Wpisy 783 662 – 783 761
25 lutego 2012 19:04 → 25 lutego 2012 19:37, 100 wpisów
xelom...spokojnie z emotkami bo można tylko 100 dziennie a potem ban na emotki
joker , zaczynałem pracę na kolei i przepracowałem tam kilkanaście lat , teraz pracuję w budrzetówce jako elektryk
Frezje ładne takie delikatne i kolorowe Kiedyś były bardzo modne .
@ ulala
Mnie się wydaje, że znajdziesz tu wielu takich, którzy się w Lili
Mnie się wydaje, że znajdziesz tu wielu takich, którzy się w Lili
joker , ja też lubię ale znam ją od podszewki i te zmiany mi się nie podobały , to dobijanie kolei . Nie wiem czy wiesz ale kiedyś kolej to było państwo w państwie , Miała wszystkie służby , służba zdrowia , łączność , policja , energetyka itd. teraz to po mału się sprzedaje .
jackwar...zadałam Ci pytanie jakie to kwiaty...a Ty odpisujesz Lili
jackwar..ja przed monitorem pekam ze smiechu...a ty masz i nic..a nic nie widzisz?
ulala , no sory , ja preferuję róże w dużych ilościach ale czasami i inne gatunki
lila na nie to do multi ???
to 100 emotek dziennie
to ja mam limit do wykorzystania
d l a p a ń
d l a p a n ó w
to 100 emotek dziennie
to ja mam limit do wykorzystania
d l a p a ń
d l a p a n ó w
13max..poważnie?ja Ciebie tez aaa,fajna nazwa miasta,kiedy tam jedziemy?
Pasko wywal już tą reklame dla totalizatora!!, chodzi mi oczywiście o tego bonusa na MM którego już niema skoro ktoś rrafił 10 z 10! Pozdrawiam
ulala zawsze powinno śię je usunąć przed wręczeniem
gdzie ta TOP lista
gdzie ta TOP lista
ulala , lubię wręczać białe lub czerwone z jedną białą w środku no oczywiście zależy komu daję i z jakiej okazji .
@ Pasko
Jeśli faktycznie istnieje ograniczenie do 100 emotek, to trochę niefajnie... Jeśli zależy Ci na ich ograniczeniu, to może lepiej zmniejszyć dopuszczalny limit w jednym poście... Do 2-3?
Jeśli faktycznie istnieje ograniczenie do 100 emotek, to trochę niefajnie... Jeśli zależy Ci na ich ograniczeniu, to może lepiej zmniejszyć dopuszczalny limit w jednym poście... Do 2-3?
jackwar...o od czego jest poczta kwiatowa?....prześlesz
ukochana się ucieszy
ukochana się ucieszy
@ andromeda
Klon â osada w Polsce położona w woj. warmińsko-mazurskim, w pow. mrągowskim, w gminie Mikołajki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Klon
Klon â osada w Polsce położona w woj. warmińsko-mazurskim, w pow. mrągowskim, w gminie Mikołajki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Klon
joker , to ograniczenie to postrach na tych co nie pisali tylko obrazki wysyłali i to w dużych ilościach
chciałem wybrać się 7 ale moja ukochana ma napięty kalendarz , niestety . co prawda to tylko 4 godziny jazdy ale jechać na 20 minut ?
@ Lila
Wczoraj wróciłem z Wrocławia... Jak mnie wkurza ten przeciągający się remont dworca
Wczoraj wróciłem z Wrocławia... Jak mnie wkurza ten przeciągający się remont dworca
jackwar...jak sie kocha to warta...bez mrugnięcia okiem pędzi sie na koniec świata
Lila , jako katolik powiem Ci że miłość bliźniego jest najważniejsza i się jej nie odrzuca