Wpisy 78 734 – 78 843
22 listopada 2009 19:53 → 22 listopada 2009 23:02, 100 wpisów
No i dupa-nie zdaze uwalic kasy w MM-pkp jak zwykle sie popisalo :)
Podam cyferki z biletu z nudow :p
33348924-33,34,8,9,24
066497-6,66,64,49,9,7
10:53-10,53
Starczy mieszania w glowach
Pozostaje Tm..
Podam cyferki z biletu z nudow :p
33348924-33,34,8,9,24
066497-6,66,64,49,9,7
10:53-10,53
Starczy mieszania w glowach
Pozostaje Tm..
lila,przepraszam za wczorajszy wieczór,ja naprawdę chciałem włożyć szczękę i Cię pocałować,ale miałem już tyle promili,że mi się nie udało,wybacz.
Jeszcze taka siódemeczka na 22.00
----------------------------------
14,18,46,47,63,74,77
----------------------------------
14,18,46,47,63,74,77
Typy na 22 WSZYSTKIE NA NIE 69,72,16,22,28.Na 14 się udało to i na 22 być może???
Dzikus.Jesteś najbardziej tępym uczestnikiem tego czatu. Swoim debilizmem przerastasz nawet to afrykańskie zwierze - czyli analfabetę hipopotama a twój żenujący dowcip polegający na ciągłym kłamaniu zakwalifikowałbym jako przypadek psychiatryczny.
Edmund,a Ty boski typerze ile potrafisz wyciągnąć dziennie w multimulti?
mam program umożliwiający czytanie czata bez wpisów dz.POważne oferty nie mniej niż 5 dych przyjmuję do jutra.
Lila- z zoo;)
BOGUŚ2 - Czy Ty faktycznie jesteś z UW z tego wydziału? Ciekaw jestem czy zajmujesz się zawodowo problemami gier losowych?
Pasko. Miałeś wyłapywać i usuwać stąd dresownie. Czas zacząć działać.
kolego ender czy nie dostales swojej porcji mleka wieczorem od mamusi ze tak jestes niespokojny i wymieniasz nick znawcy liczb hipopotana
Nie odpisujcie takiej szumowinie jak "dzikus" to w końcu znudzi mu się pisać te głupoty.
Dzikus,Ender - Czy jesteście w stanie uszanować innych użytkowników i pracę Pasko i zmienić styl i jakość wypowiedzi na kulturalną i merytoryczną, zawężając ją do tematów związanych z LOTTO i grami liczbowymi???
Lila ; dzikus napisał,że włożyłby zęby żeby Cię wycałować:D Myślę, że wersja bezzębna byłaby bardziej podniecająca ;DDD Pozdrawiam Cię serdecznie
ma dla ciebie dobra metode kolego ender przed typowaniem sluchaj zawsze starszego hipopotana
Wierzę w powtarzalność zdarzeń w przyrodzie, uważam iż wbrew typowemu pojmowaniu statystyki bardziej prawdopodobne jest zdarzenie które już w przyrodzie wystąpiło od zdarzenia które jest tylko hipotetyczne.. Moje podeście jest zgodne z założeniami matematyki nie liniowej i pulsacyjną teorią zdarzeń historycznych. Dlatego typuję na liczby które już wystąpiły...
hipopotam. Myślałem że dzisiaj piszesz ogólnopolskie dyktando w Katowicach. Za zajęcie pierwszego miejsca można chyba lepiej wyjść niż na typowaniu w Multi.
A jeżeli chodzi o dotychczasową skuteczność...
Gram systematycznie od 3 lat i ... mam zwrot z "inwestycji na poziomie 30%" czyli dokładam 70 % żeby grac dalej... Więc jest nieopłacalnie... Ale czy marzenia są wymierne??? Dwa razy dziennie jestem potencjalnym milionerem;)
Gram systematycznie od 3 lat i ... mam zwrot z "inwestycji na poziomie 30%" czyli dokładam 70 % żeby grac dalej... Więc jest nieopłacalnie... Ale czy marzenia są wymierne??? Dwa razy dziennie jestem potencjalnym milionerem;)
Pasko. Zrób coś z tym dresem bo ta monotematyczność jest już męcząca.
kolego ender nie przesadzaj w piciu mleka litr dziennie ci wystarczy bo inaczej pokreca ci sie kropki przecinki i cala ortografia pojdzie na marne a mam pytanie jak krowki na wsi zdrowe
Odpisując tym plujaczom zniżacie się do ich poziomu, możecie to w końcu zrozumieć czy nie?
ralfek-nie przejmuj się tym tak bardzo,bo Ci cisnienie skoczy, i po co?
Pozdr.
Pozdr.
Cześć Torsan:)
http://www.youtube.com/watch?v=VmH1_guPilI&feature=PlayList&p=024B819EED413E64&playnext=1&playnext_from=PL&index=46
dobranoc
dobranoc
najwazniejsze na multipasko sa tabele i narzedzia do sprawdzania liczb ostatnio sprawdzam jak postawie liczby na testuj liczby
hipopotan-spróbuj wejść na mapy zaawansowane,tam możesz skonfigurować dowolny system i sprawdzić praktycznie wszystko co chcesz.Fajna zabawa.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie no musze gdzies jeszcze puscic MM-mam nadzieje ze dam rade bo bonus przejdzie kolo nosa
Jak narazie zarobi lub nie TM
Jak narazie zarobi lub nie TM
dobra,ja jestem dzikus i zaśpiewam wam pieśń zwycięsców-Prawo I SPRAWIEDLIWOŚĆ,Prawo i sprawiedliwość,prawo i sprawiedliwość
Nie juz jednak nie dam rady :(
Jeden stadion mniej Ts zasponsoruje
A wy nie ruszac mojego bonusa! :P
Jeden stadion mniej Ts zasponsoruje
A wy nie ruszac mojego bonusa! :P
:)Witka!
5,2,18,11,33.
2,14,5.<<<<<<<<<<<< :))No, ile osób ma 2,14 ? :))))
Totomix.
5,2,18,11,33.
2,14,5.<<<<<<<<<<<< :))No, ile osób ma 2,14 ? :))))
Totomix.
Nie ma szans lila :)
Mam wylaczne prawo na tego bonusa
Pozdrawiam i powodzenia ...
Mam wylaczne prawo na tego bonusa
Pozdrawiam i powodzenia ...
slavo >>> ja mam 2,14
Przyznaję się bez bicia....
Przyznaję się bez bicia....
zycze ci lila wygranej ja np gdybym zobaczyl jakas sytuacje w wychodzeniu liczb to bym jej nie podal bo widze ze niektore osoby zaczely sie zachowywac tak ze nie zasluguja na wygrana a ich wpisy jak bede czytal to glupota wejdzie mi do mozgu a musze zachowac kulture
Nie wydaje mi się,żeby 2 dzisiaj wskoczyła,ale zobaczymy.Wszystko przed nami.Jeszcze tylko 15 minut.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
2 4 5 10 13 14 17 22 24 31 37 43 56 58 64 65 72 73 74 75 76 77 78 79
paka >>>> O właśnie!!!!
Ta "trójka" mi się podoba.
Ale czy wpadnie?
Zaraz się przekonamy.
Pzdr.
Ta "trójka" mi się podoba.
Ale czy wpadnie?
Zaraz się przekonamy.
Pzdr.
Niestety ale liczba 72 zrobiła psikusa.
A szkoda.
Ja w trzech "trójkach" zagranych mam 2 x 2/3.
A szkoda.
Ja w trzech "trójkach" zagranych mam 2 x 2/3.
jak tu sie nie wpienic!!a tak by mi 3 pasowała ah moze na 14 cos wejdzie,powodznia wszystkim
Kierownikowi należy się uznanie . Podał dziś na czacie pewniaczka i parkę . Trafione zatopione . Brawo kiero.
No na moje szczescie nie zdazylem puscic i dobrze bo nic dobrego z tego by nie bylo :P
TM jednak zarobil 2PLN :(
TM jednak zarobil 2PLN :(
A ja trafiłem wszystko ;)
Pzdr !!
Pzdr !!
paka podawaj troszkę wcześniej :)Dla Ciebie i Tomcia oczywiście też gratulki
hi hi :)
aha hosia chyba nie w temacie jest :)!!!
pzdr
pzdr
ziuta ; spojrzałam na 33,66,7 i myślałam, że poleciałeś tak po całości. No ale i tak nieźle .Gratulki (na razie bez zamiatania czapkami ;) Trzymaj się cieplutko.
Często patrzę na Twoje typy
Często patrzę na Twoje typy
Dzisiaj z pewniakami mi sie udało ale z moimi typami liczb nie padających wyszła lipa. Chyba się przestawię tylko na pewniaki. Typy na jutro, 9 i 14.
a kto pogratuluje wariatce 3 trojeczki sukces!!
kriss83-Twórz strategię na 10/10.podaj na czacie a i ja wyślę.
Pozdr.
Pozdr.
Lila jak trafie bonusa obiecuje ze nastepnego moge oddac tobie :P - ale ten z dnia na dzien coraz bardziej mi sie podoba :)
kriss-o ile ten bonus nie wpadł dzisiaj,to ja ustrzelę go jutro:)
Pozdr.
Pozdr.
Oczywiście żartowałem i gratki wariatko za trafienie 3x 3/3 Pozdrawiam
Lila nie padl-zrodlo wyniki TS-jeszcze go nie podniesli ale bedzie juz 1030000
http://spion.wrzuta.pl/audio/aL9Nsc5PqF0/perfect_-_obracam_w_palcach_zloty_pieniadz
lilko w typowanych tró○jkach pozdrawiam i 13 max pozdrawiam za ten zart
kriss po pekniesz z pychy co ty gadasz o innych jak ne znasz za to sie wstydz
Ty raperek napisz poprawnie co chciales ujac w tych wypocinach bo nie czaje twojej mysli
nie ktorzy ludzie na tym czacie nie widza swoich wad tylko kogos opisuja co za rozpacz polaka