Wpisy 836 745 – 836 844
17 marca 2012 22:21 → 17 marca 2012 22:56, 100 wpisów
421
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 04,09,10,39,41,42
Lila...chyba takiego tu nie widziałem
Lotto szóstki nie będzie kumulacja 7-9 milionów mini będzie wygrana piątka najprawdopodobniej jedna
profesorze..ja się dopiero dzisiaj dowiedziałam że,mam męża ciekawych rzeczy się dowiaduję
A mówiłem, że dzisiaj w Lotto będą.......ZAKRĘCONE liczby.. .
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Lila...no i to bardzo ciekawe rzeczy
Lila...
Lila...pewnie ze tak
slawek..nie mam i nigdy nie miałam ale ktoś dzisiaj napisał że mam więc już sama nie wiem ,czy mam czy nie mam a jak mam to gdzie on jest
Lila...
slawek...
219
jak pary typują dobre numery to:
44
69
natomiast typowane przez policjantów to:
11 48
patyczek patyczek krzesełko bałwanek
44
69
natomiast typowane przez policjantów to:
11 48
patyczek patyczek krzesełko bałwanek
1/1.
2/2....i...45 ze...snu.
----------------------------------------------------
Dzisiaj nie grałem.. .
2/2....i...45 ze...snu.
----------------------------------------------------
Dzisiaj nie grałem.. .
emeryt
któryś raz, nie wiem - trzeci to na bank - powtarzasz naprawdę głupi kawał o policjantach - może i możesz ich nie lubić, ale
1. jak Ci się działo by gdzie byś dzwonił ? - nieważne, powiedzmy, że do ochrony - stać Cię, nie ?
2. naprawdę - to nie są tacy głupi, bo Ty nie będziesz pamiętał na wycieczce, jaki kawał już IM opowiedziałeś, a tymi nieszczęsnymi turystami słuchającymi po raz kolejny będą młodsi od Ciebie emeryci i renciści
byli mundurowi
któryś raz, nie wiem - trzeci to na bank - powtarzasz naprawdę głupi kawał o policjantach - może i możesz ich nie lubić, ale
1. jak Ci się działo by gdzie byś dzwonił ? - nieważne, powiedzmy, że do ochrony - stać Cię, nie ?
2. naprawdę - to nie są tacy głupi, bo Ty nie będziesz pamiętał na wycieczce, jaki kawał już IM opowiedziałeś, a tymi nieszczęsnymi turystami słuchającymi po raz kolejny będą młodsi od Ciebie emeryci i renciści
byli mundurowi