Wpisy 831 768 – 831 867
15 marca 2012 23:48 → 15 marca 2012 23:59, 100 wpisów
Zyczenia ślubne ...mi bedzie wysyłać ....wyślij je do kogo innego ...dzisiaj cały dzień sie nie odzywała i na wieczór życzenia ślubne ....
Max , jesteś na etapie przedszkolaka , porównywanie zwrotu mamo kup mi loda do sexu oralnego jest baaardzo nie na miejscu . A można wiedziec czym mnie straszysz ? banem ? czy może przyjedziec dac mi lanie ? Jak to drugie to czekam i koniec pisania szkoda moich palców na taką pusztą osobę jak ty . Pozdro jołłłł
profesorze ty mnie nie witasz
Lilaaa
Lilaaa
krys-ja jeszcze taką;6,18,58,65,80
pewniak 58
max nie wiem
dekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wojtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Majorcia-może kasztelana?
majoreczka...spoko ja cię widzę na czcie
gram k...wa muzyczka dla uszu kojąca
Lila ...co nie miłe ...po co guwniara mnie zaczepia ....ma meza nie sie jego czepia ....
Żelka jaro...
profesor1980
Majorka kochana nie gadaj ze taki pocisk ci dał
O chryste ..,.
A i witam cię
O chryste ..,.
A i witam cię
W naszej szerokości geograficznej przyjete jest,ze kobiecie należy okazywać szacunek o co płeć brzydką uprzejmie się uprasza.Amen.
wojtas, piwo, tycie... hm... zaraz lato... wolę postać
żeby nie było mi zadnychkonfliktów tak jak kiedyś byly
grudniowa, owszem... Lila świadkiem
przeprosił, niech będzie, dla mnie to tylko net... chociaż przykro było tak to jest grudniowa, jak człowiek fotkę pokaże i ocena sie po pozorach
przeprosił, niech będzie, dla mnie to tylko net... chociaż przykro było tak to jest grudniowa, jak człowiek fotkę pokaże i ocena sie po pozorach
Tobie tycie nie grozi
kiedyś to tu ostro było
wojtas... grozi, grozi
jaro zgoda
wodeczka to podstaw
Żelka za co?
Ja jestem zdania ze wszyscy mamy się szanować w szczególności w sieci , bo niekiedy takie osoby jak max zapominają ze po drugiej stronie monitora też siedzi człowiek , i tez ma jakies uczucia.
sok pomarańczowy
Lila ....dlaczego sie dziwie ????? własnie nie wiem ...
Przylazła 9 dni temu i gwiazda czatu ...a zreszta ...
Przylazła 9 dni temu i gwiazda czatu ...a zreszta ...
grudniowa, praaaawda wielka ale w świecie rzeczywistym raczej takie obelgi nie grożą, wirtual to tylko wirtual...
deki... dawaj
Majorcia-no to sok pomarańczowy-z odrobiną napoju wyskokowego
jaro... śpiewam coś
wojtas a do pracy kto pójdzie
wyskok to nie teraz
deki... mleko też masz
Żelka tak , nie bede już nim dyskutować , bo to nie ma sensu, tak jak mnie przywitał moje pierszwsze wrazenie tak zostanie. I KONIEC.
gruda ....ale ja jestem bez uczuć ...rozumiesz ...nie mam uczuć ....i nie zaczynaj ...poprosiłem grzecznie na poczatku zejdz ze mnie i z z zelki ...ale ty swoje ...chciałaś zaistnieć ....wiec zejdz ...
Żelka
grudniowa niema mowy o żadnych lodach przeciesz takie zimno,,,,,,,,,,majoreczka głośniej nie słychać
Majorcia-ja tam cały czas podpity do pracy chodzę
widze,ze mnie wszycy olewaja a wiec dobranoc
grudniowa, jak zostałaś powitana? tak jak ja?
deki...
wojtas... wole trzeźwa być
wojtas... wole trzeźwa być
deki...
Jak prosiles grzecznie straszac mnie ? Ale czym banem czy czym bo nie wiem , napisałes ze potem gorzej bedzie wiec chce wiedziec co to znaczy gorzej .
Lilcia-a co tam będziemy sobie żałować
jarooo ... nie zimne lody ....ciepłe lody jak ciastoo
jaro gagatku... nieeee
dobra uciekam..
Żelka
deki, jakie karpie
lila a to czyms szkodzi?
Max - i powiem ci jedno nie dziwie się ze jesteś sam , jesteś ordynarny chamski - według mnie nie godny uwagi .i tyle.
krzysio...dobranoc