Wpisy 81 571 – 81 670
6 grudnia 2009 13:37 → 6 grudnia 2009 20:14, 100 wpisów
mam nadzieje ze dzisiejsze losowanie o 14 wzbogaci nie jednego :))
tylko trzy piwka były i tylko 3z10 weszło w moich typowaniach,jak dobrze,że to tylko typy
dzikus dzis pogoda barowa u mnie
a jak by weszły te twoje typy w realu
to byś musiał coś na nerwy wziąc( albo na ząb)
pzdr
a jak by weszły te twoje typy w realu
to byś musiał coś na nerwy wziąc( albo na ząb)
pzdr
kriss83.nie jesteś samotny
ja też na minusie
może na drugą zmiane będzie lepiej
ja też na minusie
może na drugą zmiane będzie lepiej
bogdan: W dziale wyniki można ponownie oglądnąć transmisję losowania. Zwykle jest tutaj dostępne już kilka minut po losowaniu na żywo. Zapraszam i pozdrawiam
xelom napewno bedzie-jak nie wieczor to inny dzien ;)
Byle kasa byla na gre
Pozdro
Byle kasa byla na gre
Pozdro
a ja wytrwale obstawiam na 22gą 24 46 51
Witam Wszystkich . kriss>>> moim systemem wgrałeś ponad 300 pln . xelom>>> ty wygrałeś około 800 pln . Inni też by wygrali. Pozdrawiam .
jan222 jakos nie przypominam sobie twojego systemu :) wiec nie mydl ludzia oczu jakims systemem-ja mam tylko jeden narazie na mm-2x10 liczby od 1-80 poki jest bonus :P
kriss83-dzisiaj też zatypowałam na 10/10.Zobaczymy co z tego będzie.:)
Witam :)
lila>>> może o 22 przyjdzie do Ciebie Mikołaj ?
U mnie już był :)
pozd
lila>>> może o 22 przyjdzie do Ciebie Mikołaj ?
U mnie już był :)
pozd
Kriss na żartach się nie znasz, wszystkim życze wysokich wygranych i bonusa
prosze kogos madrego o wytlumaczenie mi faktu dlaczego za szostke wyszlo rowno 7000000,a zawsze sa jakies roznice a tu same zera,czy to prima aprilis
Centrum Prasowe
Mikołajkowa kumulacja
04.12.200911:00
7 000 000 złotych w Lotto na mikołajki!
W najbliższym „mikołajkowym” losowaniu Lotto gwarantowana pula na najwyższe wygrane wyniesie aż 7 000 000 złotych! To niespodzianka przede wszystkim dla tych, którzy chcą w mikołajkowym prezencie dać rodzinie czy przyjaciołom kupon Lotto. Już w sobotę dowiemy się czy i komu owa „siódemka” przyniosła szczęście.
Mikołajkowa kumulacja
04.12.200911:00
7 000 000 złotych w Lotto na mikołajki!
W najbliższym „mikołajkowym” losowaniu Lotto gwarantowana pula na najwyższe wygrane wyniesie aż 7 000 000 złotych! To niespodzianka przede wszystkim dla tych, którzy chcą w mikołajkowym prezencie dać rodzinie czy przyjaciołom kupon Lotto. Już w sobotę dowiemy się czy i komu owa „siódemka” przyniosła szczęście.
Hipoptam, wyjaśnienie znajdziesz na FORUM w temacie Gangsterzy i Filantropi (przynajmniej próbę wyjaśnienia)
To tzw 'czeski film" Nikto nic ne vi.....
Pzdr.
To tzw 'czeski film" Nikto nic ne vi.....
Pzdr.
ja tam musze jak scherlock holmes wszystko analizowac,a to dla mnie jest dziwne
wczoraj na koncowce filu z jackie chan,wpada on do basenu a tam czeka na niego mnostwo prezentow,widac w czepku urodzony
hipopotan>>> nie da się wszystkiego wytłumaczyć czy przeanalizować :)
A co do "czepku" to coś musi być w tym na przykładzie mojego taty.
pozd
A co do "czepku" to coś musi być w tym na przykładzie mojego taty.
pozd
Tu nic nie jest dziwne.....T.S dzieli kasę(daje)na kumulacje z nieodebranych niskich wygranych(a więc być może nawet tego który trafił "szóstkę", jeśli wcześniej nie odebrał wygranych "trójek"
w 2006 roku kwota nieodebranych wygranych wyniosła ok. 40 000 000 złotych
w 2006 roku kwota nieodebranych wygranych wyniosła ok. 40 000 000 złotych
a skad biora sie nieodebrane pieniazki,i to jescze na taka wysoka sume,widac ze niektorym to wszystko lotto
moze wygrane sa nieodbierane bo w ogole takich wygranych nie ma poprostu nie istnieja moze te tabele wygranych to zwykła statystyka dla pozoru
Witam Wszystkich Milionerów i Milionerki,
co tam u Was słychać?
Ja np.właśnie wsiadam do mojego prywatnego odrzutowca i
lecę do mojego browaru po kilka piwek.
co tam u Was słychać?
Ja np.właśnie wsiadam do mojego prywatnego odrzutowca i
lecę do mojego browaru po kilka piwek.
sprawdzilem piec ostatnich trojek,ktore kiedys podawal tomcio,o 1400 zadna nie wyszla,wydaje mi sie ze jak on mial szczescie to inni zaczeli go dublowac i te trojki zablokowalo
jak dzis nie padnie 10/10 na mikołajki to jeszcze do swiat podciągna bonusa i na swieta ktos trafi pewnie
hipopotan>>> moja córka wysyła sobie Mini lotto.
Ostatnio robiłam jej porządek na biurku i znalazłam kupony.
Wyrzuciłam je,a okazało się że było 3/5, najśmieszniejsze jest to,że sama czasami je wklepuję na stronkę,tak to może np. wyglądać !
Nie będę wspominać jaka rozpacz i draka w domu była.
Ostatnio robiłam jej porządek na biurku i znalazłam kupony.
Wyrzuciłam je,a okazało się że było 3/5, najśmieszniejsze jest to,że sama czasami je wklepuję na stronkę,tak to może np. wyglądać !
Nie będę wspominać jaka rozpacz i draka w domu była.
Nie martwcie się o 22.00 w losowaniu multimulti tatalizator sypnie monetą,czego Wam Wszystkim życzę,how,how,how.
kameliowa77,a czy moglabys podawac jak duzo grajacych liczby w typowaniach,bo lubie sprawdzac jakie sa miejsca grajacych,czy ida w gore czy w dol
bogdan >>> 19,10zł
miks >>> też się za Tobą stęskniłam :)
miks >>> też się za Tobą stęskniłam :)
bogdan >>> jasne,że 20zł to nie majątek,ale radość z wygranej
BEZCENNA :)
pozd
BEZCENNA :)
pozd
gdyby na czacie nagle kilkadziesiat osob podalo,swoje liczby to zrobilby sie taki kolowrot ze trudno byloby cos wybrac,dlatego ja patrze przede wszystkim w typowania w jaki sposob mysla inni
nie masz racji bogdan,ja czesto widzialem w kolekturach,ze grajacy ciesza sie z kazdej wygranej
Dzikus >> liczba z Twojego snu; 14. Pozdrawiam.
dzięki wędrowca netowy,czyli to,że dałem moją myszkę komputerową komuś w moim śnie to wychodzi 14,ok,dzięki,ale puszczę tą 14 dopiero w Nowym Roku.
i znowu niedziela się kończy ,zaczyna kolejny tydzień z życia,a sensu dalszego liczenia nie widzę --już dzisiaj została mi tylko chęć picia .Ja wróg wszelkich nałogów, idę się napić . Czas się zresetować.
dzikus czy mozesz zdradzic jakie snie ci sie sny,czy masz czasem koszmary
ja czasem jak mi sie snilo cos milego i zorientowalem sie ze snie,i chcialem soba pokierowac od razu sie budzilem
przydałoby sie cos wygrac jeszcze w tym roku ale nie dwa zlote czy sto tylko cos konkretnego
jasne hipopotan,że mam koszmary,np.dzisiaj w nocy śniło mi się,że dałem komuś chyba z rodziny moją myszkę komputerową,to był właśnie koszmar
dziś stawiam na parke 52 i 72, można dodać jeszcze 62
Lila>> opisz swój sen, to wtedy podam Twoja liczbę.
Wędrowca netowy-śniło mi się,że otwieram butelkę szampana,a mój kuzyn na jakiejś ceracie zapisywał numery albo liczby.Dokładnie nie pamiętam.
Pozdr.
Pozdr.
to napewno był koszmar,żona mówiła mi rano,że w nocy wyłem jak pies baskerwilów uuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa,uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii
co bym kupił napewno zamienił stare auto na jakies super auto to na poczatek :)
dzikus nie przesadzaj z czosnkiem bo kobiety sa wyczulone na zapach,polykaj lepiej tabletki
Liczba ze snu- 40. Uwaga na te liczbę do wtorku./ dodatkowe liczby z Twojego snu 04 i 43 które mogą wystąpić w lotto/. Pozdrawiam.
kiedys za duzo gralem w gre vivisector dusza bestii a pozniej mialem sny koszamara ze atakuja mnie dzikie zwierzeta
zgodnie z zaleceniami hosi na poczatek zestaw masazystek lagodzacych dolegliwosci,a gdybym byl zdrowy musialbym troszke naplombowac miesnie
A ja powiem co bym kupil gdybym trafil w obecnej chwili 10/10 z MM bez plusa z obecnym bonusem. Okolo 1.6mln. Kupilbym sobie auto BMW 1 z najmocniejszym silnikiem, alebo nowa Meganke Coupe. W pierwszej opcji to okolo 130 w drugiej okolo 80, ale bardziej sklanialbym sie do megan bo jest inna. Wybudowalbym dom to okolo 200k. To by bylo na tyle wiecej w zasadzie by mi nie bylo potrzeba. Z reszta zrobilbym to co radza w ING "oszczedzal" bo podobno oszczednosci sa "sexi".
ja wystarczy,że wejdę do lasu,też od razu mnie atakują,
więc się nie przejmuj hipopotan
więc się nie przejmuj hipopotan
Hipopotan >> liczba z Twojego snu; 21.
ph2008 - podobnie bym zrobił ale troszke lepszej klasy auto bym kupił przynajmniej BMW 5 lub cos z Audi
a tak jeden konowal nadzial mnie iglami kiedys na akupunkturze ze widze czasem ze drzy mi lewa reka
nie znam sie na parkinsonie ale pamietam ze jak wbito mi igle w reke to zlosliwie tak ze zaczela mi drgac
nie wiem ale lekarze wykonujacy akupunkture nie pokazuja gdzie odbyli przeszkolenie,kto ich tego nauczyl
Witam.Wędrowca netowy 12 liczb, na tak w Lotto:
1,2,6,12,9,20,19,26,34,43,47,49
Pozdrawiam.
1,2,6,12,9,20,19,26,34,43,47,49
Pozdrawiam.
na razie w grze slabo bo nie przebilem sie powyzej 20zl,ale nie jestem na minusie
chinczycy moze byliby lepsi,bo chyba oni ucza sie wbijac igly bardzo dlugo,a polscy lekarze nie wiadomo po jakim kursie wydaje im sie ze sa mistrzami,brak im pokory
ta akupunktura co mialem byla jak tortury,przed kazdym zabiegiem bylem zlany potem,wydaje mi sie ze ta osoba nie znala sie dobrze na tym co robi
Gdybym miała kiedyś wielką kasę na pewno pomyślałabym o sobie,ale też i o ludziach,którzy naprawdę potrzebują pomocy.
Kto wie może udało by mi się stworzyć jakąś fundację czy organizację.Myślę,że warto pomóc drugiemu człowiekowi.
Kto wie może udało by mi się stworzyć jakąś fundację czy organizację.Myślę,że warto pomóc drugiemu człowiekowi.
Ósemeczki mikołajkowe:
66,55,54,21,40,9,19,20
72,74,75,76,77,78,79,80
3,7,13,14,21,28,33,27
Pozdrawiam.
66,55,54,21,40,9,19,20
72,74,75,76,77,78,79,80
3,7,13,14,21,28,33,27
Pozdrawiam.
kazdy moze zobaczyc jaka sprawnosc ma jackie chan,a jak kommicznie wyglada walka w filmie karate po polsku
Witam wszystkich :)
Ja sobie dzisiaj pozwolę sięgnąć po bonusika:)), w związku z czym poszły takie cyferki
5,6,8,12,15,61,63,71,78,80
No a za zgarniętą kasiurkę pojadę z dzieciarami nad morze i będe tam tak długo, aż wyczerpię zasoby finansowe żyjac pełną parą oczywiście :))))
Ja sobie dzisiaj pozwolę sięgnąć po bonusika:)), w związku z czym poszły takie cyferki
5,6,8,12,15,61,63,71,78,80
No a za zgarniętą kasiurkę pojadę z dzieciarami nad morze i będe tam tak długo, aż wyczerpię zasoby finansowe żyjac pełną parą oczywiście :))))