Wpisy 812 739 – 812 838
9 marca 2012 16:21 → 9 marca 2012 18:16, 100 wpisów
wojtas198721002wysokich wygranych życzę
Raczej większość tak twierdzi bo napewno jest więcej 8/10 niż 8/8
grudniowa
gruda....nie wszyscy grają 10/10....najbardziej ludzie interesują 3/3 niz wiekszy podkreslen np 5/5 ...albo wiecej 10/10 i powwoo znikam...
grudniowa a ty w jakiej miejscowości mieszkasz
ulala...
krzysio744 każdy inaczej gra bo każdy ma inne doświadczenia z gry
ulala..czytałem z darkiem ...dlatego ty nie chciałaś typować w profilu
Krzysio
tak tez właśnie myśle Mniejszy pieniądz ale większa szansa
tak tez właśnie myśle Mniejszy pieniądz ale większa szansa
grudniowa rozumiem
ulala...darek jest mafioso tak wygląda ...ja nie jestem szatanem i znikam...
grudniowa
maxwelka.....masz słuchaj ulala tez taka dobrai znikam...
grudniowa miłego popołudnia życzę wiadomość także tobie wyślę na maila
coś się tu cicho zrobiło
to ja za chwilę też uciekam
maxwelka...ona ulala jest matka nic nie mówiła o ciebie oboze ani zal ...ty nie musić bać ...jak chcesz twoja spawa nie lubisz zyczyć i znikam...
kto wklepuje numerki po 14-tej? byly poje...sprawdzilem...zniszczylem...24 zety(510 i 57) do smieci poszly
hamoka trzeba być 100% pewny że na kuponie nic nie ma wyrzucić kupon można zawsze a odwrotnie już nie
no dobra to ja się też ulatniam życzę wszystkim wieczorem wysokich wygranych cześć wszystkimdo poklikania.
no dobra to ja się też ulatniam życzę wszystkim wieczorem wysokich wygranych cześć wszystkimdo poklikania.
najwiecej osób wygrają parka ,,3/3...i srednie 5/5 ...i patrz tam
--------
http://www.lotto.pl/183-4625c9a41695f.htm
-----
i poowwoo
--------
http://www.lotto.pl/183-4625c9a41695f.htm
-----
i poowwoo
kkkkuuuuurwaaaaaja tak samo zrobiłem tylko potargałem nie dużo 4zł i 2zł ale za tyle grania to szkoda i nawet 2zł im dawać,,,,przez jakiegoś idiote który wpisał błedne numery na multipasko,pl dziękuje ci bardzo,,,,a co by było jakbym miał wygrane pare milionów ***a spaliłbym cała strone multipasko,pl za takie traktowanie nas grających,,,szkoda dodawać wiecej pasko puknij się w łepczesć
A co sie stało bo ja z rana tez potargałem kupony bo nic w tym nie było...jakiś błąd sie wkradł tu na strone?
Zgadza się, był przez chwilę problem. Tuż po losowaniu nieoczekiwanie skrypt pobrał 15 liczb z wczorajszego losowania. Nie będę podawał algorytmu w jaki ten skrypt działa i analizy skąd mogło do czegoś takiego dojść. Skrypt automatycznie dopisujący wyniki został po tym incydencie dodatkowo zabezpieczony. A więc podsumowując ... pomyliła się maszyna, nie człowiek. Do tej pory działał prawidłowo.
Osoby które oglądały losowanie tutaj na stronie od razu wychwyciły błąd. Najgorzej jeśli ktoś nie oglądał losowania, a przyszedł 3 minuty po nim, bo faktycznie mógł się zasugerować.
Nic nie jest wolne od błędów. Samo lotto.pl wielokrotnie miało wpadki. Tutaj na stronie jest ten plus, że można od razu krzyczeć, że jest błąd. Na chacie zawsze ktoś zwróci uwagę jeśli coś jest nie tak.
Gdziekolwiek sprawdzacie wyniki, zawsze trzeba się z tym liczyć, że ktoś się pomyli. Na stronie multipasko.pl jest to pierwszy przypadek od bardzo dawna. Skrypt strony został dzisiaj jeszcze lepiej zabezpieczony i podobna sytuacja zakładam, że już nigdy nie będzie mogła mieć miejsca.
Gdziekolwiek sprawdzacie wyniki, zawsze trzeba się z tym liczyć, że ktoś się pomyli. Na stronie multipasko.pl jest to pierwszy przypadek od bardzo dawna. Skrypt strony został dzisiaj jeszcze lepiej zabezpieczony i podobna sytuacja zakładam, że już nigdy nie będzie mogła mieć miejsca.
bieżąca pula lotto na 17 to 30,9 mln
przed chwilą w keno 5/6 z chybika
ja pierwszy podałem www lotto.pl ...wy macie traktowany ,chyba moja wina dobra uciekam...
majwoj wolałbym 6/6, ale może siądzie w mm - z grudniową wymyśliliśmy takie zestawy na 14;
5,12,24,49,62
5,12,24,49,62,77 i była kicha, ale jak wygrałem w keno to puściłem te 5 i 6mm na 22 i czekam teraz na kasę
5,12,24,49,62
5,12,24,49,62,77 i była kicha, ale jak wygrałem w keno to puściłem te 5 i 6mm na 22 i czekam teraz na kasę
pasko człowiek nie maszyna zdarzają się wpadki,błedy,,,poniosło mnie troche pojechałem po tobie jak po łysym koniu,,,dobrze że nie wiele było to postawisz flaszke i dobra dedzie,,,,sorki pasko za obelgi pozdrawiam mam u ciebie skrzynke wodki wysoko procentowejno to do wieczorka,,,możesz mi wysłać kurjerem,,,,kraków lipowa 10 łamane przez 4
gg ale jaja patrze na wasza 5 i 6 to mam identyczne tylko ja bez piatki poniewaz niedałem jej do powtórki
jarooo.....chcesz postawić pasko wóóódaa wysoko procentowe ..no zrób bimber w domu
kosmaty nie wim czy gr powtórzyła na 22; zaś ja tak,
moja 10+ 4,5,12,17,24,43,44,60,62,77
moja 10+ 4,5,12,17,24,43,44,60,62,77
no krzysio znowu nie założył okularów to pasko mi ma zrobić skrzynke bimbru,,może być
majwoj ja na jutro tez nie gram w lotto, a tobie powoooo
P.S. w sędziszowie małp padło 5/5 mini
P.S. w sędziszowie małp padło 5/5 mini
majwoj byłem w szoku rano że nie było 6/6 przy takich łatwych liczbach
wy tak piszecie poowwoo ...ja jeden nie wiem co to znaczy poowwoo
gg36....wiem wiem wiem...zartuje
majwoj ale 4 kiepsko płatna
ja grudniowej do jutrzejszego lotto polecam 2 i 49 - co o nich panowie myślicie
ja grudniowej do jutrzejszego lotto polecam 2 i 49 - co o nich panowie myślicie
majwoj każdy mam swoje sposoby przemyślenia ale wygrywają tylko te liczby które wylosują
dziś przy mnie jak losowali keno, 2 różne osoby kupiły system lotto z chybika na 9 liczb po chyba 252zł
oj jutro oblężenie bud
oj jutro oblężenie bud