Wpisy 80 396 – 80 495
30 listopada 2009 12:48 → 30 listopada 2009 20:05, 100 wpisów
moje trojki na 14 to ; 10 58 32 - 50 71 32 - 6 32 71 - 18 22 71 - 66 71 32 - 71 80 32 - 10 80 71 - 71 66 6 - totomix
carolla79 >>>> w Multi Multi można też grać w firmie Totolotek ( Totomix ) a system 7z10 ma 120 zakładów , więc przy stawce 2zł nadanie 120 oddzielnych zakładów po 7 skreśleń to 240zł , a za trafienie 7 liczb wygrana to 12004,30zł.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
"trójki" na 14 MM / NIE 100% że wpadnie jedna z nich 3/3
9,35,67 / 53,56,59 / 2,14,72 / 8,78,80 / 5,25,30 /
Powodzenia.
ps. dziś dzień bez gry (odpoczynek od MM)
9,35,67 / 53,56,59 / 2,14,72 / 8,78,80 / 5,25,30 /
Powodzenia.
ps. dziś dzień bez gry (odpoczynek od MM)
Moja wygrana z 14.00:
czy bedzie wieczorne losow multi multi 30.11?tak/nie typ1
10 w ml dn 30.11 tak/nie typ2
32 w ml dn 30.11.tak/nie typ2
58 w ml dn 30.11.tak/nie typ2
stawka za 5 zl
kurs 30.09
Bonus 3 kulki
Maks wygrana 230,20zl
czy bedzie wieczorne losow multi multi 30.11?tak/nie typ1
10 w ml dn 30.11 tak/nie typ2
32 w ml dn 30.11.tak/nie typ2
58 w ml dn 30.11.tak/nie typ2
stawka za 5 zl
kurs 30.09
Bonus 3 kulki
Maks wygrana 230,20zl
Brawo bog65, ja dzisiaj na razie plus parzysty trafiłem ;)
Dzieki no mialem w totolotku wygrana po razie 1 , parke a teraz trojka wiec idziemy do przodu :))
Na forum , w dziale dla osób over18 , zamieściłem film robiony ukrytą kamerą na komendzie , czyli jak został podpuszczony stary funkcjonariusz...
Do carolla79 - wygrane w Multi Multi są stałe i niezależnie którego dnia masz trafionych 7 liczb z 10-ciu, to wygrywasz 140 zł.
Jeżeli grałaś dodatkowo na "plus-a" i masz go trafionego, to wtedy wygrywasz 380 zł.
Pozdrawiam !:)
Jeżeli grałaś dodatkowo na "plus-a" i masz go trafionego, to wtedy wygrywasz 380 zł.
Pozdrawiam !:)
Tak grają w piłkę delikatne panie:
http://www.youtube.com/watch?v=khS5_1-z3a0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=khS5_1-z3a0&NR=1
WIATM WAS GORACO U MNIE PO STAREMU SERDECZNE ZYCZENIA DLA ANDRZEJOW DUZO ZDROWIA USMIECHU NA CODZIEN OPIEKI MATKI BOSKIEJ ZYCZY TOMEK WSZYSKIM ZYCZE WYSOKICH WYGRANYCH !!!!!!!! KOCHANI MACIE JAKAS 3 NA 22 DZIEKI WIELKIE
Właśnie wróciłem.
Widzę,że nic ciekawego nie wpadło z moich trójek.
Czasami dobrze jest nie zagrać,a czasami niestety coś się trafi na sucho.
O 22 też nie gram,bo dziś robię wypad do kasyna.
Trzeba coś dorobić na ruletce,wypić kilka drinków i
dobrze się zabawić.
Widzę,że nic ciekawego nie wpadło z moich trójek.
Czasami dobrze jest nie zagrać,a czasami niestety coś się trafi na sucho.
O 22 też nie gram,bo dziś robię wypad do kasyna.
Trzeba coś dorobić na ruletce,wypić kilka drinków i
dobrze się zabawić.
dlaczego tomcio podlozyles na 1400 takie trefne trojki a sam bedziesz balowal w kasynie,i hipcio zwykly szarak na minusie
hipopotan>to nie Tomcio podal ,,lipne trójki,,tylko mózg jak to nazywasz ,uznał że narazie kasy i wygranych na te zestawy starczy.Poczekaj troche i znowu pójdą.Pozdrawiam.
dobrze ze hosia znow typuje bo przez dwa losowania chyba zgaslo u niej swiatlo bo w rybrykach bylo ciemno jak w piwnicy
Obecnie typuje:krzyś1999
Pewniak MM 36
Parka MM 36,63
Trójka MM 36,63,64
To bylo na 14oo
Pewniak MM 36
Parka MM 36,63
Trójka MM 36,63,64
To bylo na 14oo
zapisalem te trojki tomcio w swoim zeszycie i teraz na kazde losowanie bede je sprawdzal,czy na nich mozna mnozyc banknoty
hipopotan>>> a to dla Ciebie na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=zT0JoF7zxZg&feature=related
Pzdr.
edi8
http://www.youtube.com/watch?v=zT0JoF7zxZg&feature=related
Pzdr.
edi8
zobaczylem ze tropiciel mial niedawno w typowaniach,piec razy pod rzad pewniaka,to jest dobre bo czasami zeby byc na plusie zabraknie jednej liczby
z moich nowych map wychodzilo mi ze plus o 1400 bedzie parzysty i tak bylo,zobacze jaki padnie wieczorem czy bedzie jak wypada w mapach
U czeskeho 10 stastnych je mozlivost podanie do 18 00 a pokaz jest az v 19 00 ,to znaci ze jest to nagrivanie. Az po 23-24 jest pokaz ze studia.U duzy lotek to jest u nas Sportka jest to same 'podavanie do 18 00 a pokaz az v 20 00 h uz pri pokazu je vydno jestli padla 6 niebo nie.a pokaz kolko jest vygrana.Prepraszam pisanie po polsku mi nejde.Pavel
gratuluje dzikusowi ze niedawno wytypowal 7z10,bo jak widze najlepsi dochodza do 8z10, a edi8 nie wiem kiedy jak pisales ktos wytypowal 10z10,chyba to byla jakas pomylka
Po krótkiej przerwie wracam do typowania pewniaków, na wieczór moja liczba to 46.
Witam.Na 22:00 wysłałam coś takiego - 18,27,33,53,66. Pozdrawiam:))
hipopotan>>> to chyba jedynie ty jesteś tu jakąś pomyłką , bo podałem ci link do wątku specjalnie założonego przez Admina PASKO , aby podkreślić to osiągnięcie kolegi Viltoma w postaci trafienia 10/10.
Nie pisz hipopotan swoich głupot , tylko czytaj!!!
Nie pisz hipopotan swoich głupot , tylko czytaj!!!
wujku edi8,czy to jest na stronie forum,podaj jeszcze raz namiary
miroslav >>> daruj sobie te wywody odnośnie hipcia!
bylo tak kiedys ze wystapil blad w naliczaniach i dwa razy komus pokazalo dziesiatke,a ktos udaje czecha a moze jest grekiem
Pokusiłem się o wytypowanie 5 i 10 na wieczór:
2,7,18,51,71 i 2,7,11,12,18,32,42,51,64,71.
2,7,18,51,71 i 2,7,11,12,18,32,42,51,64,71.
hipopotan>>> na górze strony forum masz lokalną wyszukiwarkę zawartości forum , i wystarczy jak tam wpiszesz tytuł tego szukanego wątku:
HIT !!! Padlo 10/10 !!!!!!! - VILTOM i będziesz w domu.
Możesz też odszukać sobie ten mój wpis do ciebie adresowany , a który dziś przypomniałeś.
HIT !!! Padlo 10/10 !!!!!!! - VILTOM i będziesz w domu.
Możesz też odszukać sobie ten mój wpis do ciebie adresowany , a który dziś przypomniałeś.
lila >>> tak mnie wychowali słońce moje :)
wydaje mi sie ze tomcio skoro baluje w kasynach jest przy kasie i dla niego przegranie kilku stowek nic nie znaczy,a dla zwyklego gracza inaczej
lila >>> system mi się rozsypał i musiałam na nowo,bo miałam problem z logowaniem na forum !!
pozd
pozd
wujku edi8,tobie naprawde potrzebne sa ziolka,pokaz mi zeby ktos z typujacych na multipasko trafil10z10,pijcie ziola najlepiej razem z miroslawem
edi8 >>> żadna tajemnica :)
ten czlowiek ,chyba kazik trafil jak bylo na kuponie 10tke,ale za czasow kiedy zaklady kosztowaly,o polowe mniej i byly chyba inne ekipy w zarzadzie ts
:):):)
tylko mnie zaskoczylo ze skoro w czechach nie jest tak zle dlaczego bawia sie w kasety,widac to juz syndrom na skale swiatowa
hipopotan>>> jesteś najprawdziwszym DEBILEM!!!
Czy tobie durniu nie wystarcza wpis Admina PASKO , aby uwierzyć w to że ta 10/10 padła i była podana wcześniej w dziale TYPOWANIA - a więc padła tu na forum???
Czy tobie durniu nie wystarcza wpis Admina PASKO , aby uwierzyć w to że ta 10/10 padła i była podana wcześniej w dziale TYPOWANIA - a więc padła tu na forum???
Najgorsze co może być to jak się ktoś swoją rolą przejmuje,
ja tego nie robię,nie robiłam i robić nie mam zamiaru,a zarobienie kilku złotych można też i w formie bawienia się,a wirtualka jest wymarzonym do tego miejscem !!!
Chociaż z drugiej strony po co się tłumaczyć ?
Komu i po co ?
pozd
ja tego nie robię,nie robiłam i robić nie mam zamiaru,a zarobienie kilku złotych można też i w formie bawienia się,a wirtualka jest wymarzonym do tego miejscem !!!
Chociaż z drugiej strony po co się tłumaczyć ?
Komu i po co ?
pozd
I jeszcze jedno: co kto o mnie myśli - spływa to po mnie i interesuje jak śnieg zeszłoroczny !!!
Ale gorzej chyba by było gdyby nic nie pisano,a skoro jest pisane to nie jest żle :):)
Ale gorzej chyba by było gdyby nic nie pisano,a skoro jest pisane to nie jest żle :):)
wujku edi8,spokojnie podaj mi kto w tym roku,trafil 10z10,nie w przeszlosci kiedy byly inne czasy do gry
przykro mi ze gra idzie ci na nerwy ,edi8,nalezy tak jak chinczycy uspokajac emocje
pamietam jak widzialem kiedys wycieczke japonczykow ktorzy w spokoju zwiedzali katedre,a jak np niemcy lub inne grupy halasliwie
hipopotan >>> bardzo słuszna uwaga !
jest mozliwe ze niedawno padlo az 31 trafien9z10, bo nawet taki zly typer jak ja wytypowalem tego dnia 5z10
Fortuna ceska o 15 00/ 1 8 14 15 17 19 20 24 25 27 31 33 35 39 51 57 69 77 79 80
hipopotan>>> po twoim kolejnym wpisie , w całej rozciągłości podtrzymuję moją opinię o tobie ( patrz: 80449 ) bo od początku historii Multilotka w Polsce było i jest losowanych 20z80 liczb i nadal prawdopodobieństwo wylosowania 1 liczby to 25%.
Więc nie pisz bzdur o tym , że się warunki do gry w MM zmieniły - bo zmiana ceny zakładu nie ma wpływu na prawdopodobieństwo trafienia.
Forum multipasko.pl ma niecałe 5 tys. użytkowników - więc jest to nikły promil wszystkich grających , więc niby dlaczego akurat tu , w tej tak nikłej co do liczebności grupie mają pojawiać się wygrane 10/10 ???
Zastanów się więc hipopotan , nim kolejnego bzdeta w swojej chorej głowie wysmażysz!!!
Więc nie pisz bzdur o tym , że się warunki do gry w MM zmieniły - bo zmiana ceny zakładu nie ma wpływu na prawdopodobieństwo trafienia.
Forum multipasko.pl ma niecałe 5 tys. użytkowników - więc jest to nikły promil wszystkich grających , więc niby dlaczego akurat tu , w tej tak nikłej co do liczebności grupie mają pojawiać się wygrane 10/10 ???
Zastanów się więc hipopotan , nim kolejnego bzdeta w swojej chorej głowie wysmażysz!!!
wujku edi8,kiedy wzrosly ceny zakladow mniej osob gra i latwiej ma mozg,a komputery sa teraz doskonalsze,w czechach puszczano kasete ,czyli zalezalo od ludzi jaki uklad wybiora,czyli decyzje ludzi a kaset moze byc sporo
Szanowni forumowicze:) Bez emocji i zbytniej ekspresji w wyrażaniu opinii. Uprasza się o tonowanie słownictwa. Jesli ktoś ma inne zdanie zdanie lub w coś nie wierzy trudno. Widocznie niektórzy potrzebują dotknąć wygranej 10/10 w multi multi lub szóstkę w lotto, by nie być tak sceptycznym.Nie znajduję również powodu, by wszem w wobec mówić,że się wygrało pokaźną gotówkę. Z rosyjskiej łaciny;) wspomnę: "tiszie jedziesz,dalszje budziesz". Duże pieniądze to duże kłopoty,więc się nie ma co podniecać. Pieniądze szczęścia nie dają, ale kufereczek stóweczek daj Boże. Szcz ęście jest dobre dla laików. Wśród powiedzmy 400-stu typujach na multipasko graczy trafia się jeden typ 5/5 i to co jakiś czas, więc podobnie sytuacja przedstawia się w realu. Jak ktoś kogoś chce obrzucać inwektywami to niech zmieni adres. Proponuję któryś z oddziałów a najlepiej centralę totalizatora,ale z dokładnym opisem reakcji ochrony jeśli nie będzie na ten temat materiału w dzienniku "Fakty" na TVN.
wytypowałem hipopotan i przy okazji zgarnąłem 760.
wysłałeś trzy ósemki jak prosiłem?
wysłałeś trzy ósemki jak prosiłem?
wujek edi8,atakuje mnie za madre slowa ze wytypowac 10z10 jest wyjatkowo trudno,ciekawe co w tym jest glupiego
dzikus ja gram czsem na 10skreslen,ale najczesciej na 7 a wyjatkowo piec lub szesc,na osemki nie gram
szkoda,hipopotan,że nie skorzystałeś,powiem Ci,że jak mam trzy w porywach do czterech promili,to często udaję mi się dać drugiemu człowiekowi dobrą radę,więc szkoda,że nie wysłałeś tych ósemek
sorry,muszę pilnie wyjść z mojej norki
sorry,muszę pilnie wyjść z mojej norki
Ja na swoich plecach czuję już dwa oddechy,nie tylko jeden :):):)
I to jakie oddechy hehe,samych "królów parkietu"
Cóż wrodzona skromność mi nie pozwoli na stwierdzenie "jakież mnie to szczęście spotkało dzisiaj"
pozd
I to jakie oddechy hehe,samych "królów parkietu"
Cóż wrodzona skromność mi nie pozwoli na stwierdzenie "jakież mnie to szczęście spotkało dzisiaj"
pozd
i jeszcze przekreca moje wpisy,bo nie wiem czy ktos kilka lat temu trafil na multipasko10z10,a kazik nie wiem czy on byl jednym z typujacych
hipopotan>>> ty nawet nie wiesz w jakim świecie sam żyjesz , a co dopiero tego czy Viltom tu typował!
mylisz sie edi8,znam dobrze ten swiat i mnie wkurza ze czesto w sklepie musze kontrolowac paragon,bo zdarzaja sie kantowanie na cenach
oszukiwanie stalo sie norma i wieleu osobom sie to podoba,a nazywa to sprytem
HIPOPOTAM >>>> to że "Tomcio" pojechał sobie do kasyna nie oznacza że musi "spać" na pieniądzach.
Sam bym tam napewno nie pojechał ale przyszedł do mnie kumpel który miał ochotę postawić kilka stówek na ruletkę,więc pojechałem z nim "do towarzystwa"(bez skojarzeń).
Nie dane nam było być tam długo,bo niestety trafił się pilny telefon i trzeba było się zbierać.
Bilans wypadu jest taki że wygrałem 200zł a kumpel 1200zł.
Wolę zainwestować parę groszy w MM czy Lotto aniżeli przegrywać ciężko zarobione pieniądze w kasynach.
Najbardziej nienawidzę kasyn online bo z tym ich programem (soft) czy to grasz w ruletkę czy w karty Twój bilans i tak zawsze będzie do tyłu.
Sam bym tam napewno nie pojechał ale przyszedł do mnie kumpel który miał ochotę postawić kilka stówek na ruletkę,więc pojechałem z nim "do towarzystwa"(bez skojarzeń).
Nie dane nam było być tam długo,bo niestety trafił się pilny telefon i trzeba było się zbierać.
Bilans wypadu jest taki że wygrałem 200zł a kumpel 1200zł.
Wolę zainwestować parę groszy w MM czy Lotto aniżeli przegrywać ciężko zarobione pieniądze w kasynach.
Najbardziej nienawidzę kasyn online bo z tym ich programem (soft) czy to grasz w ruletkę czy w karty Twój bilans i tak zawsze będzie do tyłu.
jak rok temu bylem u masazysty,jednego dnia go zabraklo,a kobieta przy rejstracji mowi ze go zastepuje,pytam sie jej czy ma kwalifikacje,ona klamie ze tak,a okazalo sie przy masazu kregoslupa ze oszukala
hipopotam >>>> max 2 godziny.
To wszystko.
Jak będziesz kiedyś w Łodzi to takie w miarę kasyna są:
Silver Screen ul. Piłsudskiego 5 przy Galerii Łódziej a drugie to Hotel Centrum przy ul Kilińskiego 55 koło dworca PKP Łódź Fabryczna.
To wszystko.
Jak będziesz kiedyś w Łodzi to takie w miarę kasyna są:
Silver Screen ul. Piłsudskiego 5 przy Galerii Łódziej a drugie to Hotel Centrum przy ul Kilińskiego 55 koło dworca PKP Łódź Fabryczna.
Jednak chyba nic nie przebije kasyn W USA a w szczególności miasto Las Vegas.
hipopotan > tak czytam twoje wpisy i dochodzę do wniosku, że ty nawet w drewnianym kościele dostałbyś w głowę z cegły.
nie moge zobaczyc typowan hosi,bo sa ciagle przez nia podawane pozno,czy ma na to wplyw edi8,bo oboje sa chyba z warszawy
hipopotan>>> a ty już bliższych znajomych u siebie "na wiosce" nie masz , że musisz się hosią i mną interesować?
Spadaj więc leszczu na swoją grządkę!
Spadaj więc leszczu na swoją grządkę!
hosia>>> witaj słonko i znowu ten nasz nieprawdopodobny timing , czyli koordynacja czasowo-RUCHOWA dała o sobie znać...
Pa!
Pzdr.
edi8
Pa!
Pzdr.
edi8
Witaj ediś ;) Wzajemne dopasowanie to STOSUNKOWO najlepsza droga do szczęścia ;D
pozdrawiam ,pa
pozdrawiam ,pa
3 - wygrane po 100 tys trafił gość z Międzyrzeca Podlaskiego zagrał w sobotę stawka x10 trafił 9/10 musiał mieć nosa skoro wysłał 3 takie same kupony- a może to kolejny blef lotto ,Wogle to gdzie się znajduje ta miejscowość
Bog 65 ; Czy wziąłeś tą trójeczkę od Dorociny ? Obydwojgu Wam należą się gratulki ;)
ja nie moge 9/10 stawka 1 trafic a ten 9/10 stawka 10 x 3 kupony trafił i badz tu madry
hosiu widze ze z edim wzajemnie sie do siebie przyciagacie i zastanawialem sie czy to nie opoznia twoje typowanie , a ja z twojego zestawu liczb musze zdarzyc podebrac jakas pewniakowata
Bogdan - gość musiał być pewny na 100 % skoro wysłał 3 kupony i jeszcze zainwestował 75 zł zagrał przed 14
hosia>>> chyba nadszedł czas na nasze wzajemne TESTOWE dopasowanie się - oczywiście w tym samym miejscu i czasie!
Witam was dzis o 14 weszla mi trojeczka ;)) to juz druga w tym tygodniu;)))))))0 dzieki za gratulki