Wpisy 783 493 – 783 592
25 lutego 2012 16:48 → 25 lutego 2012 18:38, 100 wpisów
R36...taka sielanka na chacie myślałem, że mnie przekierowało na inną stronę
ja się cieszę, że w k.o.ń.c.u, ktoś wyjął - mówiłem
PO bonusie [*] multimulti [*] słowo
jeszcze czekam na 22 i 34 w Jokera i też [*]
też jestem zadowolony bo małpiego rozumu od tego bonusa dostawałem 4-5 zakładów 10/10 na każde losowanie
panie robal ..ty teraz marzyciel
za 5 lat pózniej nie wiadomo bedziesz miał taki [*][*][*][*]i poowwoo
za 5 lat pózniej nie wiadomo bedziesz miał taki [*][*][*][*]i poowwoo
krzysiu {{mruga}}
pięć ? I , ale,
to może być wersja optymistyczna, bo
skąd to można wiedzieć, na pewno ? {{mruga}}
pięć ? I , ale,
to może być wersja optymistyczna, bo
skąd to można wiedzieć, na pewno ? {{mruga}}
ciekawe jak to prawnie wyglada ,według mnie powiadamiaja grajacego ze o 22,15 mozna wygrac bonus,
co o tym myslicie?
co o tym myslicie?
że to nie jest rzetelne działanie
A jeśli zapytasz napiszą, że
sorry - nikt nie obsługuje strony w weekend - i papa
żegnaj smutku witaj biedo
A jeśli zapytasz napiszą, że
sorry - nikt nie obsługuje strony w weekend - i papa
żegnaj smutku witaj biedo
No i co z tym bonusem się porobiło? Ewidentnie w momencie podania informacji o wygranych, totalizator dorzucił również 10 000 bonusa i podał taką informację sprzeczną na stronie. Pytanie gdzie jest błąd? Najprawdopodobniej w samym bonusie, chociaż nie można wykluczyć, że informacja o wygranych jest błędna. Dowiemy się wkrótce...
chodzi o to że po ostatnich wpadkach totek się asekuruje . do puki nie pojadą do kolektóry i nie sprawdzą raportów to nie podają wygranej .
I po bonusie własnie wróciłam z kolektóry i bonus jest tylko 43000
tak mi powiedział kolektor
tak mi powiedział kolektor
Na stronie lotto.pl nadal piszą, że jest 1 770 000, skoczyło z 1 760 000 w momencie dopisania wygranych
kosmaty: oficjalnie. Ale można zobaczyć ile faktycznie wynosi do złotówki. Kolektorzy mogą podglądnąć taką informację. Podobnie z kumulacją Lotto. Jest np. 35 000 000, a co 10 minut możesz np. sprawdzić ile już faktycznie wynosi...
bonus nie skacze co 10 tylko procentowo od wpływu za zakłady , teoretycznie podają co 10 ale może być 4500 ale może być i 45000
Ja obstawiam, że chodziło o 4 300 złotych, do końca dnia może dobić do wspomnianych przez Ciebie 10 000 ...
kosmaty: mniej więcej. Może wynosił 43 127 złotych i aga otrzymała informację zaokrągloną... powinien jednak w tej chwili wynosić poniżej 10 000 skoro padło 10/10
to znaczy ze cos jest nie tak ,skoro totalizator zaraz po opublikowaniu wygranych odrazu podnosił bonus o 10 000
Radwańska wygrywa 7:5 , 4:1
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
"Bonus to dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb. Podana wysokość bonusu jest szacowana na podstawie dotychczasowej sprzedaży gry" tak pisze TS pod tabelką http://serwis.lotto.pl/183-4a3608a325a67.htm
783506. jackwar 2012-02-25 (17:26)
... po ostatnich wpadkach ...
jakich wpadkach ? padace systemu z wypłatami ?
w kolekturze, to sprawdają tylko serie "banderoli"
... po ostatnich wpadkach ...
jakich wpadkach ? padace systemu z wypłatami ?
w kolekturze, to sprawdają tylko serie "banderoli"
jackwar to według ciebie oczekuje ze pasko jutro nie napisze ze bonus wynosi 10 000 tylko wiecej niz 40 000 skoro juz podaja taka kwote
były wpadki jak testowali system i były niby wygrane , dla tego jadą do kolektóry w której była wygrana i sprawdzają raporty z lottomatu , czy było żeczywiście wysłane i czy kaska była wpłacona .
żartujesz sobie - widzisz - oni mają zdalny podgląd na
wszystko, co było wstukane, czy wczytywane przez lottomat
serio, to naprawdę "mocne" maszyny
wszystko, co było wstukane, czy wczytywane przez lottomat
serio, to naprawdę "mocne" maszyny
to podaja jak chca, 4 godziny po losowaniu wynosi ponad 40 000 a po 9 godzinach zmniejsza sie do 10,000
Dzisiaj padla 10 w mm wiec bonus jest 10 000 i zawsze rosnie o 10 000 tak długo jak padnie nastepna 10z10dla graczy w mm
@ kosmaty
Bonus to bodajże 1% od wpłaconych stawek. Rośnie więc liniowo wraz z liczbą zawartych zakładów...
Bonus to bodajże 1% od wpłaconych stawek. Rośnie więc liniowo wraz z liczbą zawartych zakładów...
joker tak ale czytałes co podaje totalizator juz po 4 godzinach polosowaniu bonus wynosi 43,000
Może to było 4300? Ale i tak musiałoby się na to złożyć aż 215 tys. zakupionych zakładów. Czyżby aż tylu graczy grało na wiele losowań?
teraz się nie opłaca grać w MM bo jak wygrywać to miliony a nie jakieś tam dziadostwo
Sami widzicie, że w stosunku do TS należy zastosować zasadę ograniczonego zaufania
783542. joker007 2012-02-25 (18:02) Warszawa
@ R_36 Dlaczego nie typujesz na MP?
bo podmienią
Ponieważ nie gram na pełne systemy, zakłądy ze sporą ilością liczb, ale -0 na czacie zdarza mi się /np. z wynikami - 711035/ albo na forum - też miałem jakieś takie 'wejścia'
@ R_36 Dlaczego nie typujesz na MP?
bo podmienią
Ponieważ nie gram na pełne systemy, zakłądy ze sporą ilością liczb, ale -0 na czacie zdarza mi się /np. z wynikami - 711035/ albo na forum - też miałem jakieś takie 'wejścia'
@ ulala
Nic nie trafiam ... Teraz dam sobie spokój do czasu aż bonus znów osiągnie co najmniej 750 tys.
Nic nie trafiam ... Teraz dam sobie spokój do czasu aż bonus znów osiągnie co najmniej 750 tys.
@ R_36
Ja też nie typuję... Podaję losowe zestawy liczb... Można powiedzieć, że przeprowadzam mały eksperyment A wygrywasz coś w o realu?
Ja też nie typuję... Podaję losowe zestawy liczb... Można powiedzieć, że przeprowadzam mały eksperyment A wygrywasz coś w o realu?
Ja na ostatnią głupią trójczynę w Lotto "czekałem: 158 wysłanych zakładów...
783565. joker007
.. Teraz dam sobie spokój do czasu...
przynajmniej jeśli chodzi o 10/10...
... bo - zestaw dla super twardzieli...
.. Teraz dam sobie spokój do czasu...
przynajmniej jeśli chodzi o 10/10...
... bo - zestaw dla super twardzieli...
joker007...ja gram w MM z przyjemności...Bunus nie jest najwarzniejszy zadowole sie zwykła 5/5
@ R_36
Nie, różnie. Ale wiesz, jestem statystykiem i mam takie skrzywienie że lubię sprawdzać, na ile teorię prawdop. uda się zrealizować w praktyce. Zapisuję więc sobie wysłane zakłady i wygrane... Statystycznie powinienem w tym czasie mieć 3 trójki... Oczywiście nie mogę z tego wyciągać żadnych wniosków, ale z każdym kolejnym zakładem coraz bardziej się
Nie, różnie. Ale wiesz, jestem statystykiem i mam takie skrzywienie że lubię sprawdzać, na ile teorię prawdop. uda się zrealizować w praktyce. Zapisuję więc sobie wysłane zakłady i wygrane... Statystycznie powinienem w tym czasie mieć 3 trójki... Oczywiście nie mogę z tego wyciągać żadnych wniosków, ale z każdym kolejnym zakładem coraz bardziej się
o naiwności grających
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
Jak skutecznie grać aby wygrywać kasę
@ R_36
Ale z drugiej strony, uważam, że jeśli masz wygrać, to wygrasz właśnie jednym zakładem... Nie ma sensu wysyłać ich więcej, chyba że chodzi o zabawę
Ale z drugiej strony, uważam, że jeśli masz wygrać, to wygrasz właśnie jednym zakładem... Nie ma sensu wysyłać ich więcej, chyba że chodzi o zabawę
@ kosmaty
Jako statystyk powiem tak: mogło się zdarzyć i już... W krótkim okresie ma prawo... Jako płatnik na rzecz TS nie powiem nic, bo musiałbym znacząco obniżyć poziom dyskusji
Jako statystyk powiem tak: mogło się zdarzyć i już... W krótkim okresie ma prawo... Jako płatnik na rzecz TS nie powiem nic, bo musiałbym znacząco obniżyć poziom dyskusji
joker
a inny, ba - kilku innych , w tym czasie, m o g l i mieć zdarzenie, na które - statystycznie - powinni czekać kilka tysięcy lat ?
I nucą hymny
a inny, ba - kilku innych , w tym czasie, m o g l i mieć zdarzenie, na które - statystycznie - powinni czekać kilka tysięcy lat ?
I nucą hymny
ula ....z przyjemnością się napiję ....44 bardzo dobra ale ja jej nie wziąłem pod uwagę ...Wczoraj podawałaś też chyba 52 i dzisiaj 62 .Może ula wez się za plusy
max ja w tym miesiacu w temacie piatka z plusem trafiłam 3 plusy tylko z jedne liczby