Wpisy 814 388 – 814 487
10 marca 2012 01:48 → 10 marca 2012 08:54, 100 wpisów
jocia ok ale dziś świeto facetów,,,a zemnie taki facet jak z koziej trąby,,,,nie koncze
ja z wódą nie piję
martin + sprite, albo + red bull
martin + sprite, albo + red bull
majoreczka ,żelka,jocia,,,,martini wódka mleczko do szejka,,,poczepać cziewczeta i trunek zajebistyyyktóra zaczepie szejkiem
żelka
i ja także
jociu
max
jociu
max
jaro
dobranoc i rece NA...
jocia nie złość się zazdrosna jesteś omnie żelka mnie bierze na noć
majoreczka no wiesz rekami,,,kupie ci 27cali nanocnie bedziesz rąk meczyc wystarczy ładowareczka
jaro pisze do Was ja wiem co mam robic
jocia i zato cie szanuje jesteś stanowcza ide z tobą niestety prosze o łagodne traktowanie
majoreczka wiesz kupiłem lale dmuchaną porzyczyłem koledze i wiesz świnia jeden obgryzl mojej cyca,,,i jak tu wode nalać
teraz powaga na tym chacie same zboczone laski,,,,ja jestem porządny koleśjesteśćie jeszcze laseczki
kto jest zboczony to widac
na chybika pusćiłem dużego i maszyna dała takie 2,16,20,28,30,32,,
2,10,11,14,15,21
niezle kombinują ugóry dadzą jedną liczbe a nadole wcale
2,10,11,14,15,21
niezle kombinują ugóry dadzą jedną liczbe a nadole wcale
dzień dobry
kosmaty ja juz uciekam do 14.00
Dzień Dobry
Kosmaty
Pikpok
Pikpok
czesc rysiu
jesli chodzi o @ to w to niewchodze to jest to szamo co było z widokówkami potem zrobili w pewnych latach samochody, juz po kilku wpłatach rat mogłes oczywiscie przy szczesciu miec samochód
jesli chodzi o @ to w to niewchodze to jest to szamo co było z widokówkami potem zrobili w pewnych latach samochody, juz po kilku wpłatach rat mogłes oczywiscie przy szczesciu miec samochód
kosmaty ale to tylko 2 zakłady MM,WARTO SPRÓBOWAĆ
stracisz tylko 5 zł a może zyskasz.....
w mm ile się traci....???
masz wyłączony tel..?
stracisz tylko 5 zł a może zyskasz.....
w mm ile się traci....???
masz wyłączony tel..?
wczoraj 3/3 x 10
wczoraj 3/7 stawka x5 dziś plan jest taki 10/10 stawka x10 plusa niet
ula mi się wydaje żę 60 +24 te dwoe
ale mną się nie sugeruj ja na razie na takim etapie jestem że nie wygrywam
ale mną się nie sugeruj ja na razie na takim etapie jestem że nie wygrywam
wczoraj jak bym zagrał 5/5/a nie z zachłanności 7/7 x5 to bym był do przodu ale chciwośc poszło górąi 2,50 na minusie
trzeba jechac zaraz do miasta odchamić się przy sobocie kupic dwa worki cemętu i rurki do kanalizacji
to tak w przenośni grudniowa z tymi szybami naftowymi no wiesz rzno trzeba oczka przepłukać co kolwiek
nie słyszałam nigdy o takim stwierdzeniu człowiek uczy sie całe zycie
kawa mi się skończyła muszę lurkę zapijać takie to uroki mieszkania w lesie
każdy chyba skrobie numerki z świeżością poranną umysłu nikt nic nie skrobie na czacie
nie tak naprawdę to ani tym ani tym tak mieszkam tylko do najbliższego sklepu mam 5km