Wpisy 806 997 – 807 096
7 marca 2012 20:14 → 7 marca 2012 20:52, 100 wpisów
Maxior zdesperowany samotny 33 latek to mu obojętne czy ceratka czy woreczke
No Lila 33 facet bez kobity ? Nie jest zdesperowany ? Jak myslisz ??
Według mnie jest zdesperowany ........ i to baaaardzo :d hehehaha
grudniowa...rób tak jak wczoraj najpierw 1 potem 2 i 3 i 5 i 10 i zatwierdź
grudniowa...a skąd wiesz że,ma 33 lata? To tylko nik.Ja tez mogę napisac że mam 18
30 mil do wzięcia
Lila nie strasz O_o ostatnio pisął że ma 45 !!Hahaha ale ptem chyba pisał ze 33
W lotto.de było już losowanie, a nam każą czekać prawie do ...północy..
25,29,33,38,47,49. >> duże liczby, tylko jedna parzysta liczba.. .
------------------------------------------------------
25,29,33,38,47,49. >> duże liczby, tylko jedna parzysta liczba.. .
------------------------------------------------------
Orientuje sie ktos z forumowiczow jak wyglada sprawa odplatnoscia TSa dla osoby ktora prowadzi jego punkt sprzezadzy?? Np w zwyklym sklepie ile wlasciciel ma placone za taka usluge?? Zalezy to od ilosci sprzedanych zakladow czy jest stala stawka??
grudniowa....to zależy kto co rozumie przez "całkiem całkiem" są gusta i guściki
Za bardzo nie ma co oceniać jesli to jego foto to postura ok - fejsa nie widać
lila....13max tak dokładnie ma 33 lat ...nie jest dzida i znikam.. i jeszcze jeden troche mniej zwrost ty wieksza niz on -1 cm
krzysio...a kij wie,może jesteśmy równi,może się skurczyłam,z wiekiem tak bywa
gruda...dzida...to sam jak
i sama chyba bym chciała w tym wieku być - dzieci odchowac pełna stabilizacja i dopiero zacząć żyć dla siebie .
grudniowa....skąd ten wniosek?? Równie dobrze może zaczynać się po 50,60.70 i nawet 30
Życie zaczyna się po czterdziestce słyszłaś kiedyś takie stwierdzenie ?
Czas na spacerek z piesskiem
Zacząć po prostu żyć , ja choć mam 24 lata nie mam narazie jak sie spełniac - bo mam małe dziecko , jak będzie już miał 20 to będie ok na nowo odżyję
grudniowa..temat rzeka,swoje życie już dawno zaczęłaś nie rozumiem co to znaczy zacząć żyć??? Zacząć się bawić,nie wiem imprezować? Co to oznacza według Ciebie? Ja żyję cały czas i nie ważne czy mam 30,40 czy 50 i nigdy nie będę musiała zaczynać bo moje życie już dawno się zaczęło
oj ,oj bedziecie tesknic jak sie miało 18 lat ,bedziecie mówiły jaka ja byłam głupia ,mama mnie ostrzegała,prosiła a ja głupia jej niesłuchałam
kosmatooo....a ty prawie połowy jesteś kobity tak piszesz
No mniej więcej aktualnie przez dziecko na nim skupiam całą uwagę a moje potrzeby sa na 2 planie.
kosmaty.....mam znajomych co mają po 50 ,zresztą co tu dużo szukac ,mój tato ma 55 i niejeden 20latek wysiada