Wpisy 828 843 – 828 942
15 marca 2012 00:29 → 15 marca 2012 00:54, 100 wpisów
jaro ...krzysio spedza całe dnie w klozecie ...patrzy czy rurka mu się powiekszyła
Żelka ...a jak jest w sekrecie ....przypomnij sobie ...nie interesuje mnie opinia innych
jarooo....jaki masz kolor twoja rura
a) pomarancze jak dawno młody
b) brązowe
c) czarna jak afryka
odpowiedz...
a) pomarancze jak dawno młody
b) brązowe
c) czarna jak afryka
odpowiedz...
Żelka ...to tylko żarty ....za chwile sie to uspokoi ...na kogś innego przejdzie ...nie denerwuj się a wina jest moja nie Twoja ....rozumiesz
max no to trzeba ochrzyć krzysia rurka jak zostawiamy calówka czy 3/4,,,krzysiek zdecyduj
Żelka - dlaczego odchodzisz, zostań... ja też miałam odchodzić i na planach się skończyło, w ten sposób tylko pokażesz, że jesteś słaba, przejmujesz się tym itp. ... a przecież nie jesteś ! nie odchodź
żelka niewiem nawet dobrze jej nie poznałem nie dała się uwieś jocia
witam jak tam po losowaniach,jakie typy na jutro
pozdrawiam wszystkich
13max33
Żeluś ...ale to mija wina nie Twoja .....i juz sie nie martw ....to mi sie dostanie nie Tobie a ja dam sobie rade
Żelka ja nie mam z tym nic wspólnego, z intrygami itp. to jest
kosmaty dziękuję za
jocia ...ja nie jestem hydraulikiem
spox może ci się uda.powodzenia
żelka jesteś super lubie cie jakbym miał wybierać ty czy moja aktualna dziewczyna to bym wybrał,moją aktualną bo nie dałaś się nic poznać,,zaskoczona ale wiesz co lubie cie i nawet wiecejprzecierz można mieć dwie
Żelko cieszę się, że tak sądzisz.
krzysio..juz myslałam , ze fugujesz rurkę .. chciałam napisac ..spawasz
jaro55 dobry jesteś
jocia...dawno pracowałem jako elektromechanikiem np przewijanie silników siłowych itp i tez znam znam naprawa telewizorów i wiele rózne i poowwoo
jakie emili
max i trójniki..moga być jeszcze.. redukcje ,
gwintownica krzysiowi potrzebna
gwintownica krzysiowi potrzebna
krzysio i znasz ENG
majorka...tylko jedna ENG ...wiecej nie powiem
krzysio
emili
nie wiem o co ci chodzi jaro55 tylko spytałem
krzysiek no co ty ,,chodzi ci o kega jesteś spoko gość to całego kega piwa mi chcesz postawić
jaroooo...widze ty nie pijesz to
nic nie ptrzewróciłeś w rowie
nic nie ptrzewróciłeś w rowie
emilio... facet czy... kobieta
rura
znikam ..i ide tam..
ok.wole to
ja jak popiłem pierwszy raz to wyrywałem znaki drogowe i na złomżeby miec na granie
jarooo....ja wiem ja wiem ze ty masz krzywo rura zle ubrałeś majtki
cal ma 2.78cm tak jakoś przybliżeniu a ja mam 7 cali to nie możesz mnie zaliczać do krzysio rurki
krzysiek nie denerwój się facet prawdziwy to ma krzywą rure wkoncu od małego ćwiczy rure
żelka ty masz żaby coś nie ja,,twoja ksywa zaczyna się na ż,,i żaba też zbieg okolicznośći
jarooo...chcesz zamówić na allegro guma pipkowa niz nie potrzebne człowiek samicai juz ide
guma... piiipkooowa