Wpisy 83 215 – 83 314
14 grudnia 2009 14:33 → 14 grudnia 2009 21:34, 100 wpisów
Spoko ilila jak to mowia nie od razu rzym zbudowano czy cos tam :P
tomcio1972>>> a co sądzisz o takim systemie strefowym na 3/3 MM do Tototomixa ( aby na koniec gier losowych w TM u nich jeszcze coś skubnąć ) .
Mam taki oto pomysł na upolowanie 3/3 z 12 liczb , granych jako 6 parek :
GRUPY:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
E ( 9-10 )
F ( 11-12 )
rozpisane w celu trafienia 1 parki z 6 typowanych i 1 pojedyńczej liczby wśród pozostałych 5 parek
(1-2) - 3
(1-2) - 4
(1-2) - 5
(1-2) - 6
(1-2) - 7
(1-2) - 8
(1-2) - 9
(1-2) - 10
(1-2) - 11
(1-2) - 12 ....
itd. identycznie z "parkami" z pozostałych grup ,
co w sumie da 6x10 zakładów = 60 zakładów prostych , granych ze stawką 2zł za zakład - dające koszt ogólny 60x2zł=120zł.
Trafienie 1 parki z 6 i 2 liczb pojedyńczych ( bądź 2 parek i 1 liczby ) daje 184zł , czyli dla sukcesu potrzebujemy trafić 4z12 liczb , ale w układzie 1 parka i 2 single.
Oczywiście gramy 6 oddzielnych parek z 12 liczb , czyli żadna liczba nie powtarza się w "parce".
Pzdr.
edi8
Mam taki oto pomysł na upolowanie 3/3 z 12 liczb , granych jako 6 parek :
GRUPY:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
E ( 9-10 )
F ( 11-12 )
rozpisane w celu trafienia 1 parki z 6 typowanych i 1 pojedyńczej liczby wśród pozostałych 5 parek
(1-2) - 3
(1-2) - 4
(1-2) - 5
(1-2) - 6
(1-2) - 7
(1-2) - 8
(1-2) - 9
(1-2) - 10
(1-2) - 11
(1-2) - 12 ....
itd. identycznie z "parkami" z pozostałych grup ,
co w sumie da 6x10 zakładów = 60 zakładów prostych , granych ze stawką 2zł za zakład - dające koszt ogólny 60x2zł=120zł.
Trafienie 1 parki z 6 i 2 liczb pojedyńczych ( bądź 2 parek i 1 liczby ) daje 184zł , czyli dla sukcesu potrzebujemy trafić 4z12 liczb , ale w układzie 1 parka i 2 single.
Oczywiście gramy 6 oddzielnych parek z 12 liczb , czyli żadna liczba nie powtarza się w "parce".
Pzdr.
edi8
Totomix nie ma oficjalnego postanowienia w sprawie kulek w Totomix więc nie piszcie głupot że od nowego roku nie bedziemy grać w MM w totomix
....Z WCZORAJSZEGO KODU wpis 83038 w dniu dzisiejszym wpadło 8 liczb niestety na kuponie mam tylko 7/10 to i tak dobrze zważywszy iż pusciłem tylko 2 kupony pozdrowienia
13max33>>> oto treść mailowej odpowiedzi od Totomixa
( otrzymana i tu już podawana przez jednego z naszych kolegów ) na zapytanie o przyszłość gier losowych w tej firmie:
"W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:
Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych.
W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować".
.............................................................
Zapis art.31.1 jest dość jednoznaczny i jasno mówi o ZAKAZIE zawierania i przyjmowania zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych...
( otrzymana i tu już podawana przez jednego z naszych kolegów ) na zapytanie o przyszłość gier losowych w tej firmie:
"W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:
Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych.
W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować".
.............................................................
Zapis art.31.1 jest dość jednoznaczny i jasno mówi o ZAKAZIE zawierania i przyjmowania zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych...
DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZAWSZES WOJE ZDANIE PRZEDKLADAJA NAD FAKTY. Musze tłumaczyc jak krowie na rowie ale cóz niech wam będzie.
Nie zajmuje sie zqwodowo finansami. Kiedys duzo grałem w TS i trafiałem a i owszem trójki, najwięcej w MM 12 zł. więc jak przepuszczałem tygodniowo 200-400 zł to przestałem grac i zacząłem myslec o oszczędzaniu. kupiłem pare ksiażek, poczytałem, skontaktowałem sie z kilkoma doradcami finansowymi (niektórzy byli doprawdy żałośni. Wybrałem sobie swoja strategie i sposób oszczedzania. zacząłem odkładac - inwestować po kilku miesiącach znalazłem zdrapke na ulicy cała nienaruszoną okazało sie, że było tam 30 tys. więc nie wydałem tych pięniedzy tylko zainwestowałem (dołożyłem do tego co juz wcześniej zacząłem)wczesniej odłozyłem jakieś 6 tysięcy dołozyłem te 30 minus podatek 10%. potem i tak co miesiąc dokłądałem do programu kolejne zaoszczedzone pieniądze. Tak trudno to zrozumieć? Ja wiem że może jesteście frustratami, którzy ani nie wygrywają na tyle żeby zarobic ani nie maja nic zaoszczedzone ale cz nie moja brocha.
Nie zajmuje sie zqwodowo finansami. Kiedys duzo grałem w TS i trafiałem a i owszem trójki, najwięcej w MM 12 zł. więc jak przepuszczałem tygodniowo 200-400 zł to przestałem grac i zacząłem myslec o oszczędzaniu. kupiłem pare ksiażek, poczytałem, skontaktowałem sie z kilkoma doradcami finansowymi (niektórzy byli doprawdy żałośni. Wybrałem sobie swoja strategie i sposób oszczedzania. zacząłem odkładac - inwestować po kilku miesiącach znalazłem zdrapke na ulicy cała nienaruszoną okazało sie, że było tam 30 tys. więc nie wydałem tych pięniedzy tylko zainwestowałem (dołożyłem do tego co juz wcześniej zacząłem)wczesniej odłozyłem jakieś 6 tysięcy dołozyłem te 30 minus podatek 10%. potem i tak co miesiąc dokłądałem do programu kolejne zaoszczedzone pieniądze. Tak trudno to zrozumieć? Ja wiem że może jesteście frustratami, którzy ani nie wygrywają na tyle żeby zarobic ani nie maja nic zaoszczedzone ale cz nie moja brocha.
Ja tylko wyznaje stara zasadę, najpierw sie zabezpiecz finansowo potem graj. Bo jak wygrasz ok a jak nie wygrasz to ani zabezpieczenia ani wygranej pozostaje tylko słodka bieda. Z resztą pamietajcie o tym, że 97% ludzi którzy wygrali wyższes topnie w grach losowych po kilku latach wydaje wszystkie pieniadze. To nie są moje wymysły tylko oficjalne dane z róznych krajów takze z Polski.
MASZ RACJĘ ja po wygranej kupiłem działke i inne rzeczy trochę
na bieżące wydatki,a gra no cóż mocno okrojona na max 10zeta w tym tamta szczęśliwa 10-ka i czekam na powtórkę.
na bieżące wydatki,a gra no cóż mocno okrojona na max 10zeta w tym tamta szczęśliwa 10-ka i czekam na powtórkę.
finansistaaaa>>> jedyne, co mogę dodać to:
"Nie budźcie marzeń,gdy śpią........" ( nie zgryźliwie )
pozd
"Nie budźcie marzeń,gdy śpią........" ( nie zgryźliwie )
pozd
edi8 >>>> jak dla mnie to trochę za mała przebitka jest jeśli chodzi o ten system do MM.
Można go oczywiście wykorzystać do Lotto lub jak ja to robiłem do loterii 49's u buka bet 365.
Kurs za 3 liczby bez bonus balla wynosi 701 a z bonus ballem 441.
Tylko ja rozpisywałem trochę inaczej z racji że można grać na "combinations"
GRUPY:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
E ( 9-10 )
F ( 11-12 )
A-B / A-C / A-D / A-E / A-F /
B-C / B-D / B-E / B-F /
C-D / C-E / C-F /
D-E / D-F /
E-F /
15 x (3z4) = 15x4 x 1zł = 60zł
15 x (4z4) = 15x1 x 1zł = 15zł
Razem 75zł
Także jak sam widzisz jak trafimy 2/2+1/2 to będzie 3/4 a to płaci 700zł bez bonus balla lub 440zł z bonus ballem.
Nie wspomnę o większych trafieniach typu 2/2 + 2/2 bo to już jest 1 x 4/4 (kurs 10001 lub 5001) i dodatkowo 4 x 3/4 (kurs 701 lub 441)
Udało mi się raz trafić 2/2 + 2x1/2 także zainkasowałem 2 x 440zł bo grałem z bonus ballem.
Dobry jest też system który podałeś w dziale bukmacherskim(13. SYSTEM 32 - ZAKŁADOWY) do gry w Lotto lub w 49's.
Pzdr.
Można go oczywiście wykorzystać do Lotto lub jak ja to robiłem do loterii 49's u buka bet 365.
Kurs za 3 liczby bez bonus balla wynosi 701 a z bonus ballem 441.
Tylko ja rozpisywałem trochę inaczej z racji że można grać na "combinations"
GRUPY:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
E ( 9-10 )
F ( 11-12 )
A-B / A-C / A-D / A-E / A-F /
B-C / B-D / B-E / B-F /
C-D / C-E / C-F /
D-E / D-F /
E-F /
15 x (3z4) = 15x4 x 1zł = 60zł
15 x (4z4) = 15x1 x 1zł = 15zł
Razem 75zł
Także jak sam widzisz jak trafimy 2/2+1/2 to będzie 3/4 a to płaci 700zł bez bonus balla lub 440zł z bonus ballem.
Nie wspomnę o większych trafieniach typu 2/2 + 2/2 bo to już jest 1 x 4/4 (kurs 10001 lub 5001) i dodatkowo 4 x 3/4 (kurs 701 lub 441)
Udało mi się raz trafić 2/2 + 2x1/2 także zainkasowałem 2 x 440zł bo grałem z bonus ballem.
Dobry jest też system który podałeś w dziale bukmacherskim(13. SYSTEM 32 - ZAKŁADOWY) do gry w Lotto lub w 49's.
Pzdr.
finansistaaaa>>> z przykrością stwierdzam , że konfrontacja kliszy mojej pamięci z treściami tu przez Ciebie przekazywanymi na przestrzeni kilku dni , wypada baaaardzo dla Ciebie niekorzystnie!
Otóż jak kolego zmieniasz swoje "zeznania":
We wpisie 82778 z dnia 11.12. z godziny 23.08 napisałeś
"szedłem do sklepu i zobaczyłem zdrapke leżała na ulicy. Podniosłem bo była nienaruszona. Okazało się, żę jest wygrana 1 zł. więc wymianiłem na nową i znów 1 zł i znów wymianiłem a tam właśnie było 30 tysiaków ".....
Z kolei dziś napisałeś we wpisie 83338 z godziny 15.24:
"znalazłem zdrapke na ulicy cała nienaruszoną okazało sie, że było tam 30 tys. ".
W połączeniu z tym , że gdzieś "zawieruszyło" Ci się 3 tys.zł z tej wygranej , bo zdrapki także podlegają poborowi podatku od wygranych w wysokości 10% od podstawy , czyli mogłeś dysponować po zapłaceniu podatku kwotą nie 30 tys.zł a 27 tys.zł - to niech czytający sami wyciągną z tego wnioski...
Otóż jak kolego zmieniasz swoje "zeznania":
We wpisie 82778 z dnia 11.12. z godziny 23.08 napisałeś
"szedłem do sklepu i zobaczyłem zdrapke leżała na ulicy. Podniosłem bo była nienaruszona. Okazało się, żę jest wygrana 1 zł. więc wymianiłem na nową i znów 1 zł i znów wymianiłem a tam właśnie było 30 tysiaków ".....
Z kolei dziś napisałeś we wpisie 83338 z godziny 15.24:
"znalazłem zdrapke na ulicy cała nienaruszoną okazało sie, że było tam 30 tys. ".
W połączeniu z tym , że gdzieś "zawieruszyło" Ci się 3 tys.zł z tej wygranej , bo zdrapki także podlegają poborowi podatku od wygranych w wysokości 10% od podstawy , czyli mogłeś dysponować po zapłaceniu podatku kwotą nie 30 tys.zł a 27 tys.zł - to niech czytający sami wyciągną z tego wnioski...
Hipopotan- szkoda że Szczery nie zamienił Twojego snu./ten z godziny 23/. Mnie wyszły liczby; 21 i dodatkowa 18. Pozdrawiam.
edi8, ale finansista napisał coś takiego:
"dołożyłem te 30 minus podatek 10%"
no i numer wpisu to 83228 a nie 83338 ;)
się czepiacie i marnujecie energię na niepotrzebne wpisy :P
"dołożyłem te 30 minus podatek 10%"
no i numer wpisu to 83228 a nie 83338 ;)
się czepiacie i marnujecie energię na niepotrzebne wpisy :P
1,4,8,9,13,15,16,17,19,22,
23,25,34,35,37,40,41,47,54,55
56,59,65,67,69,70,71,73,76,77.
23,25,34,35,37,40,41,47,54,55
56,59,65,67,69,70,71,73,76,77.
Właśnie dlaczego szczery nie tłumaczył snu?.Dzikus nie zdziw się moimi 30 żonami,bo mój brat Makumba,który przyjechał z Afryki studiować do Polski ma 60żon.
DroZDI>>> jednak mylisz się , bo "finansistaaaa" po wielokroć pisał tu o zainwestowanej kwocie 30 tys.zł pochodzącej z wygranej zdrapki - a dopiero mój do niego wczorajszy wpis 83142 z godziny 22.27 , z zapytaniem o podatek od wygranych sprawił , że teraz po raz pierwszy napisał to już w nowej wersji...
Numer tego wpisu "finansisty" to oczywiście 83228.
Numer tego wpisu "finansisty" to oczywiście 83228.
witam.i o droge pytam :)
ja też znalazłem zdrapke kiedyś
na ulicy.ale już ztartą
poszedłem do kolektury i okazało sie że
było na niej 3 zeta wygranej
ktoś ot tak wyrzucił. zagrałem dalej bez powodzenia
pozdrawiam
ja też znalazłem zdrapke kiedyś
na ulicy.ale już ztartą
poszedłem do kolektury i okazało sie że
było na niej 3 zeta wygranej
ktoś ot tak wyrzucił. zagrałem dalej bez powodzenia
pozdrawiam
13max33
Ja też się pytałem TM i ma być to ogłoszone, no chyba że już jest.
Lecz znając ich dadzą do publicznej wiadomości tak 31 12 2009.
Jak ktoś rozpocznie walkę progresją i trafi na nie tę liczbę to ma w plecy.
edi8 - a czy zagraniczni bukmacherzy nie wykorzystają szansy i nie wprowadzą kulek?
Pozdrawiam
Ja też się pytałem TM i ma być to ogłoszone, no chyba że już jest.
Lecz znając ich dadzą do publicznej wiadomości tak 31 12 2009.
Jak ktoś rozpocznie walkę progresją i trafi na nie tę liczbę to ma w plecy.
edi8 - a czy zagraniczni bukmacherzy nie wykorzystają szansy i nie wprowadzą kulek?
Pozdrawiam
Te patafiany z platformy pokazali swą nikczemność uchwalając taką ustawę antyhazardową. Ciekawe co by było gdyby nie wypłynęła sprawa Mira i Rycha ?
SirMavins>>> gdyby mogli , to dawno już by to zrobili - a szczególnie po 8.06 gdy zablokowano możliwość zawierania zakładów na gry losowe w FORTUNIE.
Lecz nawet szwedzka firma Betway , o planach której pisał tu PASKO , tez nic jednak nie zrobiła w tym kierunku.
Wg mnie powoduje nimi ( firmami bukmacherskimi ) obawa utraty tysięcy dotychczasowych klientów , na skutek zablokowania przez rząd możliwości łączenia się z Polski.
Więc nie chcą obecnie zaogniać i tak napiętej sytuacji - licząc się z możliwością albo dojścia do porozumienia co do podatków jakich oczekuje od nich polski rząd lub też rozstrzygnięciami poprzez UE.
Lecz nawet szwedzka firma Betway , o planach której pisał tu PASKO , tez nic jednak nie zrobiła w tym kierunku.
Wg mnie powoduje nimi ( firmami bukmacherskimi ) obawa utraty tysięcy dotychczasowych klientów , na skutek zablokowania przez rząd możliwości łączenia się z Polski.
Więc nie chcą obecnie zaogniać i tak napiętej sytuacji - licząc się z możliwością albo dojścia do porozumienia co do podatków jakich oczekuje od nich polski rząd lub też rozstrzygnięciami poprzez UE.
ender jesteś takim hazardzistą 2.50 góra 5 zł tygodniowo ,że masz prawo kogoś" patafianem "nazwać
Albinlotto jak przewidziałeś że padną 30tki,czy jesteś jasnowidzem.Gratuluję.
ender ....bez urazy tak jakoś , że jak słysze te dwa imiona i miejsce spotkania to mam skurcz macicy..
ender a najbardziej skręca jak "członek"(co innego mam na myśli )PiS to wypowiada..
tomcio1972>>> a oto kolejny link do netowych transmisji sportowych , o które to kiedyś się do mnie zwracałeś:
http://livetv.ru/pl/eventinfo/35322/
Pzdr.
edi8
http://livetv.ru/pl/eventinfo/35322/
Pzdr.
edi8
24 46 51
26 78 46
26 13 78 i piateczka 78 26 24 46 51
26 78 46
26 13 78 i piateczka 78 26 24 46 51
Mi tam wszystko lotto co się dzieje u buchmakerów.U mego brata Makumby nie gra się w kulki a jedynie w kości.
To bedzie straszne jak nie bedzie mozna grac w Totomix. przeciez gra straci sens, nie bedzie gdzie grac, to sie nie bedzie oplacalo, takie jakie oferuje wygrane TS to jałomużna,kpiny, zenada...
24 musi wejsc
Ja tę 24,postawiłem na swoim kuponie,tylko żeby zbyt dużo osób się nie zafiksowało tą liczbą,proszę stawiać 25,26.
ja też ją postawiłam przykro mi mam nadzieje ze nie wpłynie to na losowanie ;)
Dorocina125,zobaczyłem ze Ricardos też ją wytypował.Więc musi wypaść,inaczej pech.
Hipopotan mam nadzieje ze nie licze też na78
A Dzikus chyba na karnym jeżu,tak jak w superniańce,bo wczoraj używał nieładnych słow.A że ma ponad 20 lat,więc trochę to potrwa.
Więc muszą obie wejsc
A jak widzę gracz Bronko,który jest na pierwszym miejscu,stosuje ciągle w typowaniach te same liczby i może to metoda na małego głoda,ja zmieniam i opadam na dno.
Muszę coś wygrać,bo teraz jest tak ,że wchodzi się do sklepu z banknotem,a ceny takie ,że wychodzi z grosikiem.
Dzisiaj właśnie dzwoniłem nie pisałem do TotomiX w Warszawie ul.Taneczna 18b czyli główna siedziba .Rozmawiałem na temat gry MM w Totomix i sie dowiedziałem że gdyby maiała być tak zmiana na temat wycofania się Totomixa z MM to już by to było napisane w oficjalnym komunikacie na ich stronie .Skoro nic tam nie ma to gramy dalej w MM w TotomiX.Główny zarząd nic nie wie na temat wycofania się z tej gry .Taką odpowiedz dostałem od pana dyrektora na okręg Mazowiecki ,Więc nie wiem kto teraz kręci :)Pożyjemy zobaczymy co przyniesie nowy rok pozdro ....
Film o 11.09.2001 pokazujący inną stronę ataku na WTC:
http://www.youtube.com/watch?v=JUpLVnzMsog&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JUpLVnzMsog&feature=related
Brat Makumba radzi mi,że gdybym miał szczęście i wygrał,to żebym dokupił sobie wtedy dodatkowo 30żon.Wtedy będziemy mieli po równo.
13max13>>> czuję się niejako wywołany do tablicy, gdyż to ja we wpisie 82113 umieściłem odpowiedź, którą otrzymałem od ,,pomocy Totomixa''. Twoje żródło wydaje się być bardziej wiarygodne, ale trzeba również wziąść pod uwagę,że może być łatwiej sterowalne (sugestie SirMavis 83243 co do terminu ogłoszenia).
W odpowiedzi na moje zapytanie jest sformułowanie typu ,,będziemy musieli się dostosować...'', być może się dostosowują ,,negocjując'' z TS (ministerstwem)albo do końca liczą na pomyślne orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego.
W odpowiedzi na moje zapytanie jest sformułowanie typu ,,będziemy musieli się dostosować...'', być może się dostosowują ,,negocjując'' z TS (ministerstwem)albo do końca liczą na pomyślne orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego.
Nawiazując do możliwości gry w TM od nowego roku, to chciałabym tylko dodać, iż po wizycie w punkcie TM kilka dni temu,uzyskałam informację o nie przedłużeniu im licencji na zakłady losowe, która to wygasa z końcem tego roku, ale nie wolno im tej "nowiny"ogłaszać klientom.... skoro jednak ja już wiem to tylko mi potwierdziła tą wersję.
My możemy gdybać a tylko oni wiedzą co zrobią oby na nasza korzyść pozdro:)
Na mapach dziwne zjawisko,o 2200 padło pięć obok siebie 50 tek,a o 1400,pięć obok siebie 30 tek,przebija to niespotykane światło nad Norwegią,czyżby Ufo?
83250. status malina 2009-12-14 (17:24)
ender a najbardziej skręca jak "członek"(co innego mam na myśli )PiS to wypowiada..
----
Malina ale jesteś żałosna w swoim toku rozumowania.
A swoją drogą to jakiś dobry członek by ci się przydał bo widzę że z jego braku już głupiejesz.
----
Malina ale jesteś żałosna w swoim toku rozumowania.
A swoją drogą to jakiś dobry członek by ci się przydał bo widzę że z jego braku już głupiejesz.
ender a 13max33 macie PANOWIE k...a racje na starość głupieje i bez komentarza....
jantar i druid>>>> Wasze niezależne od siebie ustalenia , ale pochodzące z tego samego źródła , czyli Totomixa , wydają się być oczywistym potwierdzeniem tego co wynika z zapisów Ustawy - bo nie ma takiej możliwości , aby ten artykuł 31.1 jedynie nie dotyczył Totolotka ( Totomixa ) a godził w FORTUNĘ , MILENIUM , TIPSPORT , BETAKO i STS...
Malinko nie gniewaj sie ja tylko chcialem dobrze chyba ze wolisz lizaka_
13max33 a dzięki za lizaczka a wole pewniaczka albo kilka bo po to TU jestem no tak jak wszyscy w numerkach zabujani ...a POZDRAWIAM
Podam przykład jak nadużywanie browarów uszkadza mozga.Latem szukałem punktu totomix w jednej okolicy.Pytam się dwóch chłopów pijących piwko o punkt totomix,który jak pamiętałem powinien być w pobliżu.Oni nawaleni mówią proszę niech pan pójdzie 5 minut w lewo,a okazało się że punkt totomix był obok nich po schódkach.
Malinko mam pewniaczka dla Ciebie 75 :)jak wejdzie idziemy na kawę....
To ty się zbytnią bystrością tu nie wykazałeś , skoro pytałeś się o punkt Totomixa , który " był obok nich po schodkach"....
Najważniejsze postępować zgodnie z zasadą chinską;pokorne ciele dwie matki ssie.
http://sport.tvp.pl/inne/zimowe/lyzwiarstwo-szybkie/aktualnosci/burza-w-holandii-po-wyznaniu-polki
13max33 to jesteśmy umówieni a jeszcze 75 to ja prawie w takim wieku. A masz racje też stawiam na siedemdziesiątki minimum sześć sztuk . POZDRAWIAM MAX
Witam!
W typowaniach nie zaliczyło mi takiej dziesiątki:11,13,21,29,32,46,47,50,55,66.
Pomyślałem,że to jakiś znak!
Ja jej nie wysyłam, ale może komuś,kto nie ma pomysłu na liczby,dopasuje ten zestaw.
Polecam(aczkolwiek gwarancji wygranej z oczywistych względów dać nie mogę) i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych kulkowiczów.
W typowaniach nie zaliczyło mi takiej dziesiątki:11,13,21,29,32,46,47,50,55,66.
Pomyślałem,że to jakiś znak!
Ja jej nie wysyłam, ale może komuś,kto nie ma pomysłu na liczby,dopasuje ten zestaw.
Polecam(aczkolwiek gwarancji wygranej z oczywistych względów dać nie mogę) i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych kulkowiczów.
hipopotan > z tego co się orientuje to nie jest zasada chińska ("pokorne ciele dwie matki ssie") tylko przysłowie polskie. Ale być może ty szukasz przysłów polskich w chinach, tak jak tego Totomixa po całym mieście, który był metr od ciebie.
Witaj Dantev,widzę że masz w typowaniach pechową13.Czy liczysz dzisiaj na dużą wygraną?
Poza tym mózg może bardziej uszkodzić chodzenie do kościoła niż picie browarów.
Dzisiaj skromnie na 22-gą tylko 10 liczb 1.2.9.14.24.40.59.60.63.77.
hipopotan > specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz, to co już kiedyś Ci napisałem. W typowaniach typuję dla zabawy. Gram zdarzenia sportowe które podaję na forum w swoim temacie, bo w tym czuję się jak przysłowiowa "ryba w wodzie".
hipopotan > a na dużą wygraną dzisiaj liczę, masz rację. Napiszę tobie w sekrecie (tylko nikomu nie mów), że jak dobrze pójdzie, to jeszcze parę minut i ją osiągnę.
danteV>>> niech no zgadnę....czyżby to Tel Aviv był dziś tym sygnalizowanym tu przez kolegę źródełkiem dobra wszelakiego :) oczywiście przy utrzymaniu się tak dotychczas korzystnego przebiegu meczu i wyniku ubnerowego?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Do wpisu 83286 z godziny 20:01 "pokorne ciele dwie matki ssie"pozwol,ze dodam: ale najslabsze wilki zagryzaja.
w/w ustawa jest niezgodna z ustawą antymonopolową i wytycznymi unijnymi o ograniczaniu konkurencji . jak rząd wkłada łapy by podnieść zyski spółki to jest to wieko do trumny w wyborach . Myślę ,że to odbije się echem po świecie i jak zwykle da po dupie tym w rządzie , bo zapomnieli o 13 grudnia o demokracji i prawach unijnych . / wstyd panie T .wstyd /
tacy pazernii !!
tacy pazernii !!
Witam wszystkich serdecznie. Dostalem maila od Pawła Katy ktory rozprowadza program Lotto Organizer i tak mi pisze:
Czy wiesz, że ustawa hazardowa, która zacznie obowiązywać od
nowego roku, pozwala Służbom Celnym inwigilować Twoje konta
bankowe na okoliczność przelewów od bukmacherów internetowych?
Pisze że najlepszym sposobem na to aby uniknąć tego jest założenie konta w MoneyBookers gdzie dostajemy karte MasterCard
A dzięki dołączonej karcie zyskasz to, co istotne:
[+] bezpośredni dostęp do środków na Twoim koncie MoneyBookers
- bez konieczności robienia przelewów, zostawiania śladów,
prowokowania kontroli itp.
[+] możliwość wypłacania GOTÓWKI z ponad miliona bankomatów na
całym świecie,
[+] cztery waluty do wyboru: złoty, euro, dolar i funt,
[+] możliwość płacenia w sklepach, restauracjach czy za zakupy
robione on-line,
[+] ułatwiony, błyskawiczny dostęp do środków gromadzonych na
kontach zagranicznych (ważne dla pracujących za granicą!)
Co o tym sądzicie??
Czy wiesz, że ustawa hazardowa, która zacznie obowiązywać od
nowego roku, pozwala Służbom Celnym inwigilować Twoje konta
bankowe na okoliczność przelewów od bukmacherów internetowych?
Pisze że najlepszym sposobem na to aby uniknąć tego jest założenie konta w MoneyBookers gdzie dostajemy karte MasterCard
A dzięki dołączonej karcie zyskasz to, co istotne:
[+] bezpośredni dostęp do środków na Twoim koncie MoneyBookers
- bez konieczności robienia przelewów, zostawiania śladów,
prowokowania kontroli itp.
[+] możliwość wypłacania GOTÓWKI z ponad miliona bankomatów na
całym świecie,
[+] cztery waluty do wyboru: złoty, euro, dolar i funt,
[+] możliwość płacenia w sklepach, restauracjach czy za zakupy
robione on-line,
[+] ułatwiony, błyskawiczny dostęp do środków gromadzonych na
kontach zagranicznych (ważne dla pracujących za granicą!)
Co o tym sądzicie??
edi8 > było gorąco :)
hipopotan > już teraz mogę ci napisać. Ja już dzisiaj swoje wygrałem :)
hipopotan > już teraz mogę ci napisać. Ja już dzisiaj swoje wygrałem :)
Jak wiadomo wilki atakują w stadzie,dlatego będę musiał wzmocnić siły i więcej czasu spędzać przy piersi.Rachunek jest prosty 30 żon= 60cycków.
Dantev pochwal się swoim zyskiem,może mnie strącisz z nóg.Pozdrawiam.
bog65>>> http://www.bethelp.pl/poradnik_typera/wplaty_i_wyplaty_u_bukmachera_online/
Na 2200 Nocny Jastrząb rzuca do walki dwie 7ki i jedną dziesiątkę.Kupony już od godziny spokojnie odpoczywają w książce.