Wpisy 783 562 – 783 661
25 lutego 2012 18:10 → 25 lutego 2012 19:04, 100 wpisów
@ ulala
Nic nie trafiam ... Teraz dam sobie spokój do czasu aż bonus znów osiągnie co najmniej 750 tys.
Nic nie trafiam ... Teraz dam sobie spokój do czasu aż bonus znów osiągnie co najmniej 750 tys.
@ R_36
Ja też nie typuję... Podaję losowe zestawy liczb... Można powiedzieć, że przeprowadzam mały eksperyment A wygrywasz coś w o realu?
Ja też nie typuję... Podaję losowe zestawy liczb... Można powiedzieć, że przeprowadzam mały eksperyment A wygrywasz coś w o realu?
Ja na ostatnią głupią trójczynę w Lotto "czekałem: 158 wysłanych zakładów...
783565. joker007
.. Teraz dam sobie spokój do czasu...
przynajmniej jeśli chodzi o 10/10...
... bo - zestaw dla super twardzieli...
.. Teraz dam sobie spokój do czasu...
przynajmniej jeśli chodzi o 10/10...
... bo - zestaw dla super twardzieli...
joker007...ja gram w MM z przyjemności...Bunus nie jest najwarzniejszy zadowole sie zwykła 5/5
@ R_36
Nie, różnie. Ale wiesz, jestem statystykiem i mam takie skrzywienie że lubię sprawdzać, na ile teorię prawdop. uda się zrealizować w praktyce. Zapisuję więc sobie wysłane zakłady i wygrane... Statystycznie powinienem w tym czasie mieć 3 trójki... Oczywiście nie mogę z tego wyciągać żadnych wniosków, ale z każdym kolejnym zakładem coraz bardziej się
Nie, różnie. Ale wiesz, jestem statystykiem i mam takie skrzywienie że lubię sprawdzać, na ile teorię prawdop. uda się zrealizować w praktyce. Zapisuję więc sobie wysłane zakłady i wygrane... Statystycznie powinienem w tym czasie mieć 3 trójki... Oczywiście nie mogę z tego wyciągać żadnych wniosków, ale z każdym kolejnym zakładem coraz bardziej się
o naiwności grających
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
@ R_36
Ale z drugiej strony, uważam, że jeśli masz wygrać, to wygrasz właśnie jednym zakładem... Nie ma sensu wysyłać ich więcej, chyba że chodzi o zabawę
Ale z drugiej strony, uważam, że jeśli masz wygrać, to wygrasz właśnie jednym zakładem... Nie ma sensu wysyłać ich więcej, chyba że chodzi o zabawę
@ kosmaty
Jako statystyk powiem tak: mogło się zdarzyć i już... W krótkim okresie ma prawo... Jako płatnik na rzecz TS nie powiem nic, bo musiałbym znacząco obniżyć poziom dyskusji
Jako statystyk powiem tak: mogło się zdarzyć i już... W krótkim okresie ma prawo... Jako płatnik na rzecz TS nie powiem nic, bo musiałbym znacząco obniżyć poziom dyskusji
joker
a inny, ba - kilku innych , w tym czasie, m o g l i mieć zdarzenie, na które - statystycznie - powinni czekać kilka tysięcy lat ?
I nucą hymny
a inny, ba - kilku innych , w tym czasie, m o g l i mieć zdarzenie, na które - statystycznie - powinni czekać kilka tysięcy lat ?
I nucą hymny
ula ....z przyjemnością się napiję ....44 bardzo dobra ale ja jej nie wziąłem pod uwagę ...Wczoraj podawałaś też chyba 52 i dzisiaj 62 .Może ula wez się za plusy
max ja w tym miesiacu w temacie piatka z plusem trafiłam 3 plusy tylko z jedne liczby
joker
zestaw dla twardzieli, to jest zdarzenie, które statystycznie - nie chcę skłamać , ale, czy nie aby 3/3 1: 57 ?
a obecnie - poniżej -
...
Najdłużej oczekiwane zestawy MM:
â 3/3: 05,29,54 - 855 losowań
zestaw dla twardzieli, to jest zdarzenie, które statystycznie - nie chcę skłamać , ale, czy nie aby 3/3 1: 57 ?
a obecnie - poniżej -
...
Najdłużej oczekiwane zestawy MM:
â 3/3: 05,29,54 - 855 losowań
joker , na tej stronce masz najdłużej oczekiwane zestawy MM to są zestawy dla twardzieli
@ R_36
Ok, rozumiem... Tylko widzisz, ja zawsze puszczam zestawy losowe... Albo na Ch-T z maszyny, albo generowane przeze mnie, ale też z komputera... Nie mam "swoich" liczb, których bym się kurczowo trzymał... Raczej więc nie powinno być tak, że trafiam na takie liczby, które akurat "nie chcą" paść...
Ok, rozumiem... Tylko widzisz, ja zawsze puszczam zestawy losowe... Albo na Ch-T z maszyny, albo generowane przeze mnie, ale też z komputera... Nie mam "swoich" liczb, których bym się kurczowo trzymał... Raczej więc nie powinno być tak, że trafiam na takie liczby, które akurat "nie chcą" paść...
max jak plus...ale ja na nie nie gralam tylko typuje w tym temacie
typuje sie 5 liczb a plusa podaje sie osobno
typuje sie 5 liczb a plusa podaje sie osobno
Dla mnie mocna liczba dzis jest 57
20 wyszło mi z obliczeń ststystycznych
20 wyszło mi z obliczeń ststystycznych
joker
są, co najmniej dwie szkoły - i jedni grają na najczęstsze,
ja gram takim "mieszanym"
andromeda, Kaska
poowooo
są, co najmniej dwie szkoły - i jedni grają na najczęstsze,
ja gram takim "mieszanym"
andromeda, Kaska
poowooo
toja...co Ci tam wychodzi?
duzo jest mozliwości ...i czasem żle sie wybiera
duzo jest mozliwości ...i czasem żle sie wybiera
ulala na razie nie ruszam programów patrzę co najczęściej pada po liczbach wylosowanych. 28 też pada
@ kathy
Spójrz na to w ten sposób: wspierasz kulturę narodową i sport!
Spójrz na to w ten sposób: wspierasz kulturę narodową i sport!
@ kathy
A jak! W kszyscy powinniśmy... Bez naszych "dopłat" stadion by nie powstał
A jak! W kszyscy powinniśmy... Bez naszych "dopłat" stadion by nie powstał
@ ulala
Wszędzie go stosuję... Na różnych forach też... Przyzwyczaiłem się
Wszędzie go stosuję... Na różnych forach też... Przyzwyczaiłem się