Wpisy 832 764 – 832 863
16 marca 2012 10:54 → 16 marca 2012 12:32, 100 wpisów
z małpy wynika ,ze podobne zestawienia liczbowe były wieki temu prawda czy fałsz?
Witam, mam pyt. w sprawie Lotto ( Dużego Lotka ) więcej na gg 26686496 pomożesz ??
Ulala.
W Twoim profilu już wiosna.
W Twoim profilu już wiosna.
a oc chodzi z tym lotto ...rybson90
832709 Zelus
wierzyć
jeśli człowiek, jako typowane od jakiegoś czasu wpisuje te same liczby - to jest to raczej grana "stałka" - "przestraszył" się i dlatego zaprzeczał... Później , że - to przecież nie jest aż taki MAX żeby trzeba lecieć w zaparte
wierzyć
jeśli człowiek, jako typowane od jakiegoś czasu wpisuje te same liczby - to jest to raczej grana "stałka" - "przestraszył" się i dlatego zaprzeczał... Później , że - to przecież nie jest aż taki MAX żeby trzeba lecieć w zaparte
jeśli z domysłów - zastanówmy się ...
w dział /typowania wpisujesz stałki i
twierdzisz - że nagimnastykowałaś się umysłowo nad wymyśleniem ?
i ich nie wysyłasz ?
a przestraszył, bo może pomyślał o plusie - Tobie się rodzina nie powiększała, jak usłyszeli kiedy trafiłaś coś podobnego ? nie było żeś milionerka ?
Kaska...
a jeśli przegapiłem - idę dociekać
w dział /typowania wpisujesz stałki i
twierdzisz - że nagimnastykowałaś się umysłowo nad wymyśleniem ?
i ich nie wysyłasz ?
a przestraszył, bo może pomyślał o plusie - Tobie się rodzina nie powiększała, jak usłyszeli kiedy trafiłaś coś podobnego ? nie było żeś milionerka ?
Kaska...
a jeśli przegapiłem - idę dociekać
dzien dobry i znikam,...
robalu ..hmm co słabo widzisz no kup okulary czarne jak nie widomy i poowwoo
robalu ..hmm co słabo widzisz no kup okulary czarne jak nie widomy i poowwoo
lila...nie wiem jak mam mówić dzien dobry pani albo cześć
Doradzcie mi na ile skreslen puscic sobie kuponik spośród: trojka, piatka, siodemka, osemka, dziewiatka.
Zarąbista pogoda w Krakowie. Trzeba się opalać Jeszcze tylko jakaś wygrana by się przydała główna
lila...dobra zgoda
i pintol uciekam....
dzisz byłem w sklepie ...ubrałem jedna koszula ..nie zimno
dzisz byłem w sklepie ...ubrałem jedna koszula ..nie zimno
lila...
lila - ścina mi neta - normalniej pisząc...
jakie osiemnaście skąd Wy piszecie ? wyjdźcie na zewnątrz
zelus
- o ile grasz i za ile ,oraz - iloma upatrzonymi, w jakikolwiek sposób liczbami - to ma znaczenie dla odpowiedzi na takie pytanie
jakie osiemnaście skąd Wy piszecie ? wyjdźcie na zewnątrz
zelus
- o ile grasz i za ile ,oraz - iloma upatrzonymi, w jakikolwiek sposób liczbami - to ma znaczenie dla odpowiedzi na takie pytanie
Gram tak jak ostatnio trafilem 7/10. Czyli wybieram intuicyjnie sposrod 10 zatypowanych tutaj liczb 3-4 liczby a reszte z głowy dobieram.
U mnie +13. Na południowym zachodzie najcieplej ma byc w ten weekend. Nawet +21'
grubson....gdzie jest foto zboczuchuu ..czyli boi się wystawiać
a co do foto to dziewczyny tu powklejały a potem sie nasłuchały epitetów
grubson...jesteś
a) kobitem
b) facetem
c) jestem pół kobitem i facetem
odpowiedz...
a) kobitem
b) facetem
c) jestem pół kobitem i facetem
odpowiedz...
Hejka
robal...
Zaprosiłam dzisiaj Bellę.Zobaczymy czy przyjmie zaproszenie.