Wpisy 82 072 – 82 171
8 grudnia 2009 18:51 → 8 grudnia 2009 21:57, 100 wpisów
Moje gg bylo bardzo krótko,jeden dzień.Dziecko siostry zainstalowało je w kilka minut,a poruszało sie na klawiaturze jak pianista na fortepianie,wszystko ze słoneczkami Lila się zgadzało.Ale już następnego dnia je odinstalowałem.Strzeżonego Pan Bóg strzeże.
A jak widzę o 1400,mózg poszedł w wariant pustynny,bo od 15do 33 jakaś wielka dziura.
hipopotan>>> ale gg to bardzo przydatna sprawa,bo tam możesz pisać o wszystkim o czym tu nie możesz !
Marzenie>>> dzisiaj albo w następnym losowaniu lotto "mózg" ma ochotę wylosować "coś ciekawego"... . Być może chodzi tu o ... .
Marzenie>>> dzisiaj albo w następnym losowaniu lotto "mózg" ma ochotę wylosować "coś ciekawego"... . Być może chodzi tu o ... .
A dobrze było zajrzeć na forum,bo się okazało,że ci co atakują innych grają bardzo podobnie,bez ryzyka.
hipopotan-to gg to nie potrzebnie usunąłeś,zawsze się przydaje no i pogadać można bez problemów.
Moje parki na 22.00
36,56
18,36
18,56
18,58
36,58
74,80
2,12
12,18
12,36,58
Pozdrawiam serdecznie.
36,56
18,36
18,56
18,58
36,58
74,80
2,12
12,18
12,36,58
Pozdrawiam serdecznie.
Wędrowco netowy >> chciałabym wiedzieć co w tym "mózgu" siedzi:))
Dlatego Lila napisałem że je nie zainstalowałem,bo było tylko na moment,jeden dzień.Na naszej klasie też wiele osób co było znikło,a niektórzy się spotykali a potem pokłocili.
hipopotan-dlaczego gg byłoby tylko na dwa dni?Przecież wszyscy,którzy mają komputery i znali by twój nr gg mogliby z Tobą normalnie porozmawiać nawet Twoja rodzina:))
Moge opowiedzieć o osobie z mojej dawnej pracy,wrogo do mnie nastawionej,która jak zachorowała ciężko i wylądowała w szpitalu,odwiedzilem,dałem książkę o tym jak Jezus uzdrawia,modlilem sie za nią,a kiedy wyzdrowiała,zaczęła mścić się na mnie dwukrotnie i opowiadać o mnie kłamstwa.
hipopotan-kto był do Ciebie wrogo nastawiony?Praca czy jakaś kobieta?
Nie muszę się pytać niektórych osób z forum jak grać w buchmaki,bo sam kiedyś bez ich pomocy miałem małe sukcesy,jestem głąbem ale troszke wiedzy mam.
hipopotan-myślę,że jesteś OK,a innymi się nie przejmuj.
Szkoda nerwów,naprawdę.
Szkoda nerwów,naprawdę.
Na dzisiaj rzucam swoje chorągwie,na multi multi i mini lotto,walka będzie ostra.
Witam.
Mam pytanie .
Złożyłem 1 ekupon w totomixie i chciałem złożyć następny i stale wychodzi mi opcja 2 przy zdarzeniu - czy odbędzie się wieczorne losowanie.
Wpisuję zdarzenie 100 z opcją 2
Mam pytanie .
Złożyłem 1 ekupon w totomixie i chciałem złożyć następny i stale wychodzi mi opcja 2 przy zdarzeniu - czy odbędzie się wieczorne losowanie.
Wpisuję zdarzenie 100 z opcją 2
edi8-Co my byśmy bez Ciebie zrobili,jesteś wielki w tym co robisz.Chwała Tobie za to.
Pozdr:))
Pozdr:))
lila>>> gratuluję Ci świetnej pamięci , bo ja dość dawno pisałem o swoim wzroście - ale te moje 186 cm to naprawdę żaden powód , aby nazywać mnie wielkim... a najwyżej wysokim :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
lila >>> to ja do Was karzełek ze swoim 170 :)
A wracając do tematu : o tak edi8 to jedyny,niepowtarzalny egzemplarz!
A wracając do tematu : o tak edi8 to jedyny,niepowtarzalny egzemplarz!
Przeczytałem na jedenej ze stron że bonus obecnie wynosi 1.340.000zł.Wnioskuję że w takim razie rożowa świnka na dzisiaj to za mało.Będę miał przygotowane dwie skórzane walizki.
hipopotan-wez też jedną walizkę dla mnie,chyba podzieliłbyś się ze mną? czy nie?
Pozdrawiam:))
Pozdrawiam:))
Witaj edi8 !!!
Mam prośbę....
Czy mógłbyś jeszcze raz podać link do transmisji meczowych oprócz kuszo tv i http://www.iraqgoals.net/.
Pamiętam że podawałeś jeszcze jeden link oprócz tych ale nie mogę znaleźć w którym temacie.
Pzdr.
Mam prośbę....
Czy mógłbyś jeszcze raz podać link do transmisji meczowych oprócz kuszo tv i http://www.iraqgoals.net/.
Pamiętam że podawałeś jeszcze jeden link oprócz tych ale nie mogę znaleźć w którym temacie.
Pzdr.
Tak Lila jak wygram podzielę się z Toba,tylko musisz uwzględnić,że mam duże wydatki.Na utrzymaniu 13 żon,30 niemowląt,cztery psy i jeden kot.
hipopotan-no to wszystko jasne,dla mnie pewnie już nic nie zostanie z Twojej wygranej.:0
nigdzie nie idę,te same liczby dzisiaj wpisałem co kilka dni temu,ale wątpię,żeby weszło coś podobnego,też pozdrawiam lila :)
bardzo możliwe lila,ponieważ nie gram tymi liczbami,bo chwilowo wcale nie gram,więc dlatego bardzo możliwe,że wejdzie ta dziesiątka,którą ponownie typuję
dzikus-gdyby weszła dziesiatka,której nie wysłałabym,to zawał miałabym pewny:))
Napisałem krótkie zapytanko do Totomixa odnośnie obstawiania wyników gier liczbowy u nich po nowym roku i oto co odpisali:
,,W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:
Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na
wyniki gier liczbowych.
W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować
do tego zapisu.''
Ciekawy kraj- prezydent podpisuje ustawę, a jednocześnie nie jest pewien czy jest zgodna z konstytucją i kieruje ją do Trybynału (jakby coś nie tak to nie on), a jednocześnie takaż ustawa, która być może łamie ustawę zasadniczą (konstytucję) wchodzi w życie po uprawomocnieniu się chociaz nikt do końca nie wie czy jest legalna - jeszcze trochę to mówiąc czeski bedziemy mogli powiedzieć POlski film.
Cała nadzieje w Trybunale konstytucyjnym.
,,W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:
Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na
wyniki gier liczbowych.
W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować
do tego zapisu.''
Ciekawy kraj- prezydent podpisuje ustawę, a jednocześnie nie jest pewien czy jest zgodna z konstytucją i kieruje ją do Trybynału (jakby coś nie tak to nie on), a jednocześnie takaż ustawa, która być może łamie ustawę zasadniczą (konstytucję) wchodzi w życie po uprawomocnieniu się chociaz nikt do końca nie wie czy jest legalna - jeszcze trochę to mówiąc czeski bedziemy mogli powiedzieć POlski film.
Cała nadzieje w Trybunale konstytucyjnym.
Ja Lila jak grałem w buchmaki,to niektóre zdarzenia odbywały się w nocy,i czekając na wyniki miałem niespokojny sen.Bo wygrana zależała często od tego jaki wynik rano sie ukaże.
Tam gdzie kończy się zdrowy rozsądek,tam zaczyna się Polska,niestety.
druid >>> czyli czekas nas niestety MONOPOL TS
Brrrrrrrr
A fuj...
ps. Nadzieja w Trubunale Konstytucyjnym.
Kuźwa w jakim kraju my żyjemy?
Brrrrrrrr
A fuj...
ps. Nadzieja w Trubunale Konstytucyjnym.
Kuźwa w jakim kraju my żyjemy?
tomcio1972 >>> w POLSCE !!!
Ale i tak co się odwlecze... . Legalnie czy nie i tak dopną swego, może troszkę później ale ich będzie na wierzchu.
Dla mnie bardziej jest dziwne,,że żyję w takim kraju,gdzie niedawno jak pokazywano w telewizji dziewczyna została brutalnie pobita broniąc maltretowanego kotka,a ci chuligani zwyrodnialcy nie ponieśli surowej kary.
druid-trzeba też brać pod uwagę sytuację,w której następuje zmiana rządu lub prezydenta i wtedy nastąpi odejście od wcześniej uchwalonych ustaw.W takim kraju jak Polska możliwe jest wszystko.
Tomcio cały czas sprawdzam Twoje trójki,które kiedyś podałeś,o 1400 nie wyszły.Czy nadal na nie grasz,czy zmieniłeś na inne?
lila>>> czyżbyś myślała po cichu o zamachu stanu. To nie jest 1925, a kto miałby być Piłsudskim?
tomcio1972>>> oto kilka linków dla Ciebie:
http://punters.pl/Transmisje_sportowe_w_internecie
http://live-sport-tv.com
http://tv-here.ru
www.smotrisport.com
www.rojadirecta.com
Pzdr.
edi8
http://punters.pl/Transmisje_sportowe_w_internecie
http://live-sport-tv.com
http://tv-here.ru
www.smotrisport.com
www.rojadirecta.com
Pzdr.
edi8
do wpis z godz. 14:44. Sadzilem,ze napiszesz jak to policzyc. Na to liczylem. Skorzystac z tabelki nie sztuka. Po prostu nie wiem jak to policzyc i stad moje pytanko.
Wiecie monopol TS to jedno, ale chodzi także o to że trzeba będzie się dwa razy dziennie wyrywać żeby zagrać, gdy dotychczas wszystko przez necik (no tylko kaska osobiście ale to sama przyjemność).
druid-jeżeli chodzi o spisek przeciwko obecnie rządzącym to możemy być spokojni.Tą kwestią zajmuje się jak zawsze opozycja.
Jak wspomniałaś o opozycji to wcale mnie nie uspokoiłaś pamiętając, że 2 lata wstecz to była koalicja. I TO JAKA.
Pudzian trenuje przed walką z Najmanem,ja musze cwiczyć swojego małego mozga zeby dać radę Wielkiemu Mozgowi ts.
Tomcio nie odpowiedziałeś na moje pytanie.Czy nadal jesteś na plusie?
hipopotan-chyba wszyscy trenują swoje małe mózgi bo z tym dużym ciężko jest wygrać.:)
Tylko jak się z niego wyrwać i trfić do normalności. Przecież gdzieś, (a biorąc pod uwagę czasoprzestrzeń)kiedyś musi istnieć.
edi8 >>> dzięki bardzo
Można również być obok i mieć to wszystko ... , i to jest chyba najlepsze stworzyć sobie azyl.
druid-każdy z nas ma możliwość odnalezienia tej normalności w innym państwie,a przynajmniej jej namiastkę.Czekając na nią w naszym kraju,zapewne zdążymy się zestarzeć a i tak konkretnie nie wiadomo czy ona kiedykolwiek zawita nad Wisłę.
Pozdr.
Pozdr.
hipopotan >>>> jeśli Cię to bardzo interesuje to TAK jestem na plusie i to dużo.
To że podałem kilka "trójek" nie oznacza że gram nimi codziennie i po 200zł na losowanie.
Gram NIE codziennie i ostrożnie.
Z ostatnich 10-ciu losowań grałem tylko 4 razy.
To że podałem kilka "trójek" nie oznacza że gram nimi codziennie i po 200zł na losowanie.
Gram NIE codziennie i ostrożnie.
Z ostatnich 10-ciu losowań grałem tylko 4 razy.
tomcio1972>>> i jeszcze ten link:
http://www.meczyki.pl/dzis,0,dzien.html
Pzdr.
edi8
http://www.meczyki.pl/dzis,0,dzien.html
Pzdr.
edi8
Ja zamiast wyjeżdżać wolę jednak mieć nadzieję, chociaż wiadomo czyja to matka. A może akurat to szybciej oni wyjadą - Bruksela kusi. O kurcze zapomniałem, że zostawią wychowane przez siebie młodzieżówki. Nadzieja odpada.
Zadałem grzecznie dwa razy pytanie do Tomcio,a on mnie neguje.Teraz wszyscy rozumieją,dlaczego nie zamieszczę swojego zdjęcia,po co pokazywać swoje oblicze i dane.
Właśnie jest to smutne,żeby znaleźć namiastkę normalności trzeba wyjechać z własnego kraju !
Ale jaki Pan taki kram........!
Ale jaki Pan taki kram........!
Witam przed 22 ;)
Nastawienie bojowe...4 losowania na minusie oby cos teraz chapnac z tortu...oby bonus ;)
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Nastawienie bojowe...4 losowania na minusie oby cos teraz chapnac z tortu...oby bonus ;)
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Dobry wieczór. hipopotan wiesz może kim jest ten nejman? Jaką dyscypline reprezentuje? Bo pierwszy raz się spotykam z tym nazwiskiem. Pozdrawiam:)
edek55>>> Nejman Andrzej - polski aktor, min. tasiemiec Złotopolscy.
Oczywiście to w ramach żartu.
Oczywiście to w ramach żartu.
edek55-Nejman to jeden z uczestników Big Brother Vip.
Niby bokser.
pozdrawiam:)
Niby bokser.
pozdrawiam:)
edek55>>>> poczytaj sobie :
http://notsobigbrother.gazeta.pl/bigbrother/1,84872,5138961.html
http://notsobigbrother.gazeta.pl/bigbrother/1,84872,5138961.html
Tomcio,ja nikomu nie zazdroszczę,a ciekawiło mnie czy Twoja metoda sie sprawdza,bo nigdy nie spotkałem aby ktoś był na dłuższą metę,wygrany u buchmaków.
A politykom się nie dziwię,bo na czacie jest to samo i tworzą sie pewne stronnictwa.
Totomixisius
(3)(13)(33)
(29)(49)(59)
(20)(27)(39)
(50)(55)(66)
(39))(43)(69)
(3)(13)(17)(19)(33)
(3)(13)(33)
(29)(49)(59)
(20)(27)(39)
(50)(55)(66)
(39))(43)(69)
(3)(13)(17)(19)(33)
24 46 51 na 4 losowania totomix
--------------------------
20,4,2,25,60.///Totomix. <<<<<<<------ ;)
20,4,2,25,60.///Totomix. <<<<<<<------ ;)
Dorotka ale ta 3 nie wejdzie nawet przez 100 losowań .....zablokowana jest
Miałem dziś grać o 22 ale ostatecznie zrezygnuję.
Takie "trójki" miałem przygotowane na 22.
5,19,23 / 28,30,72 / 8,27,78 / 8,28,80 /
Niech się dzieje wola kulek...i oby nie wpadło 3/3.
Takie "trójki" miałem przygotowane na 22.
5,19,23 / 28,30,72 / 8,27,78 / 8,28,80 /
Niech się dzieje wola kulek...i oby nie wpadło 3/3.
wkoncu wejdzie he he musi ja ją odblokuje
Max jak Ty gadasz ze nie padnie to padnie ;))))))))))
ja nie gadam napisałem a to co innego
tylko ta 3 dzisiaj sie liczy 3.13.33
dobrze ostawina zostala i rwie sie do wyjścia chba że CBA moczy juz w tym palce
tylko ta 3 dzisiaj sie liczy 3.13.33
dobrze ostawina zostala i rwie sie do wyjścia chba że CBA moczy juz w tym palce
Druid a co sie stało z graczem-Tajemniczy Don pedro,nie widzę dawno już jego wpisów.
Max musiał♥eś coś dogryżć bez tego by się nie obyło ;))
Życzę wszystkim powodzenia !!!!
hipopotan >>> ja go dzisiaj czytałam na Forum.
pozd
pozd