Wpisy 78 258 – 78 357
20 listopada 2009 11:30 → 20 listopada 2009 19:04, 100 wpisów
Edi napisał kolejną głupotę we wpisie 78246.
Okazuje się że Grubas67 w jednym chociaż miał rację pisząc "żaden inteligent nic mądrego jeszcze nie wymyślił".
Pozdro Grubas w 100% masz rację.
Okazuje się że Grubas67 w jednym chociaż miał rację pisząc "żaden inteligent nic mądrego jeszcze nie wymyślił".
Pozdro Grubas w 100% masz rację.
Sam wpis Ediego nie jest głupi. Natomiast próba pomocy tytoniuszowi w rozpisaniu 16 liczb na 5 i owszem. Widocznie ma dużo czasu i chce Mu się odpowiadać na głupoty.
To stwierdzenie "wejście 3 liczb w ramach jednej z tych grup jest nieuchronne " jest czystą głupotą bo w grze losowej nie ma rzeczy pewnych i Edi to wie najlepiej ale nie przeszkadza Mu to robić wodę z mózgu niedoświadczonym graczom.
Pewna jest tylko śmierć i podatki. Ale ja pije do czego innego. Trafienie 5 liczb z 16 daje nam statystykę wylosownych co 3,2 liczby, czyli mieści się w granicy założeń statystycznych gry w Multi Multi, równie dobrze moglibyśmy próbować wytypować 10 cyferek z 32, albo 20 z 64. Każdy z nas wie, żę to nie ma większego sensu.
Jedyna możliwość, o której z resztą pisze Edi to gra na progresję, ale do tego trzeba mieć anielską cierpliwość i portfel wypchany gotówką.
Jedyna możliwość, o której z resztą pisze Edi to gra na progresję, ale do tego trzeba mieć anielską cierpliwość i portfel wypchany gotówką.
zgadzam się z banko,dlatego zrobiłem wyliczankę i wyszła mi taka 10-ka na 14.00
9,10,20,31,33,38,43,55,60,75 ile ?/10 nie wiadomo to tylko los!!!
9,10,20,31,33,38,43,55,60,75 ile ?/10 nie wiadomo to tylko los!!!
slavo:
Dzieki za rade ;-) Specjalnie nie mam wyczucia na cyfry i waham sie nad ta 3ka: 9,12,21 ale nie wiadomo czy te wszystki dlugo oczekiwane cyfry bylyby razem wylosowane...
Co radzisz?
Dzieki za rade ;-) Specjalnie nie mam wyczucia na cyfry i waham sie nad ta 3ka: 9,12,21 ale nie wiadomo czy te wszystki dlugo oczekiwane cyfry bylyby razem wylosowane...
Co radzisz?
Na 14:00 1,7,8,17,21,27,30,49,57,77
Czytaliście tą historię z tymi liczbami w Lotto 1,2,3,5,7,17?
http://serwis5.lotto.pl/183-41ed18a6cc65a-2934.htm
http://serwis5.lotto.pl/183-41ed18a6cc65a-2934.htm
OOOOOOOO nie:(
Ja Ci nic nie poradzę;/U mnie dno totalne:( Jeszcze się zarazisz:))))))
Ja Ci nic nie poradzę;/U mnie dno totalne:( Jeszcze się zarazisz:))))))
No nic, trudno, najwyzej bede zalowac, nie gram , zobaczymy co wylosuja. czasem jest dobrze rzadziej zagrac bo wtedy ma sie lepszy poglad na cyfry, nic na sile.
Wczoraj czulam: 19,29,39,34 ale na sile wymyslilam cos innego i d...blada, moglam posluchac siebie.
Wczoraj czulam: 19,29,39,34 ale na sile wymyslilam cos innego i d...blada, moglam posluchac siebie.
Pawcio
Ktoś już pokazywał podobny tekst.Tu na multipasko.I napisał,że to jest aranżowane przez totalizator i coś w tym jest.Tamten też był w takim stylu pisany;/
Ktoś już pokazywał podobny tekst.Tu na multipasko.I napisał,że to jest aranżowane przez totalizator i coś w tym jest.Tamten też był w takim stylu pisany;/
Asiulka22 >>>> graj tą "trójkę" 9,12,21 bo mozesz żałować.
W końcu to tylko 2zł.
Pzdr.
W końcu to tylko 2zł.
Pzdr.
tomcio:
byla 13.54 jak zobaczylam twoj wpis takze juz nie da rady, zobaczymy, obym nie zalowala.
byla 13.54 jak zobaczylam twoj wpis takze juz nie da rady, zobaczymy, obym nie zalowala.
Na 2 los.23,33,36,63.....9,21,33,35.....9,45,55,63 i chyb traf 2,5,6,25,32,37,41.Pozdr
W sumie kiedyś też czytałem dużo takich historii na temat szóstek i przypadków w kolekturach. Czy to jest aranżowane to trudno powiedzieć hehe Może po prostu piszą fakt jaki zaistniał...
No jak pieknie-nasz fachowiec od dziury "w mozgu" tytoniasz12 uwalil (3/16) a ja trafilem 1/4 (14) :P
POWODZENIA RESZCIE ;)
POWODZENIA RESZCIE ;)
No i okazało się że nastoletni miłośnik tytoniu żadnej luki w systemie nie znalazł bo nie trafił dziś 5 liczb.Luka na pewno jest ale w jego wykształceniu.
((9C5)x9)=1134 tyle było wszystkich kombinacji aby trafić 6 w 17 liczbach. /przy założeniu że skreślający liczby w pierwszym rzędzie skreślał 5 liczb z 9 a w drugim rzędzie skreślał jedną liczbę z zakresu 10 - 18.
Zależy Pawcio jak na to patrzec.Przesłanie z tych dwóch,które znam płynie takie....Nadzieja,nadzieja,nadzieja:))))))))
Wpis 78073 napisany do "BOGUŚ2".
Jest tam "trójeczka" 9,35,67 ale zrządzenie losu wybrało tak że jej nie zagrałem na godz 14 :cry:
Jest tam "trójeczka" 9,35,67 ale zrządzenie losu wybrało tak że jej nie zagrałem na godz 14 :cry:
Tytoniasz jeszcze ze szkoły nie wrócił. Albo poszedł zagrać progresją w/g swojej metody skutecznej w 100%. Do wczoraj niestety.
C.D do wpisu 78288
Wczoraj na 14 ją grałem
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 19.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
109 9 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 1, 10, 12 -
135 35 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 1, 10, 12 -
167 67 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 1, 10, 12 -
Wczoraj na 14 ją grałem
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 19.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
109 9 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 1, 10, 12 -
135 35 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 1, 10, 12 -
167 67 w ML dn. 19.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 1, 10, 12 -
Gała:
tak bardzo czujesz tego pewniaka? z duza pewnoscia napisales.
tak bardzo czujesz tego pewniaka? z duza pewnoscia napisales.
po co komu 1 liczbe wysylac ( 2 , 5 za zaklad a moze uda sie wygrac 4 zl az wstyd wysylac hehe)
kriss83 trafiłeś 14 i 35 2/4 i tym samym 1:0 dla Ciebie. Gratulki :)
albinlotto. Za 2 zł postawione na jedną liczbę w Totomixie dostajesz na czysto 3,6 czyli 180 %. Dla porównania oprocentowanie w bankach oscyluje w granicach 5 % w skali roku (czyli po roku trzymania 2 zł w banku otrzymałbyś 10 groszy).
Gdybyś umiał wytypować chociaż tę jedną liczbę to też można odpowiednio się obłowić oczywiście przy odpowiedniej stawce.
Gdybyś umiał wytypować chociaż tę jedną liczbę to też można odpowiednio się obłowić oczywiście przy odpowiedniej stawce.
Witam :)
A ja dzisiaj zaliczyłam główną wygraną :)
Pijana jestem ze szczęścia i chyba sobie kuponik oprawię w ramki i powieszę nad łóżkiem, aby co dzień pamiętać jakie to mnie szczęście spotkało :)
Mierzyłam się z losowością przez ostatnie pół roku i udało się WYGRAŁAM !!!
pozd Was wszystkich i życzę również wysokich wygranych - cokolwiek by dla Was to znaczyło !
A ja dzisiaj zaliczyłam główną wygraną :)
Pijana jestem ze szczęścia i chyba sobie kuponik oprawię w ramki i powieszę nad łóżkiem, aby co dzień pamiętać jakie to mnie szczęście spotkało :)
Mierzyłam się z losowością przez ostatnie pół roku i udało się WYGRAŁAM !!!
pozd Was wszystkich i życzę również wysokich wygranych - cokolwiek by dla Was to znaczyło !
Madzia77 z tego co widze na stronie lotka 10/10 i mojego bonusa nie zgarnelas :P Wiec to nie jest glowna wygrana tylko drobne na waciki :P
A tak powaznie to gratuluje :)
A tak powaznie to gratuluje :)
Co by to nie było Madziu77 najważniejsze że Cię uszczęśliwiło, gratulacje...
Gratulki Madzia, gratulki eeelllaaaa .Ech ta nasza przysłowiowa intuicja kobieca ;)
kris83. Ładnie trafiłeś te 2/4. Mi weszło tylko 1/4 ale to wystarczy żeby amatorowi dziur wskazać błąd w jego teorii.
Asiulka22 tak właśnie bardzo czuję tą 30 i wiem że wpadnie pozdrawiam
Ender-po prostu szczelilem pierwsze lepsze nawet sie nie skupialem nad tym :)
Ja sam typuje liczby-jeszcze nigdy od nikogo z chata (na fora nie zachodze) nie wzialem liczb-sam wymyslam sobie sposoby typowania i na nie gram-czasami sa dzikie na max ale sa moje :)
Ja sam typuje liczby-jeszcze nigdy od nikogo z chata (na fora nie zachodze) nie wzialem liczb-sam wymyslam sobie sposoby typowania i na nie gram-czasami sa dzikie na max ale sa moje :)
hosiu czy mozesz podac jakies szczesliwe swoje liczby bo mam ciagle pecha w grze
madzia77 gratuluje wygranej czy jak stawialas liczby dlugo nad nimi myslalas i czy poslugiwalas sie tabelami
Tej pannie po prostu żadna inna głupota do głowy nie przyszła ,a coś napisać musiała.
hosiu podaj juz swoje liczby w typowaniach bo wlasnie wypelniam kupony a mam pustke w glowie
Właśnie,że WYGRAŁAM !!!
Pół roku temu przeszłam operację i dzisiaj odebrałam wynik ( kuponik :)) ze szpitala,który potwierdził iż nie mam już w sobie żadnych komórek nowotworowych - myślę sobie,że jest to moja najwyższa dotychczasowa wygrana.
Korzystając z tego czata Multipaskowego chciałabym zaapelować do wszystkich kobiet,aby się pilnowały i kontrolowały systematycznie,aby nie musiały przechodzić przez to, przez co ja musiałam przejść.To tyle odnośnie szczęścia i wielkich wygranych.
pozd.
Pół roku temu przeszłam operację i dzisiaj odebrałam wynik ( kuponik :)) ze szpitala,który potwierdził iż nie mam już w sobie żadnych komórek nowotworowych - myślę sobie,że jest to moja najwyższa dotychczasowa wygrana.
Korzystając z tego czata Multipaskowego chciałabym zaapelować do wszystkich kobiet,aby się pilnowały i kontrolowały systematycznie,aby nie musiały przechodzić przez to, przez co ja musiałam przejść.To tyle odnośnie szczęścia i wielkich wygranych.
pozd.
Madzia77. Od początku wiedziałem że Twoja wygrana nie ma wymiaru finansowego. Zatem dużo zdrowia.
Madzia77
No to faktycznie "wygralas" cos czego (jak narazie) nie kupisz za zadne pieniadze
100lat i wogole ... :)
No to faktycznie "wygralas" cos czego (jak narazie) nie kupisz za zadne pieniadze
100lat i wogole ... :)
jak przegram wieczorem to odpowiedzialnosc za to zrzuce na hosie ktora nie chciala podac mi szczesliwych liczb
MM test:
2,5,18,27,31,37,44,47,50,58,61,62,64,66,76,77,80
Pewniak: 58
2,5,18,27,31,37,44,47,50,58,61,62,64,66,76,77,80
Pewniak: 58
Witam jestem nowa,też próbuje od czasu do czasu coś wygrać.Do madzia77 pieniądze szczęścia nie dają życze ci zdrowia......i szczęścia w grze.
Lubie czytać i przyglądać się jak to robią inni,ale postawiłam na 21,25,75.
banco napisał:
"78259. status banco 2009-11-20 (11:57)
Edi napisał kolejną głupotę we wpisie 78246."
..............................................
banco>>> to ty jesteś głupcem , skoro wyrywasz z kontekstu całej mojej wypowiedzi jeden jej fragment i traktujesz go w oderwaniu od całości.
Zasugerowałem "tytoniaszowi12" grę na progresywnie rosnące stawki , po podzieleniu jego 16 liczb na 4 grupy i graniu ich systemem 3z4 do czasu trafienia w którejś z tych 4 grup 3 liczb , bo takie trafienie jest nieuchronne , bo i jest!
Dlatego więc ,że nie wiemy kiedy ono nastąpi potrzebna jest ta tabelka progresywnie rosnących stawek - o których tam napisałem.
Tak więc zastanów się banco-dzieciaku nad sobą i nie pisz więcej takich głupot , bo się tylko kompromitujesz i dajesz dowód , że nietęgo u ciebie pod kopułą!
"78259. status banco 2009-11-20 (11:57)
Edi napisał kolejną głupotę we wpisie 78246."
..............................................
banco>>> to ty jesteś głupcem , skoro wyrywasz z kontekstu całej mojej wypowiedzi jeden jej fragment i traktujesz go w oderwaniu od całości.
Zasugerowałem "tytoniaszowi12" grę na progresywnie rosnące stawki , po podzieleniu jego 16 liczb na 4 grupy i graniu ich systemem 3z4 do czasu trafienia w którejś z tych 4 grup 3 liczb , bo takie trafienie jest nieuchronne , bo i jest!
Dlatego więc ,że nie wiemy kiedy ono nastąpi potrzebna jest ta tabelka progresywnie rosnących stawek - o których tam napisałem.
Tak więc zastanów się banco-dzieciaku nad sobą i nie pisz więcej takich głupot , bo się tylko kompromitujesz i dajesz dowód , że nietęgo u ciebie pod kopułą!
ksiadz jan bosco zajmowal sie trudna mlodzieza i wielu osobom sie to nie podobalo tak ze czasem musial walczyc o zycie.w pewnym okresie Bog zsyla mu na pomoc tajemniczego psa ktory atakuje jego wrogow podczas zasadzek,pies ten pojawia sie i pewnego dnia znika
Dzięki :) Wszystkim :)
Jedyne co na celu miałam to wykorzystać czat, ( wiem,że kobiety też czytają )aby przypomnieć jak ważne są badania kontrolne.
Potem są dramaty ( zwłaszcza jak kobieta odchodzi i zostawia małe dzieci ),którym można zapobiec.
Apel zostawiłam też na NK-wszędzie gdzie się da.
Tak sobie pomyślałam,że ludzkie życie jest najwyższą wartością :):)
pozd
Jedyne co na celu miałam to wykorzystać czat, ( wiem,że kobiety też czytają )aby przypomnieć jak ważne są badania kontrolne.
Potem są dramaty ( zwłaszcza jak kobieta odchodzi i zostawia małe dzieci ),którym można zapobiec.
Apel zostawiłam też na NK-wszędzie gdzie się da.
Tak sobie pomyślałam,że ludzkie życie jest najwyższą wartością :):)
pozd
Edi to Ty się kompromitujesz brakiem kultury i tym że bronisz swojej karkołomnej tezy o wypadnięciu liczb wytypowanych przez Tytoniasza. To tak samo jakbyś napisał dzieciakowi że każda kombinacja w lotto nieuchronnie kiedyś wystąpi. Niby prawda ,ale może to trwać parę tysięcy lat.
Nie będę z Tobą jednak polemizował,bo w znajomości języka dorożkarsko-rynsztokowego zdecydowanie Ci ustępuję.
Nie będę z Tobą jednak polemizował,bo w znajomości języka dorożkarsko-rynsztokowego zdecydowanie Ci ustępuję.
jak ja wybralem sobie 5 liczb w multi i gralem na nie codziennie to nie poszly klika lat a wczesniej wyszly pare razy
GOOOOOOOOOL .
Korona 1 - 0 Zaglebie
12 MIN. Markiewicz
Korona 1 - 0 Zaglebie
12 MIN. Markiewicz
szkoda ze nie losuja na starej maszynie nabierajacej widelkami bo wtedy obraz byl lepiej widzialny a jak kulki wiruja jak opetane to trudno cos zobaczyc i nie wiadomo czy sa one nie obciazane lub sterowane jakas elektronika
Jeszcze dwie bramki , i wchodzi over. To twój typ Edi8, który zagrałem.
GOOOOOOOOL
Korona 2 - 0 Zaglebie
19 MIN Wilk
Korona 2 - 0 Zaglebie
19 MIN Wilk
jak np ogladalem wystepy magikow w telewizji to potrafia oni ukryc nawet slonia poslugujac sie chyba lustrami tak wiec sterowanie obrazem jest mozliwe
Oby się nie powtórzyła historia , kiedy to Korona prowadząc 2:0 dała sobie strzelić 2 bramki w 90 minucie.
Korona 2 - 1 Zaglebie
29 min Micanski
over 2.5 +
Gratulacje Edi8
29 min Micanski
over 2.5 +
Gratulacje Edi8
jak czytalem o uzdrawianiu to zastanawiam sie od czego zalezy wiara tak ze niektore osoby modlac sie w imieniu Jezusa wywolaja moc ktora jest w tym imieniu a inne moga sie modlic godzinami i nic sie nie stanie
Na dzis obstawialbym cos z 5 7 11 12 15 16 24 31 43 47 48 49 52 62 64 70 76 80
Co wy na to ??
Co wy na to ??
pisze ze nawet Jezus w swoim rodzinnym miescie dokonal niewielu cudow ze wzgledu na brak wiary
jak pewna poganka prosi o zdrowie dla corki Jezus jej odmawia ze poslany jest dla izraelczykow,a ona jest dalej uparta i niezrazona jego slowami mowiac ze sczenieta jadaja okruszyny ze stolow panow,i Jezus wypowiada wtedy slowa wielka jest twoja wiara i dokonuje uzdrowienia czyli trzeba byc upartym do konca
banco>>> ty naprawdę jesteś inteligentny inaczej , bo ja jedynie odniosłem się do prośby "tytoniasza12" o pomoc w osiągnięciu zysku przy napisanej przez niego skuteczności 5z16.
Ani mnie to ziębi ani grzeje czy w realu ma czy nie ma tą w/w skuteczność , bo to nijak ma się do wskazanych mu kilku możliwych metod gry.
Więc jeśli teraz piszesz tu mi:
" bronisz swojej karkołomnej tezy o wypadnięciu liczb wytypowanych przez Tytoniasza"
to jesteś perfidnym i nikczemnym kłamcą , bo ja nigdzie nie odniosłem się do niczego innego niż do podanych przez "tytoniasza12" parametrów: 5z16 i na bazie tych parametrów podsunąłem mi kilka rozwiązań.
Tak samo gdy podaję - spełniając liczne prośby użytkowników - w wielu innych wątkach schematy rozpisów , to mało mnie obchodzi to , czy ten ktoś już ma czy , dopiero się spodziewa skuteczności o której pisze , prosząc mnie o jakiś konkretny system skrócony.
Więc o jakiej tu "mojej tezie" piszesz bianco - niczego de facto nie rozumiejąc , a jedynie śliniąc się w kolejnej tu swojej głupawce na chacie???
Ani mnie to ziębi ani grzeje czy w realu ma czy nie ma tą w/w skuteczność , bo to nijak ma się do wskazanych mu kilku możliwych metod gry.
Więc jeśli teraz piszesz tu mi:
" bronisz swojej karkołomnej tezy o wypadnięciu liczb wytypowanych przez Tytoniasza"
to jesteś perfidnym i nikczemnym kłamcą , bo ja nigdzie nie odniosłem się do niczego innego niż do podanych przez "tytoniasza12" parametrów: 5z16 i na bazie tych parametrów podsunąłem mi kilka rozwiązań.
Tak samo gdy podaję - spełniając liczne prośby użytkowników - w wielu innych wątkach schematy rozpisów , to mało mnie obchodzi to , czy ten ktoś już ma czy , dopiero się spodziewa skuteczności o której pisze , prosząc mnie o jakiś konkretny system skrócony.
Więc o jakiej tu "mojej tezie" piszesz bianco - niczego de facto nie rozumiejąc , a jedynie śliniąc się w kolejnej tu swojej głupawce na chacie???
niektorzy nie wierza w cuda ze to sa bajki ale co sie stalo ze sw piotrem jak raz go uwieziono ,nagle pojawil sie aniol kajdany same sie rozwarly i nawet brama sama sie otworzyla,dopiero sw piotr na koncu zycia poniosl smierc na krzyzu
slawomir71>>> z wrodzonej grzeczności dziękuję , ale nie bardzo wiem za co te gratulacje od Ciebie z wpisu 78337..
a np sw faustyna jak pelnila posluge przy furcie zakonnej i bala sie ze moga sie pojawic jacys niebezpieczni ludzie miala wizje Jezusa ktory jej powiedzial ze odkad tam ona idzie poslal swego aniola tak ze zaden niebezpieczny czlowiek tam sie nie zblizy
Edi8. Byłem pewien że to ty podałes ten typ
Korona - Zagłebie over 2,5 typ 2.
Korona - Zagłebie over 2,5 typ 2.
Edi8, jeśli to jednak nie twój typ to i tak nic straconego bo gratulacje ci się należą za trafne typy jakie podajesz na forum.
Trochę ciężko to się czyta ale już się powoli przyzwyczajam do omijania twórczości hipopotama analfabety. Tak że nie wiem o czym to afrykańskie zwierzę pisze -ale to tym lepiej dla mnie - bo to prawdopodobnie mogą tylko być pseudoreligijne fantazje.
kiedy podczs wojny samoloty lecialy aby zbombardowac miejscowosc w ktorej dzialal ojciec pio ,bez wiedzy pilota same wczesniej odpalaly ladunki i zawracaly a przezd oczami pilotow ukazywala sie postac zakonnika tak ze nie byli wstanie dokonac bombardowan
wydaje mi sie ze nie popelniam bledow gramatycznych bo czytalem kiedys duzo ksiazek ,jedynie nie mam wprawy tak jak dzieciaki pisac poslugujac sie na klawiaturze wszystkimi palcami
witam cie ender tylko wybrales zlego bohatera bo jocker przegral z nietoperzem, wspolczuje
hipoptan>>> czy tak trudno jest Ci założyć nowy wątek na forum ze swoim nickiem w tytule i o temacie , który nie będzie powodował nawet cienia wątpliwości co do tego co się w nim znajdzie - i tam pisać sobie swoje nawiedzone biblijnymi opowieściami komentarze?
Pisanie tego na ogólnym chacie powoduje duże utrudnienia w korzystaniu z podawanych tu informacji np. o typach innych użytkowników , a ten chat nie jest dla tych Twoich ( chyba wszystkim doskonale znanym ) biblijnych opowieści dobrym miejscem.
Zatem proszę Cię abyś to pisanie kontynuował ale na forum w swoim temacie...
Idź za przykładem koleżanki "lili" , która założyła wątek o swoim hobby , czyli gotowaniu i tam a nie na chacie zamieszcza różnorakie przepisy i wszyscy chętni mogą spokojnie tam sobie czytać do woli.
Tak samo będzie w tym Twoim wątku-blogu np. o żywotach świętych - bo nie wyobrażam sobie , abyś dalej robił to na chacie...
Ten pozostaw dla gier losowych.
Pzdr.
edi8
Pisanie tego na ogólnym chacie powoduje duże utrudnienia w korzystaniu z podawanych tu informacji np. o typach innych użytkowników , a ten chat nie jest dla tych Twoich ( chyba wszystkim doskonale znanym ) biblijnych opowieści dobrym miejscem.
Zatem proszę Cię abyś to pisanie kontynuował ale na forum w swoim temacie...
Idź za przykładem koleżanki "lili" , która założyła wątek o swoim hobby , czyli gotowaniu i tam a nie na chacie zamieszcza różnorakie przepisy i wszyscy chętni mogą spokojnie tam sobie czytać do woli.
Tak samo będzie w tym Twoim wątku-blogu np. o żywotach świętych - bo nie wyobrażam sobie , abyś dalej robił to na chacie...
Ten pozostaw dla gier losowych.
Pzdr.
edi8