Wpisy 827 001 – 827 100
14 marca 2012 12:17 → 14 marca 2012 12:41, 100 wpisów
bartek...ja do sklepu wpadam biorę co potrzeba i wypadam,wkurzają mnie zakupy
bartuś....jak wchodzę do butiku,przymierzam co mi się podoba biorę i wychodzę.Nie przebieram w ciuchach godzinami nie mam czasu na takie ***oły
Lila i ja też lubię konkretne zakupy , wqrwia mnie godzinne szukanie rzeczy
grudniowa...ja dfo sklepu wchodzę w konkretnym celu a nie że mo że to a może sro w***ia mnie to na maxaa te baby co tak przebieraja jak opętane i siedzą pół dnia w galerii to bym pozabijała chyba
826992. zuza8 2012-03-14 (12:13)
>>... na pewno dzisiaj wygrałby wielkie pieniądze....<<
A gdyby wysłał ? - czy ktoś dochowując rzetelności - dowiedział, CO BY BYŁO, czy by COŚ trafił gdyby wysłał ?
>>... na pewno dzisiaj wygrałby wielkie pieniądze....<<
A gdyby wysłał ? - czy ktoś dochowując rzetelności - dowiedział, CO BY BYŁO, czy by COŚ trafił gdyby wysłał ?
Lila - a najorsze są te co sie godzine przy kasie zastanawiają a kolej jak c*** a moze nie a może tak a po ile a skad
max...a ja Ci nie wierzę...chyba specjalnie mnie częstujesz z przeceny
grudniowa..nie chciałabyś mnie zobaczyć w takiej sytuacji jak kolejka na kilometr a pinda się jeszcze zastanawia czy to a może tamto
robal
A może tak, a może nie?,
Może za trzy minuty lub za dwie?
Zaczyna się przedstawienie,
Co będzie na arenie? Ja nie wiem!,
A może tak, a może nie?,
Może za trzy minuty lub za dwie?
Zaczyna się przedstawienie,
Co będzie na arenie? Ja nie wiem!,
Lila ja tylko wzdycham i kiwie głową , akle mam ochotę kopnąć w dupę
grudniowa..ja nie kiwam i nie wzdycham podchodze i zjebutam aż huczy
urban legend
pitu pitu
Rychu eR en-ty raz opowiadający o starszym
panu, któremu żona nie wysłała... zwariował, osiwiał, zszedł...
Artykuły o graczach, który trafili i NIC nie robili, zmienili, bo: "stara się dowie" i takie tam...
pitu pitu
Rychu eR en-ty raz opowiadający o starszym
panu, któremu żona nie wysłała... zwariował, osiwiał, zszedł...
Artykuły o graczach, który trafili i NIC nie robili, zmienili, bo: "stara się dowie" i takie tam...
Lila
Ja mam w osiedlowym skepiku jedną "ekspedientkę" która jednego klienta ksauje minimum 10 minut kiedyś licząc dwa złote w drobnych pomyliła się
Ja mam w osiedlowym skepiku jedną "ekspedientkę" która jednego klienta ksauje minimum 10 minut kiedyś licząc dwa złote w drobnych pomyliła się