Wpisy 812 639 – 812 738
9 marca 2012 15:38 → 9 marca 2012 16:21, 100 wpisów
Ohooo wczoraj angelki zelki i maxy dziś wojtasy i lilasy co tu sie wyprawaia
Lilcia-bo się skuszę
grudniowa nie którzy mówią że nie warto grać ale ja osobiście uważam że warto grać ponieważ wygrana jest jak najbardziej możliwa poprzedzona jakby nie wierzył to bym nie grał
Tak wiem marzec to miesiąc miłości - wiosna ahhhh nawet co roku ja to przezywam z mężulkiem
Lilcia-
Multi , tak można grać o ile prędzej nie "wykupuje" się wygranych - ja zanim wygrała bym 5/5 to wtopiła bym 850
krys-nie wiem jeszcze,ile wyslę,ale pewnie te numery z wczoraj,co nie weszły
Taki już mój urok - szczęścia nie mam - nawet dziś wtopilam do tego połknełam kolczyk z
grudniowa tak powiem szczerze że mi najbardziej odpowiadały losowania w telewizji polsat tam to przynajmniej była jakaś harmonia i "magia losowań" a w internacie na pewno już tego nie ma w internecie jest ilość a nie jakość
Lila - widziałas takie cuda ?
http://www.kciuk.pl/Skora-i-kosci-mowi-sie-zwykle-o-zaniedbanym-psie-a84407
http://www.kciuk.pl/Skora-i-kosci-mowi-sie-zwykle-o-zaniedbanym-psie-a84407
Multi - o tak i do tego te zapraszanie gości ? Kiedyś była kaya i promowała płyte Ja się pytam po c*** ??
grudniowa-co zrobiłaś??
grudniowa//////mało apetyczne ja z jedzeniem nie mam problemówwciagam wszystko jak popadnie
Lilcia-serenada dla Ciebie
grudniowa-dobrze,że nie zaksztusiłaś sie tym kolczykiem
Sztanga została tylko kukle wszamałam - ale już nie będe jej szukac żeby nie było
multi multi-ta dziesiątkę masz cały czas w grze?
Chojnacki-i love you do bólu
grudniowa numer wpisu: 812657 jestem takiego samego zdania
wczoraj Lipowska i promo M na miłość
Wieleba był super,fajne poczucie humoru miał,było wesoło przynajmniej,jak człowiek nie wygrał
wojtas198721002 tak ale kiepsko idzie no może póżniej pójdą ale żebym miał jeszcze ważny kupon bo póżniej raczej ich nie powtórzę
Wojtas tvp i tak się kręci , do tego godzina 22,15 niektóry o 4 do pracy wsdtają i nie maja siły czekać do losowania , i losowanie o 14 w sieci gdzie pełno starszych ludzi nie zn sie na sieci np moja mama
Lilcia-serce mam jak dzwon,chyba jeszcze troche ten podrób wytrzyma
grudniowa to prawda
Przypomnijmy soebie Daniela Wielebe - plisss
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
Moja mama musiała do 14,40 czekać żeby totka sprawdzić , aż z łaski swojej pojawią sie na telegazecie
grudniowa pamiętam tylko jak Daniel prowadził ostatnie losowanie w sobotę w TVP INFO po raz pierwszy i jedyny miałem wtedy 3/5 w mini lotto
Kosmaty , chodzi mi jak np ja nie miałam dostępu do sieci , to mama sie nie zna i musiała czekać aż telegazeta zaktualizuje wyniki
grudniowa to prawda Daniel też dobrze prowadził losowania ale do tych prowadzących też nie mam żądnych uwag ja tylko mam uwagi i to duże tak jak już wcześniej pisałem to że nie ma losowań w telewizji
grudniowa co do internetu też nie jestem wrogiem bo nieraz czy nie ma prądu czy coś się chce zobaczyć z powtórki to też jest dobry ale internet powinien być drugorzędny
lila
krys
krys
A moja mama najbardzoej lubiała tego co całe zycie prwadził lotto - Ryszard Rembiszewski mama mówiła że jak on prowadził zazwyczaj coś wygrywała
Multi tak dla nas jej ok ale dla niektórych starszych osób - czarna magia
grudniowa ja zawsze mówię polsat miał jeden kanał otwarty i wszystkie losowania nadawał a TVP ma aż trzy kanały otwarte i nadaję tylko trzy losowania
Lilcia
grudniowa to prawda
Multi - kręcą jak moga nic na to nie poradzimy allle ...... przeciez wygramy 10/10 + bonus i potem nam będzie to obojetne
krys
grudniowa i przez to niektórzy zrezygnowali z gry całkowicie
Po za tym ciekawe kto wpadł na taki mądry pomysł dwa losowania ? Jak już dali dwa to niech od czasu do czasu komuś dają wygrać a nie w ch... lecą
grudniowa ale mam nadzieję że kiedyś TS zrozumie ten błąd choć czy tak będzie to się przekonamy sami
Nie zroumie - bo kase biją podwójna wiedzą że część ludzi uzależniona od mm będzie grała nawet wtedy jak zrobią 3 losowania
grudniowa to prawda bo na np: 8/10 liczb trafionych w multi multi to moim zdaniem dużo za mało płaczą
grudniowa przepraszam za błąd dużo za mało płacą
Tak zdecydowanie tak za 8 liczb na 10 520 zł a Za 8/8 , 22 tysiące za dużo rozbieżność jest w wygranych .
grudniowa ja myślę że najlepiej grać w multi multi
tak tez tak uważam , ale sądze że bardzej opłaca sie grac na 5 bądz 6 - bo jak gra sie na 10 a wpada 6/10 to w***ienie dopada ogromne . Albo się mylę ?
i ja też lecę
ulala...wiem co się stało kiedyś było 24-02 z darkiem
i znikam...
i znikam...
grudniowa też tak myślę ale każdy ma inne doświadczenia w grze