Wpisy 795 520 – 795 619
2 marca 2012 18:13 → 2 marca 2012 19:26, 100 wpisów
jocia...ciiiiiiii ...11 nie siada, nie siada..ts jej nie wypuści ...
joana mucha ministra w sejmie odradza zarobiła 25 tysiaków na miesiąc cała suma 1 melon
-------
http://euro2012.wp.pl/title,Minister-Mucha-ujawnila-kontrakty-szefow-PL2012,wid,14298053,wiadomosc.html?ticaid=1e053&_ticrsn=5
------
-------
http://euro2012.wp.pl/title,Minister-Mucha-ujawnila-kontrakty-szefow-PL2012,wid,14298053,wiadomosc.html?ticaid=1e053&_ticrsn=5
------
mirnam ta Twoja siada.. o której pisałam , to konspiracja..TS ma wtyki .. ciiiiiiiiiii..jak pisała Kathy
Dziennik Bałtycki podał, że
śledzie solone były też solą do posypywania dróg w zimie
śledzie solone były też solą do posypywania dróg w zimie
hmmm.. czasem jak soliłam wrzatek.. to woda sie burzyła ( dziwnie) .. w garnku dziwne to było.. moze to TA sól była ?
Spokojnie z TĄ solą.
Jak się okaże że w przesypywanie i zmianę przeznaczenia zaangażowało się kilku "biznesmenów" z POręki i zasłużonych dla opcji to przeprowadzą ponowne analizy i wyjdzie że sól może i do posypywania dróg ale za to ma dużo cennych dla zdrowia mikroelementów i minerałów.
Jak się okaże że w przesypywanie i zmianę przeznaczenia zaangażowało się kilku "biznesmenów" z POręki i zasłużonych dla opcji to przeprowadzą ponowne analizy i wyjdzie że sól może i do posypywania dróg ale za to ma dużo cennych dla zdrowia mikroelementów i minerałów.
Ludziki wygranych duzych zycze..nie chcem ale muszem..
jeszcze jestem w pracy..
jeszcze jestem w pracy..
Jocia
Ulexxa
Lila
Ulexxa
Lila
Chyba się skuszę dzisiaj na jokera.
Nie leje,można się przejść do żółtej.
Nie leje,można się przejść do żółtej.
A wyjść trzeba.Psina musi.
----------
------------------------------
------------------------------
Lila.. .
--------------------------------
--------------------------------
Jocia.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Jocia.
No,kot nie musi.Ale czasami taki spacer dobrze robi.
No,kot nie musi.Ale czasami taki spacer dobrze robi.