Wpisy 807 097 – 807 196
7 marca 2012 20:52 → 7 marca 2012 21:28, 100 wpisów
jak kto dobrze wie nie posiada mieć dziecko ....kazdy wy macie prawy dziecko
Krzysio co ?
Własnie wiem ale za każdym razem to robie . Póki co on jest najwazniejszy dlatego moje podejście do zycia jest takie że zaczyna sie po 40
Własnie wiem ale za każdym razem to robie . Póki co on jest najwazniejszy dlatego moje podejście do zycia jest takie że zaczyna sie po 40
lila ...wiem wiem wiem...
gruda....ja tak mówie gratulacje twoje dziecko ...ale ja nie powiem wiecej i poowwoo
myślę że prędzej nie mówie o że wogóle żyć nie bede . Ale dobra juz koniec tematu
Czy jest na sali tłumacz co do mnnie rozmawia krzysio ??
Czy jest na sali tłumacz co do mnnie rozmawia krzysio ??
grudniowa...krzysio pisze że gratuluje dziecku i więcej nic nie powie i powoooooooooooooo
ja ja siedze z wami ale mecz w tle leci . nie znam sie na piłce znam tylko ronaldo i messi
Jak krzysio tak sobie pisze to od razu przypomina mi sie google translator mniej więcej tak samo tłumaczy jak on pisze
dobra pintol uciekam..
dziś to nawet nie wiem jak sie nazywam , jakaś przymulona jestem .
kto jest wiekszy wiek bez zal o mnie ...tak samo kto wie ...
gruda ...masz porozmawiaj twoje mamy i i poowwoo
gruda ...masz porozmawiaj twoje mamy i i poowwoo
grudniowa - a co powiesz o Swojej mamie, Ona jest po 40-tce, czy w Jej życiu coś radykalnie się zmieniło? Dobrze Ci lila pisze, żyjesz tu i teraz, a po swojej 40 będziesz mieć na głowie inne kłopoty i zmartwienia.
Lila jestem tu od 3 dni , nie rozumiem jeszcze wszystkiego a ty chyba mnie atakujesz
krzysio jest super i ja tez kumam co pisze
to jest najbardziej wesoly ludek na MP
darencjooożycie zaczęło się moje 35 lat temu więc nie wiem dlaczego miałoby się zaczynać po 40
lila
deki
maxwelka
maxwelka
grudniowa....broń Boże nie atakuję Ciebiez czasem będziesz rozumieć krzysia
grudniowa lila Cię nie atakuje Ona Ci wręcz pomaga i myślę nawet że masz u Niej względy
Majorka nie mówie że jest zły - tylko czasmi go nie rozumiem
Lila ja nie mówiłam że moje życie sie skonczyło , ale teraz mam taki moment że większość czasu oddaje dziecku i na siebie nie mam tyle , ale jak tylko pójdzie do przedszkola , to zabieram sie za siebie.
Lila ja nie mówiłam że moje życie sie skonczyło , ale teraz mam taki moment że większość czasu oddaje dziecku i na siebie nie mam tyle , ale jak tylko pójdzie do przedszkola , to zabieram sie za siebie.
żyj szalej.. pi... co dalej
A myślę że jak będe mieć 40 lat dzieci odchowane to zycie tez bedzie inne niż z takim małyszm szkrabem głównie chodzi mi o to że już dzieci duże będą i nie beda potzrebowały mamy 24 h
witam wszystkich razem i kazdego z osobna
szczegolne powitanie dla wszystkich Pan w przededniu ich Swieta
szczegolne powitanie dla wszystkich Pan w przededniu ich Swieta
grudniowa...a jak będziesz miała 40 lat i odchowane dzieci to zostaniesz babcią i powiesz wtedy że życie zaczyna się po 60 i potem prawnuki potem dechy i 2na2 i po zyciu
Zaczynam od września obiecuje Dobrze a teraz już dość o mich poglądach.
Gdzie max
Gdzie max
matti
Babcia nie ma żadnego obowiązku jak chce to pomoże jak nie to nie
nie ma to jak mlodosc
Nie jestem jeszcze dziadkiem ale dziadkowie za wnuczętami są bardzo
matti ja nic... wysylam wirtualne kciuki
lilka a co
lilka moje 18
Barcelona - Bayer 1:0 (dwumecz 4:1)
Apoel - Lyon 1:0 (dwumecz 1:1)
Stan na 35 minutę.
Apoel - Lyon 1:0 (dwumecz 1:1)
Stan na 35 minutę.
a niech wam robi gre i jeszcze jeden i jeszcze raz
do pelna
Jestem spowrotem
grudniowa..jeżeli ktoś się decyduje na potomstwo musi się liczyć ze zmianami ale nie całkowitymi i
Lila ale na 14 wykrakałaś że z mioch 3 liczb wejdzie jedna-- ale którą miałaś na myśli?? Też obstawiam 18
gruda....tylko ty odpowiedzialna dziecko ,,,a dom , światło itp inne kto płaci pododbne masz małoletnia nie noszisz twoje problemy i poowwoo
Lila...no coś w podobie szłem tam gdzie pies i troszkę mi zeszło zaczym mnie porowadził po osiedlu
krzysiolek
lilucha jak zawsze w tej ferajnie
Lila...oprowadził po całym osiedlu
Witam wszystkich
multas
chlus w ten dziióóóóób