Wpisy 798 734 – 798 833
4 marca 2012 12:37 → 4 marca 2012 13:20, 100 wpisów
bartek...przy 6 już jest dobrze,zależy jeszcze z jakich miejsc te liczby
Codzienne granie jest niebezpieczne,to może przerodzić się w nałóg:
dlatego jak jest 7 to juz lepiej sie zwraca bo przy 6 to faktycznie dobry uklad musi być
Przez dwa losowanie tylko po jednej 70tce,czyzby dzisiaj nastąpił ich wysyp:
Witajcie,gratulacje dla wczorajszych zwycięzców,ja sam wygrałem astronomiczną kwotę wynoszącą CAŁE 0.00zł.No ale...Cóż.Może kiedyś...Za rok,może dwa...Dlaczego ktoś inny niby trafił szóstkę a ja nie? Dość! na mnie też kiedyś przyjdzie pora!
;]
Polecam herbatę twinnings,dobra czarna,na wzmocnienie szarych komórek,bo trzeba się wysilić wybierając dobry zestaw liczb:
kosmaty.....ja wczoraj 5 ,lipa ale dzisiaj też na wieczór wysyłamalbo ja albo on
Jakie to życie okrutne,ostatnio nawet mi mecze nie chcą wejść...A przecież niema lepszego miejsca niż forum żeby się wyżalić
Hmmm wszystkie numery mają taką samą szansę żeby wypaść,kiedyś były 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
Lila-Całe forum bym zamoczył łzami
Lila-Całe forum bym zamoczył łzami
Idę w mapki,może jeszcze coś zaobserwuję i się podzielę informacjami:
Ja nie mogę przeboleć że przed losowaniami sa losowania probne i wtedy nasze liczby padają
fish poker.....twardym trzeba być a nie miękkim jak płakanie Tobie ulży to płacz
To nie są losowania,to totalizator ustawia numery jakie mają wpaść,przecież oni mogą wszystko i tak czy siak na tym nie wpadną.
Panie Zelus powinni podawać wszystko,nawet te liczby z próbnych losowań,ale tego nie zrobią bo chcą zgarnąć dla siebie jak najwięcej:
Kiedy wrócą dobre czasy gdy losowania prowadzil Rembiszewski lub wybitny aktor Daniel wieleba:
Przed wczorajszym losowaniem: Kurde! jestem mocny! przeboleję jak nie wygram!!! A po wczorajszym losowaniu: Kurde! znowu !!! Następnym razem historia się powtórzzy już się boje... Przyyyyyytuuuuuuuuuuuuuul
pająk...no tak ,ale do mnie pisz lila a nie Pani lilojak piszesz Pani to czuję się staro
Tia,przegrywający looserzy ;]
lila
a może od piątku ?
kiedy kol Kaska napisała
robak weź się ?
a może od piątku ?
kiedy kol Kaska napisała
robak weź się ?
fish poker
bierzesz zestaw dla twardzieli dokładasz trochę pięćdziesiątek i
bierzesz zestaw dla twardzieli dokładasz trochę pięćdziesiątek i
Po gruntownej analizie doszedłem do wniosku,że istnieje prawdopodobieństwo wypadnięcia na 14.00 kulek:51,15,25:
Proponuję wysłuchać klasyki:Mozart,marsz turecki,jak mówią muzyka łagodzi obyczaje:
witam siemanko
Lila...
Tak Pani Lilo,spacery w słoneczny dzień to podstawa dobrego samopoczucia:
ulala
13max33