy się cieszyć z sukcesów. Natomiast, jak we wszystkim potrzebny jest umiar, dystans -na pewno trzeba sobie zrobić jakiś przerywnik od "ślęczenia nad liczbami", co nie oznacza, że trzeba zająć się handlem, Depeszu drogi:):) Samo prawdopodobieństwo i statystyki wygranych mówią nam zaś o zachowaniu rozsądku w grze. Multipasko.pl bardzo pomaga nam w obraniu właściwej metody gry, trzeba jednak czasem nauczyć się nawet dobrze czytać "pomiędzy wierszami" oraz "ćwiczyć silną wolę nie zrażania się porażkami"- wtedy optymizm udzieli się innym. Bo jak byśmy chcieli tu debatować np.o tym, że kiedyś na 100% umrzemy, to nasze życie też straciłoby na swoim blasku. Pozdrawiam.
...to ostatnie zdanie wynika ze statystyk;) hahah, ale "nic nie jest pewne..." Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
???? 8451-chwali Ci się, że czytasz moje matyczenia, bo np. ostatnio 7/10 skleiłem z tablic dwóch TIR-ów i Daewoo Tico:):) Może i trafiłbym 10/10 -ale szkoda Fabia mi za szybko odjechała:):) Jak pech to pech :):) Natomiast Multicorka i !!! mają rację. Pozdrawiam
to było do wpisu 8845 ????.Nie wiem czemu gotowe typowania tak Cię denerwują, pewniaki nie istnieją, ale analizując typowania też możesz przecież wypracować swoją metodę trafnych typowań. Wystarczy przecież poprzyglądać się liczbom , które ktoś typuje, a one często mu "wchodzą" -czy to na Forum -czy w Typowaniach. Powodzenia.
Dzisiaj powinna wejść parka -8,23- jak nie wejdzie to zwracam pieniądze tym którzy na nią postawią.
Matycz do 8459 tj.jak 10 przykazan hazardzisty podzielam twoj wpis co tu wiecej pisac czytajcie ludzie ten wpis i bierzcie przyklad czytajcie dokladnie i tak nastawcie sie na gre w ML
Ja tam nie chce ani nie namawiam żeby ktos posłał moje liczby!!!, ale wymienie sie poglądami dziś stawiam tradycyjnie na expres lotka natomiast 2 zakłady w multi tez mam oto one 5{18,21,29,33,63} i 8/{14,18,21,29,33,47,63,78} nio to do 21.55 ,a tym czasem trzeba popracować pozdro !!!
MEGA GRAWER nic specjalnego z tymi liczbami jak kazde inne masz jakies sposoby typowania liczb to podziel sie bo to proste ja np. typuje 123456 tez liczby i co dalej hahhaa
KOLEGO DEPESZ ZDRADZE CI MÓJ SPOSÓB JAK PRZYJŻYSZ SIĘ UWAŻNIE ZA KAŻDYM RAZEM JAK PODAM MOIM ZAKŁADOM A SPOJŻYSZ W STATYTSTYKI OSTATNICH LOSOWAN TO NIC INNEGO JAK CHODZĄCE NAJCZĘSCIEJ PARKI SPRAWDZIŁĘM WSZYSTKIE SPOSOBY I JEDYNY KTURY PRZYNOSI CHOCIAŻ ZWROT PIENIĄŻKÓW TO MÓJ SPOSÓB GRAM NA NAJCZĘŚCIEJ CHODZĄCE PARKI W PRZEDZIAŁE 10-25 LOSOWAŃ I 7-50 LOSOWAŃ CHCIAŁES SPOSÓB MASZ !!!!!!!!!!!!!!
Matycz masz na dzisiaj jakeś cyferki bo nie mogę nic wybrać czekam i pozdrawiam
PROBLEM W TYM ŻEBY SIĘ SPOTKKAŁY ZE SOBĄ I JAK SIĘ SPOTKAJA ZE SOBĄ BO BYWA TAK TO EFEKT JEST TAKI ŻE MAM Z PARU KUPONÓW NIEZŁĄ KASKE A W DUŻEGO CZY EXPRESA POTRAFI TRAFIĆ SIĘ NP 3/CZWÓRKI I 5 TRÓJEK NA JEDNYM KUPONIE 8 ZAKŁADOWYM JA GRAM W TEN SPOSÓB, JEST NAJLEPSZY! UWAGA KAZDY MUSI OBRAC SOBIE SPOSÓB GRY I CIERPLIWIE CZEKAC JAK JA! A PRZYJDĄ WYGRANE . A NIE KUPYWAĆ SYSTEMY I INNE BZDETY ?
Ja np. mam zestawy trojek z 80 liczb ktore lubia ze soba chodzic ale jakbym puscil wszystkie to musze miec dwa trafne zebym mial zwrot wkladu i tak niepewne wszystko jest bo na sucho sprawdzalem.Jedno powiem ze jest troche skuteczny ale wytypuj je hmmm to jest pytanie
w ML lepiej chyba wytypowac liczby jak w DLale to tylko przepuszczenia oczywiscie wedlug mnie.Czasami dziwie sie ze matematycznie liczby wpadaja a ML to zdarzenie losowe
Marzena -i Ty mi się pytasz o liczby -sama super wybierasz, dziś pewnie też. Powodzenia. Na gwiazdkę sobie sprawię książkę Johna Walkenbacha "Excel, sztuczki i chwyty", natomiast w przyszłym roku na pewno zakupię najnowszą wersję programu MultiPairs. Mega Grawer ma rację tak typując, na pewno jakiś program ułatwia analizę liczb, bo tylko ona zwiększa szansę trafienia, ale analiz tych jest naprawdę wiele, nie tylko pod względem najczęściej występujących. Uznaję wszystkie metody oprócz chybił-trafił, bo omija mnie przyjemność "celowania" :).
Depesz -to nie było 10 przykazań hazardzisty -w nich przykazaniem nr 1 byłoby : "grając,zachowaj zdrowy rozsądek". Pozdrawiam
Depesz -to nie było 10 przykazań hazardzisty -w nich przykazaniem nr 1 byłoby : "grając,zachowaj zdrowy rozsądek". Pozdrawiam
Matycz dobrze ze napisales ten wpis on mowi wszystko za siebie tak po prostu
...o tym handlu czy rejestracjach:) ?- drogi siwawy, młody, piękny panie:)? Gdybym się chciał przejmować każdą porażką w życiu już pewnie w wieku 15 lat byłbym calutki siwy;) Bawić w ML należy się jednak bardzo poważnie i nie za bardzo serio zarazem, bo można całkiem osiwieć:):) Powodzenia
wML mozna wykorzystac matematyke i skutecznosc jest wiadomo ze nigdy w 100% ale mozna ciupac parkami i trojeczkami
O naszej skutecznosci mozna pochwalic sie w typowaniach one mowia same za nas typujacych
...lecz Depesz nie warto przykładać aż takiej wagi do rankingów typowań, bo ktoś, kto jest wiecznie ostatni:) może nagle wygrać fortunę, a o to przecież chodzi. Ale rzeczywiście -rankingi są jakąś dodatkową mobilizacją do skuteczniejszych typowań. I takich Wszystkim życzę.
...hahah, "pierwsi będą ostatnimi" a Depesz zajmie się handlem...majtek na bazarze, jak Marian Paździoch:):) hahah
dobrze ze umiem liczyc i jakies liczby parki i trojki umiem stworzyc a czy trafia sie to juz inny etap
Postaw dziś Depesz na parkę 8,23 jakieś 20 tys. zł -zwrot masz gwarantowany -to wynika jednak nie ze statystyk, a z wpisu 8463:) Może i ja bym się skusił:) Pozdrawiam Zuziu D. i życzę samych trafionych parek.
heheh ano przegrywalo sie kiedys tyle ale w skali roku do rydzyka pojde po kredyt hehe
...ojca Tadeusza, podobnie jak Mateusza podobno nic nie wzrusza:):) Jedynie pewnie pobłogosławiłby Cię mówiąc : Synu, nie grzesz tak nigdy więcej:):):)
...podobno część pieniędzy z cegiełek na ratowanie Stoczni Gdańskiej poszła na zakłady ML:):) Teraz wiem dlaczego "imperium kwitnie".:):):) Nieraz trzeba mieć konszachty z Niebem, aby wygrywać:):):) (żart -sam czasem słucham rozgłośni toruńskiej)
heheh czy 5,14 cos wam mowi dostalem wizje ciekawe jak mnie pokochaja cyferki hahah ale gwarancji niedaje bo moze byc lipa
o.T.Rydzyka proszę zostawić w spokoju,te kpiny i docinki są nie na miejscu ,jestem wiernym słuchaczem tego radia i te docinki bolą,proszę bo nigdy nie wygracie
Drogi Panie Henryku, ja do samego Radia nic nie mam -sam czasem słucham niektórych audycji (Rozmowy niedokończone), ale uważam, że ojciec dyrektor kiedyś w swoich opiniach wyrażał opinie sprzeczne do poglądów JPII, który zawsze będzie dla mnie największym autorytetem. Wiara chrześcijańska powinna być nastawiona na miłość i pojednanie, a nie skłócanie i podżeganie do nienawiści. Zgadzam się z niektórymi poglądami politycznymi głoszonymi przez ojca R., ale myślę, że zakonnik, ojciec redemptorysta, który ślubował m.in. ubóstwo mógł być np.politykiem, wtedy nie mógłbym mu nic zarzucić. Pozdrawiam. (Pasko -wielka prośba -wykasuj ten mój wpis, bo to zupełnie już nie na temat, pozdrawiam)
Matycz milo z twojej strony ze lagodzisz sytuacje i jak twoim zdaniem nasza stronka multo-towarzyska ma przerozne tematy i tak ma kurna byc a co mam podac liczby to podaje 12345678 moga byc jakie mam szanse na wygrana hehe
Tak na powaznie ide do buka puscic czworke 7,9,25,53 wiem ze siadzie i bede duzo pil za wygrana
Temat poruszył kto inny,nie wolno pobielać kłamstw ustyszanych,tyle jest złych polityków i jest milczenie tylko duchowny zawinił,co ten duchowny uczynił dla Polski dla katolików i poloninie znajdziesz innego,jest adwent czas pojednania a nie wyśmiewisk.Henryk.
Przepraszam panie Henryku, jeśli poczuł się Pan urażony. Staram się po prostu "odcedzać" dobro od zła, podobnie jak liczby ML. Skoro mamy wolność słowa i np. duchownemu wolno wyrażać poglądy z którymi się nie zgadzam, więc mnie też. Jesteśmy braćmi jednego Boga, ale Kościół statystycznie też popełniał błędy. Mało kto wie np. że za czasów włoskich papieży dochodziło do pijaństwa i orgii w Watykanie, inkwizycja, wyprawy krzyżowe itd. JPII przeprosił za błędy Kościoła, chwała Mu za to i dobrze by było, gdybyśmy też nauczyli się odróżniać dobro od zła, bo wszędzie są ludzie dobrzy i gorsi, wśród kleru niestety też. Nie poruszajmy tu raczej spraw religii, wiary, polityki, ma pan rację, pozdrawiam.
Drogi Pasko wykasuj moje wpisy 8486 i 8490 oraz ten:) Dziękuję, pozdrawiam.
to ja najechalem na ten temat fakt niejestem od sadu wiem ze w glosnych aferach jest gram prawdy a co mnie to interesuje
Depesz -do wpisu 8487 -duże szanse masz, może nie na 8/8, ale 5/8 :):):):) hahah, ale niekoniecznie dziś:):):)
Matycz nabijam sie z niektorych wpisow pisze ktos liczby i poradzcie czy dobre albo jakie liczby na dzis ja tez mam te stale hehe 123456789 to na zarty wszystko ale pan Henio zdenerwowal sie w koncu mamy czata trzeba dzielic sie pogladami
...ale się Depesz zdecyduj czy z 9-tką czy same 1,2,3,4,5,6,7,8. Bo w statystykach grzebałem:) i napisałem prawdę, pytałeś czy masz szansę wygrać.
hehe Matycz chyba zartujesz jak juz patrzysz to powiedz czy byla kiedys seria od 1 do 6
patrzalem jakies 5\6 ze dwa razy i roznie 3\6 ale niezawracam glowy bo to rzadkosc mam inne sposoby
...np. w losowaniu 350 -padło 1,2,3,4,5,9. -a 9 to tak odwrócona szóstka:):)zależy z której strony spojrzeć:):) czasem nawet biduś ma kłopoty:):):)
Gdzie jest Wasz mistrz Kaczor??? cos sie nie pokrywaja z faktami w dzisle typowania(zwłaszcza w piatkach) jego umiejetnosci o których wychwalacie ???i sie nie udziela na forum tylko matacz przejoł jego dominacje,albo poprostu matacz zapomina zmienić nicka.... Wesołych Swiat Dzieci Lotto!!!
panie Henryku-choc zapewne to zaden pan Henryk nie róbmy marnej prowokacji na tym forum.a kto wygra to jeszcze zobaczmy i nie chodzi mi o ML.
acha i pomylił pan chyba forum i skad nagle pan sie tu znalazł i wyniuchał temat o ojcu dyrektorze jak to było tylko tak na marginesie.ajjjjj
...bo Santos wielki mistrz krzyżacki Urlich von Kaczor:)generał ML, obrał teraz inną taktykę -wojnę podchodową,będzie pewnie uderzał znienacka:) Matacz jak zwykle dominuje na chacie, nicka czasem zmienia, ale częściej raz wytypowane liczby, nieraz niepotrzebnie:) Wesołych Świąt i świętowania wygranych przez cały rok. Gdzie jest generał?
wszyscy czekają na cud od Kaczora a sami nie dają trafnych typów tylko krytykują niech udowodnią że sa lepsi od niego
a moje na dzisiaj 1000%-owe
64 70 47 29 48 a może także słynne tablice Kaczora 21:55 zobaczymy
64 70 47 29 48 a może także słynne tablice Kaczora 21:55 zobaczymy
W polityce obowiązywała przez ostatnie dwa lata( i nie tyko)teoria spiskowa.Moja teoria brzmi:Generał umilkł od czasu kiedy Matycz prawidłowo wytypował 5/5 dnia 15.12.07.Z drugiej strony niby chory a typuje regularnie.W związku z sukcesem Matycza proponuję awans do stopnia Generała ML a Kaczor na Marszałka ML.Saluto.
Grazie tante Red007, saluto, dzięki, że mnie chcesz awansować, ale Generał niech pozostanie Generałem, Tobie po ponad m-cu Typowań widzę należy się przynajmniej stopień pułkownikka, masz dużą szansę na wężyk generalski:) Ja wolę pozostać szeregowym mataczem, bo ta salwa mi niechcący wypaliła:),a ostatnio nawet zapomniałem jak się broń ładuje:) Powodzenia
Niech tak będzie.Gdzie Generałów sześć,tam nie ma co jeść.Naszą strawą rzecz jasna są typowania Generała, reszty oficerów i całej armii Generała.Do boju.
matycz wytypowałes 5/5 w typowaniach czy w typowaniach na forum bo jakos w typowaniach nie widze tego 5/5.ale mianowanie i tak CI sie nalezy.
no i gdzie jest jeszcze broda.
no i gdzie jest jeszcze broda.