Wpisy 783 393 – 783 492
25 lutego 2012 14:49 → 25 lutego 2012 16:36, 100 wpisów
Witaj Krysia
no i po bonusie ale ktoś się cieszy ...ponad 2 miliony jeszcze bez odjecia podatku
Krysia wczoraj byłem w Pile i z tego mam 6/10
Krysia ale kupon ten mam do 1 marca
Tomku no to ładnie zacząłeś i mam nadzieję ,że będziesz piął się coraz wyżej z trafieniami na kuponie a 1 marca10/10 z plusem
Krysia ale gafę powiedziałem ja myślałem że 10/10 nikt nie trafił dopiero teraz zobaczyłem w tabelkę z wygranymi i rzeczywiście ktoś wygrał 10/10
Krysia dzięki tobie także 10/10 z plusem
no ale już dalej nie zapeszam o tym kuponie
Krysia i jak tam remont już po wszystkim
kosmatyteż mnie to trochę zastanowiło ale może póżniej zmienią bo nie raz tak było
Tomku remont już tak ale zostało mi jeszcze sprzątanie w innych pokojach i jestem zła bo nie mogę zrobić więcej niż bym chciała..szybko się męczę z tym powiększającym się brzuszkiem
Bardzo możliwe, że jest błąd w wynikach. Zobacznie na ilości innych wygranych np 8/8... albo 9/10. Jakoś dziwnie "dużo" wszystkiego{{zeby}}
Krysia a ja maluszek się czuję i ty sama wszystko dobrze
Krysia tylko pamiętaj musisz się teraz bardzo oszczędzać
Tomku ogólnie wszystko jest Ok ale nie mogę się przemęczać bo mały daje coraz bardziej popalić w poniedziałek idę na badania ...kolejne..krew,mocz,glukoza do picia blllleee i przeciwciała...i znów będę osłabiona
Krysia to dobrze że wszystko jest u ciebie
Tomku było by jeszcze lepiej gdybym trafiała częściej chociaż 7/10 lub co jakiś czas 3/3
Krysia to prawda badania w okresie ciąży są bardzo ważne
Krysia a widziałaś wczoraj ten wyrzut z przedziału liczb od 70-79 no normalnie 8/10
najbardziej przeraża mnie glukoza....już raz ja piłam i o mało co bym jej nie zwróciła
Krysia przyjechałem wczoraj z Piły i tak patrze a u no normalny szok8/10
no takie 8/10 by mnie urządziło że miałabym na łóżeczko -tapczanik dla maleństwa i jakąś ładną dziecięcą pościel
Krysia ale pamiętam że nieraz tak lubi być teraz to już bardzo rzadko ale tak 4,5 lat temu to co chwilę
a tak nic nie mogę odłożyć bo ten remont pochłonął całe moje zaskórniaki
Krysia ale nie trać nadziei jakąś to będzie z wygranymi najważniejsze że się wierzy i gra a myślę że szczęście kiedyś się trafi i to nie małe
Tomku wierzę po mimo wszystko ,ze w końcu coś trafię większego i problemy troszkę znikną
Krysia może pamiętasz tą wygraną z listopada i byłem na powstańców wlkp 167 i ta wygrana tam nie padła
krysieńka takie 8/10 ale co losownie nie ma sie co rozdrabiac tylko odrazu 10/10+x20
torsan dawniej grałem ale teraz to tylko chybił trafił ciągle zresztą mam te liczby na profilu
Krysia no właśnie nie wiem a trochę głupio mi dzwoni do oddziału bydgoskiego
albin gdybym wiedziała to tak zagrałabym ...ale środki obecnie i tak mam obcięte i nie gram na stawki ani na plusa...skromnie jeden lub dwa kupony na 14 i 22
ale tabelka wypasiona
wiem tylko że na powstańców wlkp 167 i w budce na deptaku tam na pewno nie padła bo się pytałem
torsan tylko dziesiątki z plusem
Tomku no właśnie lepiej byłoby gdyby sami podawali dokładniejsze dane co do kolektury w której padła większa wygrana
torsan i tylko jeden zakład na stawkę razy 1
Pasko >>>>>> ten bonus jest czy nie ma?
Krysia dawniej to podawali w tabelkach największe wygrane numer kolektury i przez to wiedziałem wszystko a teraz zmienili nazwy ale także grafikę tabelek i już nie ma numerów kolektur
torsan
no własnie co z tym bonusem
albo chwyt reklamowy , jak bonus jest to ludziska jeszcze zagraja
ja zmykam muszę troszkę odpocząć na leżąco bo maleństwo zaczyna szaleć
gratulacje i powodzenia wieczorkiem
Tomku trzymam kciuki za twój kuponik abyś trafił 10/10
Papatki wszystkim
gratulacje i powodzenia wieczorkiem
Tomku trzymam kciuki za twój kuponik abyś trafił 10/10
Papatki wszystkim
Krysia a przyznam że mi to bardzo upraszczało sprawę z tymi numerami kolektur bo wiedziałem po prostu gdzie warto grać
wczoraj 70-tki a dzisiaj 60-tki
Krysia to miłego popołudnia a wieczorem wysokich wygranych życzę
i ja zaraz uciekam
to miłego popołudnia i wysokich wygranych wieczorem wszystkim życzę cześć do poklikania.
panie torsanie.....ty juz nie moze dać tu emotek poowoo i co teraz
ulala...pózniej za 30 min @ ...teraz mała bobo ogląda bajka
dam tylko 1/1
ulala...miła mała mnie lubi ciągnął moje reki
dobra juz znikam..
ulala....no tak ...twoja tak córka powiedziała ...nara ide
Pasko uczestniczy w złodziejskim triku TS ??? Jeżeli padło 10/10 (a oficjalna strona TS tak podaje) to nie ma bonusa. Podając informację o bonusie do wieczora można przecież nabrać kilka tys ludzi, którzy nie zagrali by gdyby wiedzieli, że nie ma już bonusa. To jest żenująco prostacki chwyt. Przecież po 22:15 można to sprostować i będzie git
anzu
nie wiem na pewno, ale TO nie musi być wina Pasko
- ma być może zapięty jakiś skrypt na ściąganie danych z monopolo
i tylko z n o w u
za rzetelność teesowi należy się
nie wiem na pewno, ale TO nie musi być wina Pasko
- ma być może zapięty jakiś skrypt na ściąganie danych z monopolo
i tylko z n o w u
za rzetelność teesowi należy się
Robal_36 mini juz wyslane ?
R36 nic nie zwalnia od myslenia............Pasko podaje wygrane i jednocześnie powiększony o 10 tys bonus
wczorajsze i dzisiejsz losownie o 14 bylo bardzo szczesliwe dlagraczy
bonus padł
bieżący bonus to niewiele ponad 4 tyś zł
bieżąca kumutulacja lotto prawie 5 mln zł
stan na 15.45
anzu
tak, można byłoby wpisać, to ręcznie, ale, może Pasko jest w tej chwili poza stroną ?
A całej reszty Twojego wpisu - pełna zgoda, to żenujące zagranie
albinlotto
z trafiłka - tak
tak, można byłoby wpisać, to ręcznie, ale, może Pasko jest w tej chwili poza stroną ?
A całej reszty Twojego wpisu - pełna zgoda, to żenujące zagranie
albinlotto
z trafiłka - tak
Hej!i po bonusie...a strona lotto dalej podaje 1770 000
dopiero w wygranych jest 1dziesiątka
dopiero w wygranych jest 1dziesiątka
nie wiem, czy zgadniecie, jak mnie cieszy, że bonusik poszedł...
bella mi sprawdzał to kolektor i na własne oczy widziałem kwotę bieżącego bonusu ok 4300 zl i jakieś grosze
jak pójdziesz do budy to zapytaj , Ci podadzą biezący bonus
jak pójdziesz do budy to zapytaj , Ci podadzą biezący bonus
a na pukonie mm na 22 w miejscu gdzie wczoraj podawali bonus , dziś wypisują reklamę swojej infolini 801-450-450
albin...widzisz ładnie rosnie bonusu ,, zabrał twoje ty tak jesteś spokojny
wybieram się po skokach....to zapytam...
i święty spokój z tymi dychami
można wrócić do starego układu
3,5,7
do wieczora
aaaa co robi grę
i święty spokój z tymi dychami
można wrócić do starego układu
3,5,7
do wieczora
aaaa co robi grę
dobra teraz pintol oblicze lotto i poowwoo
krzysio744 dla mnie bonus to tylko dodatek
Robal_36 czas najwyzszy byl na bonusa
albin...no dobrze pasuje dla ciebie bonus ...na pewno nie grasz w realu podobne nie jesteś pintol jak kotku miauuuuu