Wpisy 81 922 – 82 021
7 grudnia 2009 22:08 → 8 grudnia 2009 14:18, 100 wpisów
No jak tam wygrane , napiszcie nie ile kto wygrał ,tylko ile jest w plecy
lila pech nadszedl,wariant pustyni egipskiej od liczby 63,pograzyl mnie w totalnej klesce
W dniu dzisiejszym zadebiutował tu na chacie użytkownik "lavenda" , który poinformował o posiadaniu sportowych typów pewnych na 101% i dał na próbę:
"81819. status lavende 2009-12-07 (14:51)
no to na dowod U Leiria- Nacional 1/2 X "
typ nie wszedł , więc tylko proszę o baczną uwagę przy takich zapewnieniach , bo w bukmacherce jedynie to jest pewne , że nie na pewniaków!
"81819. status lavende 2009-12-07 (14:51)
no to na dowod U Leiria- Nacional 1/2 X "
typ nie wszedł , więc tylko proszę o baczną uwagę przy takich zapewnieniach , bo w bukmacherce jedynie to jest pewne , że nie na pewniaków!
hipopotan-mi udało się ustrzelić 3/3 i 4/10.Dobre i to.Pozdrawiam serdecznie.
Powiem wam tak !!!!!!!!
Robią taką kasę a w tych samych rzeczach losuje ;)
http://www.xlotto.pl
Pzdr !!!!!!!!
Robią taką kasę a w tych samych rzeczach losuje ;)
http://www.xlotto.pl
Pzdr !!!!!!!!
ziuta1981krk -jaśniej bo od tego typowania kulek już nic nie czaje
laska była w tych samych ciuchach co na zdjęciu z tego linku!! http://www.xlotto.pl
lila gratuluje dobrej gry,a dobrze ze nie zrobilem sobie gg,bo sama sobie przeczytaj jak w wpisie 81878,kameliowa chce zrobic ze mnie idiote,ktory nie rozumie co pisze
Ehh, 11 trafnych z 20, ale w 4 zakładach po 10... Przestawić tylko odpowiednio te liczby... :)
miks wyskoczyl wtedy jak filip z konopii z moim nickiem,a kameliowa dolaczyla
hipopotan > mógłbym ci podać kolejny temat na forum, żebyś mógł sprawdzić "jak odrobiłem dzisiaj kolejne lekcje" ale zaoszczędzę ci nerwów i spokojnego snu.
Facet startował do komisji losującej-http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U
ja tam musze byc rozwazny,juz mialem przyklad glupoty jak uszkodzono mi kregoslup,a wiele razy widzialem np,jak przy mnie znajoma kobieta rozmawiala super przyjaznie z kolezanka a jak tylko ona odeszla zaczely sie bluzgi i przeklenstwa i straszna pogarda do niej
dantev,nawet gdybys mial palac ze zlota,to nie ma to wplywu na moj sen
hipopotan- niczym i nikim się nie przejmuj,a w szczególności innymi ludzmi.Oni Ci jeść nie dają tak więc szkoda nerwów.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:)
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:)
dzieki lila,a zastanawiam sie dlaczego nie typuje ostatnio hosia ,czy zachorowala,a moze gdzies wyjechala
a szkoda lila ze nie wzielem dzisiaj twoich liczb na swoje kupony,bo wyszedl mi minus
a dzisiaj nie mialem szans,bo w obszarze ktory bralem pod uwage padly tylko 3 liczby
bonus sie dalej trzyma i rosnie wiec jestesmy w domu ;)
POWODZENIA JUTRO W POLOWANIU NA MARZENIA :)
POWODZENIA JUTRO W POLOWANIU NA MARZENIA :)
ja dzisiaj mialem zamiar grac na dziesiatki,ale zrezygnowalem i puscilem 7ki,a widac chca podkrecic gre i bonusa trzymaja dalej
widze ze wiekszosc typujacych jest na poziomie,nikogo nie obraza a spokojnie podaje liczby w typowaniach,tak ze z ciekawoscia obserwuje ich pozycje,zycze im zeby sie przebili jak najwyzej
kiedys troszke bylem wyzej w typowaniach,ale walnal komputer i jak go naprawiono znow opadlem nisko,wystarczylo tylko sciagnac jeden plik i caly system siadl
rok temu latem nawet nie wiedzialem ze istnieje strona multipasko,a poruszajac sie obolaly bylem na plusie przez jeden miesiac u buchmakow,bo trafilem u buchmakow,dwa losy fasolowate i w keno
a z tej mojej starej piatki co podalem przed losowaniem poszly 3 liczby 42,43,53,juz widac dokladnie ze niektore piatki ktore sie wymysli moga niechodzic bardzo bardzo dlugo
dlatego przy wiekszej ilosci liczb trzeba miec cos takiego jak szczescie ,bo mozna wytypowac liczby nie idace latami
najwazniejsze jest zdrowie,rodzina,a grac nalezy rozsadnie liczac ze moze kiedys uda sie cos wygrac
kiedys spotkalem taka parke,ze on wydawal polowe pensji na papieroski i browarki i ciagle sie klocili,wlasnie to jest chore
a niedawno w telewizji puls byl wywiad z zapasnikiem i on jak normalny czlowiek stwierdzil ze najwazniejsza jest dla niego rodzina ,kiedy wspolnie zasiada przy stole
No i znowu wygrana hahahha moje liczby od tygodnia 1,8,21,44 i wpadło pik pik pik 84zł gramy dalej.... Moje typy na jutro na 14_----- 16,20,25,44
od tyg mam te same liczby 1,4,8,16,20,21,25,44 i zawsze cos tam wygram....
Oj ciężko to idzie ostatnio, ciężko. Manipulują coraz bardziej.A człowiek już tak kombinuje jak nigdy i myśli że to te liczby już na pewno muszą wpaść a tu jak zwykle klapa. 10 -siątki wybiłem już sobie z głowy dawno temu, nie wiem w co ja wierzyłem.
zranienia kiedy,ktos kogos kocha sa jak trucizna,najlepsze sa zwiazki w ktorych malzonkowie ze soba potrafia rozmawiac,czasami jeden blad moze popsoc cala relacje
szyszka jak dobrze wybierzesz ze swojej osemki to mozesz miec 5/5/.Powodzenia.
czarna71-te trójki na jutro muszę przyznać wyglądają bardzo ciekawie tylko ciekawe czy coś wejdzie z tego,pewnie znowu powpadają jakieś "cudaki"
a na zachodzie branza seksualna jest w odwrocie,bo ludzie zrozumieli ze chca byc kochani a nie traktowani jak przedmioty
Zauważyłem u niektórych wątki miłosne i mogę napisać tylko tyle na ten temat - Kto nie ma szczęścia w miłości to nie ma też szczęścia w grach liczbowych. Albo na odwrót.
figo82.ostatnio to w ogole same cudaki,zlosliwie i juz.Dzisiaj znowu mialam 2/3,no mozna sie wkurzyc.Chodzi mi jeszcze po glowie 18 na jutro.
czarna71 napiszę Ci moją szóstkę na 14 stą - 15,18,20,62,73,78 ---- 18 już powinno wejść 15 także 78 - czarna magia dawno jej nie było a co będzie zobaczymy po losowaniu
figo82 ja zamiast 20 dalabym 30 ale...Wybiore z Twojej szostki trzy liczby:)
szyszka,dzieci to 5,8.
szyszka,dzieci to 5,8.
czrna71 oj cieszę się cieszę oby te trzy liczby Ci weszły , uciekam odezwe się dziś wieczorkiem Dobranoc
Lotto- test na wtorek; 03, 04, 05, 08, 11, 12, 14, 24, 27, 28, 29, 37, 40 i 43.
:( jaka pogoda u nas.
Smutno, szaro i deszczowo.
Smutno, szaro i deszczowo.
Madzia77 polecam stronę z pogodą; wejdź na; >>> "łowcy burz" a potem >>>" radar opadów". Pozdrawiam.
Wędrowca netowy >>> najchętniej to bym weszła ale do łóżka,włączyła dobry film i objadała się słodyczami.
pozd
pozd
ciągle to samo ;24 46 51
Wędrowca netowy-Witaj.Chciałabym się Ciebie zapytać,co oznaczają sny:Babcia,dom,samochód czerwony,wieś i sklep?
Pozdrawiam serdecznie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Lila >>opisz swój sen.
Witam wszystkich.
Jestem nowym uczestnikiem tego portalu i forum.
wielkie gratulacje za Wasz trud w bezustannej walce z Lotto.
Bravo!
I twórcom, i Paniom, i Panom.
Mam za dużo roboty, że codziennie udzielać się na forum i w ogóle, ale jedna rzecz mnie męczy, dlatego postanowiłem napisać.
Gram dość długo, ale raczej z marnym efektem.
Kilka miesięcy temu zacząłem bawić się pewniakami.
I nawet dobrze mi szło, nawet po zmianie maszyny.
Lecz ostatnio zauważyłem dość dużo wpisów w tematach związanych z typowaniem tej jednej liczby.
I zadaję pytanie: PO CO?
Wszak w TS jest to nieopłacalne, a w TM ma nie być takiej możliwości. (Chyba że coś źle przeczytałem).
W takim razie jaki sens ma podawanie metod typowania tej jednej liczby skoro nie będzie można na nią grać.
Prosiłbym bardzo o jakąś rzeczową odpowiedź, zwłaszcza od osób, które są lepiej zorientowane.
Pozdrawiam
Leo
Ps. Nie Ben Hacker...:D
Jestem nowym uczestnikiem tego portalu i forum.
wielkie gratulacje za Wasz trud w bezustannej walce z Lotto.
Bravo!
I twórcom, i Paniom, i Panom.
Mam za dużo roboty, że codziennie udzielać się na forum i w ogóle, ale jedna rzecz mnie męczy, dlatego postanowiłem napisać.
Gram dość długo, ale raczej z marnym efektem.
Kilka miesięcy temu zacząłem bawić się pewniakami.
I nawet dobrze mi szło, nawet po zmianie maszyny.
Lecz ostatnio zauważyłem dość dużo wpisów w tematach związanych z typowaniem tej jednej liczby.
I zadaję pytanie: PO CO?
Wszak w TS jest to nieopłacalne, a w TM ma nie być takiej możliwości. (Chyba że coś źle przeczytałem).
W takim razie jaki sens ma podawanie metod typowania tej jednej liczby skoro nie będzie można na nią grać.
Prosiłbym bardzo o jakąś rzeczową odpowiedź, zwłaszcza od osób, które są lepiej zorientowane.
Pozdrawiam
Leo
Ps. Nie Ben Hacker...:D
Wędrowca netowy-śniło mi śię,że byłam na wsi,widziałam siedzącą babcię przed domem(babcia nie zyje).Babcia była na mnie trochę zła.Potem poszłam do sklepu w tejże wsi,mijał mnie czerwony Passat kombi,za kierownicą siedziała znajoma dziewczyna.Po powrocie do domu,babci złość przeszła a obok domu stał niebieski samochód,nie pamiętam dokładnie marki.
Witam! co myślicie na 14 o liczbie 72? idzie jak burza co 9 losowanie.Pozdrawiam
witam.poszukuje systemu pelnego na 5skreslen i na 20 wybranych lidzb prosze o pomoc
kiko >>> a czy Ty wiesz ile to jest zakładów?
5z20 = 15.504 zakłady.
5z20 = 15.504 zakłady.
kiko >>>> dobrze czytasz...15504 zakłady.
Witam przed 14 :)
Dzis juz przydalo by sie zebym chapnal jakis grosz ale zobaczymy jak bedzie
POZDRAWIAM i POWODZENIA...
Dzis juz przydalo by sie zebym chapnal jakis grosz ale zobaczymy jak bedzie
POZDRAWIAM i POWODZENIA...
kiko >>>> systemy pełne mają ogromną ilość zakłądów.
6z12=924 a nawet 5z9=126.
Wszystko to kosztuje potężne pieniądze.
Zastanów się czy warto takimi systemami grać.
6z12=924 a nawet 5z9=126.
Wszystko to kosztuje potężne pieniądze.
Zastanów się czy warto takimi systemami grać.
Lila >> liczby ze snu; 13, 35, 42. Czy będą wylosowane, tego nie wie nikt... . Pozdrawiam.
juz za 8 minut mmoze ktos przesc na emeryture natychmiastowa to moze byc mily prezent na swieta :))
5.12.15.17.19.20.21.27.36.61
5.15.18.40.70.78.80
12.16.18.20.36.64.69.72.77
8.12.18.36.40
5.15.18.40.70.78.80
12.16.18.20.36.64.69.72.77
8.12.18.36.40
max >>>> co ci się stało ze grasz na takie tasiemce?
Pzdr.
Pzdr.
tomcio moze masz racje faktycznie duzo wychodzi gra pelnymi systemami.a czy gra pelnymi systemami na mala iosc zakladow np20tu sie oplaca?
zagrałem w ts dzisiaj bo Totomix byl zamkniety :) przerwa
a niechcialo mi sie jechać dalej
a niechcialo mi sie jechać dalej
13max33>>> jak Tobie już w tym wieku się nie chce, to strach pomyśleć co to dalej będzie :):)
pozd
pozd
kriss83-wpadł ten bonus w końcu czy nie,bo nawet nie wiem?
Pozdrawiam Cię serdecznie:))
Pozdrawiam Cię serdecznie:))