Wpisy 82 899 – 82 998
12 grudnia 2009 21:44 → 13 grudnia 2009 12:43, 100 wpisów
Test na faceta, co ma problem z alkoholem.
Koleżanka mi podała, więc jest przetestowany.
Jeśli twój facet )nie daj Boże umie przyrzadzic smaczne jedzenie i lubi dobrze i dużo zjeść), a unika alkoholu odmawiając wypicia, a zwłaszcza przy twoich rodzicach, ograniczając się jedynie do małych ilości, max. 2 piwa, a przy tym nie jest chory, to MASZ PROBLEM.
Modne wymówki: "rano wstaję", "jadę samochodem", "muszę się uczyć", "biorę leki" (wyjątek psychotropy i narkotyczne, ale wtedy to same pomyślcie), no i ogólna "nie mam czasu" - w domyśle, żeby się spotkać - bo jeśli już się spotyka, to robi tak, żeby szła z nim dziewczyna; a wtedy mało pije...j.w.
Może jest jeszcze i kilka symptomów, na które moja koleżanka się natknęła i podziękowała za wspólne życie.
Po co jej ktoś taki...
A moja dygresja: alkoholizm ze względu na swoją wagę jest nieuleczalny. I na nic się nie zdadzą tłumaczenia tych z AA.
Gratuluje temu, kto z "wyleczonym" alkoholikiem spróbuje się napić.
Pozdrawiam
Koleżanka mi podała, więc jest przetestowany.
Jeśli twój facet )nie daj Boże umie przyrzadzic smaczne jedzenie i lubi dobrze i dużo zjeść), a unika alkoholu odmawiając wypicia, a zwłaszcza przy twoich rodzicach, ograniczając się jedynie do małych ilości, max. 2 piwa, a przy tym nie jest chory, to MASZ PROBLEM.
Modne wymówki: "rano wstaję", "jadę samochodem", "muszę się uczyć", "biorę leki" (wyjątek psychotropy i narkotyczne, ale wtedy to same pomyślcie), no i ogólna "nie mam czasu" - w domyśle, żeby się spotkać - bo jeśli już się spotyka, to robi tak, żeby szła z nim dziewczyna; a wtedy mało pije...j.w.
Może jest jeszcze i kilka symptomów, na które moja koleżanka się natknęła i podziękowała za wspólne życie.
Po co jej ktoś taki...
A moja dygresja: alkoholizm ze względu na swoją wagę jest nieuleczalny. I na nic się nie zdadzą tłumaczenia tych z AA.
Gratuluje temu, kto z "wyleczonym" alkoholikiem spróbuje się napić.
Pozdrawiam
13max33
:):):)
:):):)
tak jak pisałem już wcześniej na tym czacie ,,alkoholizm to straszna choroba,ale trzeba umieć złapać ją za pysk,tak jak np.wczoraj pudzian złapał nejmana,przeleciał nim po podłodze i tak można się wyleczyć,trzeba być silnym i mieć silną wolę itd.,itp.,
13max33>>> coś widać bez kondycji dzisiaj?
:(
:(
13max33 >>> może pomóc? ;)
ale najlepsze jest to,że po 35 latach picia wystarczają mi dwa browary,żeby po podłodze przelecieć jak Nejman
13max33 >>> chętnie pomogę lizaku 69 ;)
Jeżeli pozwolisz sobie pomóc?
Jeżeli pozwolisz sobie pomóc?
dzikus-przestań mnie już rozśmieszać,bo mnie od śmiechu brzuch boli:)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
No i jak wam poszło hobbyści??? w plecy czy do przodu? Myślę, że raczej w plecy. Ja do przodu bo nie wysyąłłem dzisiaj więc czekam na wyniki wygranych i zobaczymy czy dalej będzie bonusik i kumulacyjka na wtorek.
13max33>>> więc pomogę Ci,to extra dla Ciebie !
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
dobranoc
ps.lila idę tam gdzie zawsze.
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
dobranoc
ps.lila idę tam gdzie zawsze.
lila,widziałem Twoje pazurki-fajne,bardzo.
dobrze,że nie tipsy,uważam,że tipsy zbyt długie są ochydne.
dobrze,że nie tipsy,uważam,że tipsy zbyt długie są ochydne.
siemka! I jak wygraliśćie coś??
13max33>>> oświeć mnie więc jak? ;)
Gwiazda2009/ Na fujarce heheeee wtopa oczywiście u mnie,jak pech to pech:)
i ja znowu nic tylko trafiłam jedną liczbę ,,5" Ale sie nie poddaje i dalej będę grać aż wygram 10 z 10.
szczepekk/ hehe:) Wiesz zawsze musi być ten pierwszy raz:) Więc graj! A jakie masz liczby na jutro??:)
Dzikus/// Sorry Ty lubisz chłopców??? Odminiec jaki czy co???Hahaaa Żartowałem:)
szczepekk >>> "kochać inaczej"
Gwiazda2009//// Na jutro na cały dzień(27,29,31,33,35,57,69,73,76,77)
Dzikus///Do domu to prosto ,potem na lewo i sześć schodków na prawo.Ale namieszałem:)
szczepekk,nie żartuj(nie lubię chłopców)-lubię zwierzątka-co Ty na to??
szczepekk/ a wygrałeś kiedyś w Lotto??:)
okej dobrej nocy i wielkich wigranych:D
no to mamy juz bonusik na jutro nie rozbity :) w MM
No to wszystko wiemy, kumulacja w lotto oby sie nam dobrze działo w nocy stało w dzień wisiało.
dwie kozy na pastwisku+cztery kozy to się równa 5 litrów mleka koziego finansista dla Twojej rodziny
finansistaaaa >>> hehe !
lokomotyw dym,senne żagle wzdyma tuż nad ziemią,a tutaj tylko ciemność.
hipopotan >>>>>
kościół to kolejny bukmacher :) dasz im 10zł bez walki
Pzdr.
kościół to kolejny bukmacher :) dasz im 10zł bez walki
Pzdr.
Dzikus, już dawno następuje oziębienie klimatu,tylko jeden miesiąc latem jest ciepło,a ja potrzebuję afrykańskich temperatur do lepszego typowania.
Llia nie potrafię się wzbić w typowaniach,nie potrafię Ciebie doścignąć.
Tylko nie rozumiem Dzikus dlaczego pisałeś że jesteś starszym człowiekiem,a na fotce wyglądasz inaczej.Czy naprawdę tak gustujesz w browarach?
W czasie moich długoletnich relacji z żonami,nauczyłem się jednego,przy komunikacji należy atakować problem a nie osobę,żeby nie popsuć związków.
Ziuta,rzadko pojawiam się u buchmaków.Raz widziałem że ktoś trafił 4z4,nie wiem jak ostatnio Ci idzie,ale życzę podobnych wygranych.Pozdrawiam.
Pudzian jak było do przewidzenia wygrał,a jak wcześniej przeczytałem,że ćwiczył karate i boks to było to już pewne na 100 procent.
dzień dobry wszystkim 13 grudnia,cóż za piękna data,aż mnie korci żeby zagrać
Cześć hipopotan,tak pisałem,że jestem starym człowiekiem i jest to prawdą ponieważ czuję się staro,a moja fotka przedstawia bardziej stan mojej psychiki i skołatanych nerw niż mnie samego.
Ty też pisałeś,że masz 30 żon i pisałeś też,że dzisiaj wybierasz się do kościoła.To NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU z 30 żonami,hipopotan do kościoła chodzić.
Ty też pisałeś,że masz 30 żon i pisałeś też,że dzisiaj wybierasz się do kościoła.To NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU z 30 żonami,hipopotan do kościoła chodzić.
Dzień dobry wszystkim.
Jak ja lubię rano wstać i przeczytać wpis tego i owego, że my to jak zwykle wtopiliśmy, a ON jest na plusie, bo raz że nie grał, a dwa, że czeka na premię we wtorek.
od razu podejrzewam ustawianie losowań, bo przecież dobry Wujek musi poczekać z wypłatą dla swoich podopiecznych aż weekend się skończy i kasa spłynie.
Tak na marginesie, to wiele osób tu na forum i na chacie podaje swoje metody, spostrzeżenia, a już nie wspomnę, ze kwitnie korespondencja email i/v gdzie ludziska sobie podpowiadają. Czyli współpraca wre, bo sam nie tylko dostałem ale tez i kilka osób skorzystało z moich uwag.
Nie ma jednak żadnego odzewu ze strony, tak Ciebie finansistooo, Ty nic nie podałeś od siebie.
Jak mam rozumieć, to co robisz jest tajne.
Tak dalej, a znowuż za jakiś czas napiszesz o tysiącach przez siebie zarobionych, tylko nie podasz skąd wziąłeś te pierwsze, potrzebne na inwestycję, dla wielu osób i tak grube pieniądze.
Tylko po co zabierasz głos na portalu o Lotto, skoro z Lotto nie masz nic wspólnego?
Pozdrawiam
Jak ja lubię rano wstać i przeczytać wpis tego i owego, że my to jak zwykle wtopiliśmy, a ON jest na plusie, bo raz że nie grał, a dwa, że czeka na premię we wtorek.
od razu podejrzewam ustawianie losowań, bo przecież dobry Wujek musi poczekać z wypłatą dla swoich podopiecznych aż weekend się skończy i kasa spłynie.
Tak na marginesie, to wiele osób tu na forum i na chacie podaje swoje metody, spostrzeżenia, a już nie wspomnę, ze kwitnie korespondencja email i/v gdzie ludziska sobie podpowiadają. Czyli współpraca wre, bo sam nie tylko dostałem ale tez i kilka osób skorzystało z moich uwag.
Nie ma jednak żadnego odzewu ze strony, tak Ciebie finansistooo, Ty nic nie podałeś od siebie.
Jak mam rozumieć, to co robisz jest tajne.
Tak dalej, a znowuż za jakiś czas napiszesz o tysiącach przez siebie zarobionych, tylko nie podasz skąd wziąłeś te pierwsze, potrzebne na inwestycję, dla wielu osób i tak grube pieniądze.
Tylko po co zabierasz głos na portalu o Lotto, skoro z Lotto nie masz nic wspólnego?
Pozdrawiam
Wieleba o sobie:
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/boje-sie-ze-strace-prace_121891.html
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/boje-sie-ze-strace-prace_121891.html
Dziękuję :)
I miłego dnia życzę !
pozd
I miłego dnia życzę !
pozd
Za poświęcony czas i celne typy to:
http://www.youtube.com/watch?v=KA_4tS0veBg
:)
http://www.youtube.com/watch?v=KA_4tS0veBg
:)
Witam!a może na 14 takie ósemki?
5-17-42-53-58-63-68-79
2-17-20-53-61-68-69-78
5-17-42-53-58-63-68-79
2-17-20-53-61-68-69-78
Witam.
Głównie z myślą o początkujących podaję link do opracowania , zawierającego wiele rozmaitych metod i sposobów obstawiania , możliwych do zastosowania w bukmacherstwie:
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?p=7351#7351
Życzę zatem przyjemnej i pożytecznej lektury!
Pzdr.
edi8
Głównie z myślą o początkujących podaję link do opracowania , zawierającego wiele rozmaitych metod i sposobów obstawiania , możliwych do zastosowania w bukmacherstwie:
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?p=7351#7351
Życzę zatem przyjemnej i pożytecznej lektury!
Pzdr.
edi8
szczery juz napisalam na forum
8 12 24 37 52 58 65 72 / 8 21 24 48 52 64 65 77 / 12 21 37 48 58 64 72 77 / hezky Nedelni den
Hej na dzis
17,27,47,54,60,64,67
13,38,45,49,64
Pozdro:)
17,27,47,54,60,64,67
13,38,45,49,64
Pozdro:)
Hej !!! :)
Witam Wszystkich pozytywnie zakręconych kulkowiczów :)
Pzdr.
Witam Wszystkich pozytywnie zakręconych kulkowiczów :)
Pzdr.
a byl juz ktos z was w oddziale lotto po kase ? czy tylko kolektory
mercedes i jaka jest tam obsluga
max,ja nie widze juz tego wpisu ale to normalne ze sie pomylilam,zreszta nie podaje tu pewniakow,tyko trojki.
Tak wiem ale wpis zawsze możesz zobaczyć :)do 15 dostawiłaś 1 i wyszło 115 w tej 3/3 .
Witam.Parki na 14.00
17,36
36,42
20,42
17,20
20,36
69,75
17,75
Pozdrawiam:))
17,36
36,42
20,42