Wpisy 78 157 – 78 257
19 listopada 2009 22:46 → 20 listopada 2009 11:17, 100 wpisów
czarna71-ja trafiłam tylko jedna parkę z kilku i też nic poza tym,też jestem zła jak cholera .
tytoniasz12 napisz lepiej w jaki sposob dobierasz ta swoja 16 (opisz to nam blizej) bo jak po prostu typujesz to tylko masz fart na 5/16 ;P
A co lila może nie?
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/v/b/pom3242700.jpg ;)
http://img.interia.pl/pomponik/nimg/v/b/pom3242700.jpg ;)
czarna71-Wieleba należy własnie do takiej trupy komediantów telewizyjnych.
dobra zmykam spac-zostaly mi jeszcze 3 dni a potem resurrection i wracam do gry :)
NX all...
NX all...
nic nie trafilem ale mam pytanie czy ktos slyszal o jakiejs smiesznej komedii tak zeby sie chociaz godzine smiac bez przerwy
Pasko > ależ on jest naprawdę urodziwy :D taki cycuś-picuś zero faceta w facecie ! Naturalnie według mojej opinii !
pozd
pozd
Pasko:
co sie dzieje ze strona?, u mnie jest wszystko rozczapirzone ;-) Trudno mi to opisac.
co sie dzieje ze strona?, u mnie jest wszystko rozczapirzone ;-) Trudno mi to opisac.
hipopotn-Tak,obrady sejmu nad ustawą hazardową.To najlepsza komedia,ale polecam też inne odcinki z tej serii.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Wieleba to pajac choć prowadzi każde studio z wielkimi emocjami i to mi sie u niego podoba
Witam.Typuję TSN i powiem Ci Pasko ,że kuleczki w kolorach dawały jakiś niepowtarzalny klimat tego typowania a teraz tak jakoś...szaro.Może to tak z przyzwyczajenia,żal...
kriss83 nie zdradze bo to naprawde dziura w systemie to nie jest fart...5/16...jutro na 14 moge podac znow 16 liczb z czego 5 padnie jak zawsze oto one:
38,63,42,59,11,54,75,30,73,68,60,72,20,45,15,47
pomozcie wytypowac 5/5
38,63,42,59,11,54,75,30,73,68,60,72,20,45,15,47
pomozcie wytypowac 5/5
dziur jest duzo zalezy w jakim sensie....
hipcio proponuje borata albo bruna ;)
tytoniasz12 to zabawa w kotka i myszke-za duzo kombinacji z ta 16 wiec lepiej napisz jaki jest twoj magiczny sposob szukania dziury w calym ;)
tytoniasz12 to zabawa w kotka i myszke-za duzo kombinacji z ta 16 wiec lepiej napisz jaki jest twoj magiczny sposob szukania dziury w calym ;)
dzieki lilla bardzo...
niektorzy ludzie sa bardzo dziwni podaje 16 liczb tak moze ktos trafnie wytypuje 5/5 i nic za to nie oczekuje tylko tyle zeby pomoc a oni sie czepiaja bezsens nie rozumie tego swiata....
niektorzy ludzie sa bardzo dziwni podaje 16 liczb tak moze ktos trafnie wytypuje 5/5 i nic za to nie oczekuje tylko tyle zeby pomoc a oni sie czepiaja bezsens nie rozumie tego swiata....
tytoniasz12-na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tym tak bardzo.Jedni są OK,innym nie dogodzisz.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
tytoniasz12>> a co Ty się przejmujesz ludźmi ?
Daj spokój, tutaj jest tak dziwnie ale tylko na początku :D
pozd
Daj spokój, tutaj jest tak dziwnie ale tylko na początku :D
pozd
saskia: To mnie zaskoczyłaś z tym komentarzem :) Asiulka, ale gdzie? Jakiej przeglądarki używasz?
Tytoniasz dorośniesz to zrozumiesz. W Twoim wieku nie można wszystkiego zrozumieć. A zgredami się nie przejmuj.
chcialbym naprawde zdradzic ta tajemnice ale narazie moge wam podawac 16 liczb... ta dziura systemowa jest za prosta az chce sie smiac ze ludzie tego nie zauwazaja w mm,,ja tez sie meczylem....jezeli ktos programuje wsrod obecnych lub troche hackuje:) to wie w czym rzecz polega zeby moc to potrafic trzeba dojsc samemu do rozumu rozkminiac.....nikt tego nie nauczy tylko wy sami a powiem ze ta dziura systemowa jest widoczna tak bardzo ze sam sie dziwilem na serio....
tytoniasz12 - jasne, że pisz. Będziemy Ci wdzięczni :). Zawsze to większe prawdopodobieństwo trafienia gdy wybiera się liczby w stosunku 1/3 niż 1/4 .
pozdrawiam i życzę miłej nocki
pozdrawiam i życzę miłej nocki
Wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 57 4 646.40
czwórka 2791 196.50
trójka 52043 20.00
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 57 4 646.40
czwórka 2791 196.50
trójka 52043 20.00
jestescie spox naprawde...
bede wam podawal 16 liczb codziennie...
jak rozkminie 5/5 z tych 16 to bede podawal na serio pewniaki niech ludzie tez wygrywaja ....
podaje wam maila do mnie jak ktos chce skorzystac : tytoniasz@wp.pl
podpowiem mu troche z tym systemem.......
dzieki
bede wam podawal 16 liczb codziennie...
jak rozkminie 5/5 z tych 16 to bede podawal na serio pewniaki niech ludzie tez wygrywaja ....
podaje wam maila do mnie jak ktos chce skorzystac : tytoniasz@wp.pl
podpowiem mu troche z tym systemem.......
dzieki
tytoniasz12 jak przez najblizsze 4 losowania (daje ci fory) trafisz przynajmniej 5/16 (twoja 100% :P) to przyznam ci racje ale nie traf 5 i jestes pogrzebany :P
tytoniasz12. Gdybyś lepiej poszukał to może oprócz dziury systemowej znalazłbyś też jeszcze jedną: mianowicie w swoim mózgu. To co piszesz to kompletna bzdura. Wystarczy wziąć przypadkowy ciąg liczb, np. od 31 do 46 żeby z dużym prawdopodobieństwem piątka w tym ciągu padła.
Ja też jestem w stanie Ci podać cztery liczby z których na pewno padnie jedna.
A ty lila lepiej zadbaj o swoją dziurę.
Ja też jestem w stanie Ci podać cztery liczby z których na pewno padnie jedna.
A ty lila lepiej zadbaj o swoją dziurę.
wszedlem sobie teraz na typowania hosi a tam na obrazku widze dziewczyne na czerwono ubrana
Tomciu - nie miałam przedtem okazji. Teraz migusiem nadrabiam i dołączam się do gratulek :)
PAMIĘTAJ: 1) Nie istnieje płatny (bezplatny zreszta tez) system gwarantujący wygrane! - haslo Paska i pewnie wielu innych tez
To czym tutaj sie zajmujemy to typowanie i albo ktos ma farta albo niet i koniec
To czym tutaj sie zajmujemy to typowanie i albo ktos ma farta albo niet i koniec
ender-ode mnie to 3 kroki w bok.Ty lepiej martw się o SWOJĄ DZIURĘ,bo to nigdy nic nie wiadomo.
Hipciu Ty lepiej tam nie wchodź ;) Kompletnie mi ostatnio nie idzie :)
pozdrawiam ;)
pozdrawiam ;)
tytoniasz12> co do lat to masz rację.Jeśli chodzi o trafienie 5 na 16 toć to prawie średnia -nie rozumiem czym się podniecasz. To wszystko bez cienia złośliwości...
wielka bzdura ender to z ciebie ćwoku jeden.....
podaj mi ciag 4 liczb prosze na jutro na 100% zeby 1 padla prosze jak wpadnie z tych 4 liczb 1 to szacunek zamilkne a jak nie to pokazales jaka masz mozgownice zryta....
jak myslisz ze takie proste 1/4 zaryzykuj podaj je teraz
przekonamy sie czopie
podaj mi ciag 4 liczb prosze na jutro na 100% zeby 1 padla prosze jak wpadnie z tych 4 liczb 1 to szacunek zamilkne a jak nie to pokazales jaka masz mozgownice zryta....
jak myslisz ze takie proste 1/4 zaryzykuj podaj je teraz
przekonamy sie czopie
juz za pozno teraz codziennie bede cie sprawdzal hosiu i podbieral twoje liczby do moich kuponow
po 1 to nie rozumieja wszyscy bogus bez obrazy podawaj 16 liczb na kazde o 14 o 22 losowanie codzien i z tego niech padnie 5 liczb ale mowie codzien.....to nie jest jakis system moj rozumiecie????????????????? to wynika w trakcie losowania ci co nie rozumieja niech sie nie wypowiadaja ok????
moze niech kazdy wrzuci 4-zobaczymy komu ile wypadnie-moze my tez znajdziemy "dziure"
Teraz na serio zmykam NRX
Teraz na serio zmykam NRX
ENDER-dyskusję z tobą nie uważam jeszcze za zakończoną.
Jeśli jesteś takim bohaterem,to spróbuj wejść w polemikę ze mną.Temat dowolny!!
Jeśli jesteś takim bohaterem,to spróbuj wejść w polemikę ze mną.Temat dowolny!!
kriss83 spoko przyjmuje 1 z 4 twoich liczb na 14.....powodzenia zycze
Chambery Savoie 24 - 31 Vive Kielce
Brawo.
Brawo.
tytoniasz12. Jeśli 12 oznacza Twój wiek rozmowę uznaję za zakończoną.
ender-co za barani łep z ciebie haha to jak ja bym miał na końcu napisane 110 to tez bys myślał ze to moj wiek? haha debilzm ludzki nie zna granic
lilla nie przejmuj sie enderem widzisz chlopaka zamurowalo bo jeszcze rozkminia liczby zeby mi podac zobaczymy jaki cwany niech poda na 14 lilla bedziesz swiadkiem ok?? rzucil wyzwanie ja czekam a on nic przestraszyl sie biedniutki:)))
torsan ender moze ma 6 lat bo jego debilizm to jedyna sila:)))))
zobaczylem hosiu w ksiedze gosci ze trafilas 4pewniaki czy bylo to 4z4
nic nie ma pewnego codziennie(nawet lotek nie zawsze losuje 20 liczb ,a podobno ma system jak to zrobić).Jeśli by Ci się udawało w większym okresie czasu wyznaczać z tą skutecznością ( np.200 losowań )to uwierzę ,że znalazłeś dziurę.
tytoniasz12-tak on juz kiedys tutaj tez pokazywał ze jest totalnym debilem
lila jesteś żywym przykładem tego że rozwój mózgu u człowieka to ślepa droga w procesie ewolucji.
dzieki lilla...
co do endera biedny niezle pewno sie pocil nad liczbami szkoda ze nie podal 4 liczb z moich 16 bo widze ze jedna taka sama podal z moich a liczb zostalo bez moich mu do wyboru 64 no ale coz
co do endera biedny niezle pewno sie pocil nad liczbami szkoda ze nie podal 4 liczb z moich 16 bo widze ze jedna taka sama podal z moich a liczb zostalo bez moich mu do wyboru 64 no ale coz
OK -to teraz czas obstawić kto wygra :
tytoniasz12 czy ender ? :):):)
stawiam na mądrość,profesjonalizm z nutką chłodnej kalkulacji :):)
tytoniasz12 czy ender ? :):):)
stawiam na mądrość,profesjonalizm z nutką chłodnej kalkulacji :):)
ender-Twój system pojawiania się na czacie,przypomina mi płetwonurka ,który zbyt szybko wynurzył sie na powierzchnię.
W takich przypadkach nie trudno o dekompresję.W twoim przypadku dotyczy to szczególnie mózgu.
W takich przypadkach nie trudno o dekompresję.W twoim przypadku dotyczy to szczególnie mózgu.
tytoniasz12 - nie możesz ubliżać,bo zostaniesz zablokowany przez Admina - to było tak na serio !
pozd
pozd
ender lile zostaw w spokoju ........
madzia77 dzieki...przepraszam was....
wiem czym to grozi....
ale ender mnie wkurzyl....niech stad wy....a
wiem czym to grozi....
ale ender mnie wkurzyl....niech stad wy....a
torsan. Jeśli tytoniasz12 ma więcej niż 12 lat to jest to jeszcze większy dramat bo jego zachowanie oscyluje mniej więcej w tym przedziale. Poza tym zdradza symptomy "dziecka neo".
tytoniasz12>> jak trafiasz 4 z 5 na kuponie to zacznij garać w Totomixie (teraz Totolotek) - kasa "niebotycznie" większa>> system pełny 4z5= 10 zł (stawka podstawowa 2zł za kupon), a wygrana za czwórkę=335,80...
tytoniasz12>>>jeżeli masz ochotę komuś dokopać możesz to zrobić w bardziej elokwentny sposób - za to tutaj nic nie grozi, w ten sposób można do woli :D
ender-ja myślę,że twój pobyt na tej planecie wśród społeczeństwa ucywilizowanego dobiegł już końca.
A zatem,wracaj jak najszybciej na swój latający spodek!!!
A zatem,wracaj jak najszybciej na swój latający spodek!!!
ender ty oscylujesz na fiu..a
nie hipciu. To było na samym początku. Zobacz na datę ;) hośka jest teraz beznadziejna w typowaniach ale typuje też jako zorta i jestem tam wyżej w rankingach. Ostatnio udało mi się trafić 2 parki, jedną trójkę i 2/3 - wszystko jednego dnia. Więc może raczej stamtąd czerp wzorce ;)
ender-po nawet po początku twojego niku widać ze nie ma miejsca tutaj dla Ciebie , przerzuc sie moze na czaterie na interii albo wp
ok paola odpisze jak najszybciej...
klade sie spac wszystkim dobranoc... ender dla ciebie ale koszmarna niech bedzie
klade sie spac wszystkim dobranoc... ender dla ciebie ale koszmarna niech bedzie
No i się enderek zmył.
Czyżby się wystraszył? Nie wierzę.
Przecież jest taki wygadany.
Czyżby się wystraszył? Nie wierzę.
Przecież jest taki wygadany.
Pasko:
uzywam Internet Explorer. Mam wpierw u gory 8 razy logo multipasko.pl powtorzone obok kazdego loga sa puste kwadraty bez wynikow MM...itd. Sa one na bialo po lwej stronie na tych logach, pod tym wszystkim sa poziomo zakladki...zupelnie inaczej wygladajace, pozniej reklamy i pusto zielono, dopiero potem chat i cala reszta a nad ramka ''najlepiej typujacy'' nie ma tego kwadracika kiedy sa losowania danej gry. Wszystki inne strony otwieraja mi sie normalnie a tu caly czas tak samo od okolo 23ej godziny.
uzywam Internet Explorer. Mam wpierw u gory 8 razy logo multipasko.pl powtorzone obok kazdego loga sa puste kwadraty bez wynikow MM...itd. Sa one na bialo po lwej stronie na tych logach, pod tym wszystkim sa poziomo zakladki...zupelnie inaczej wygladajace, pozniej reklamy i pusto zielono, dopiero potem chat i cala reszta a nad ramka ''najlepiej typujacy'' nie ma tego kwadracika kiedy sa losowania danej gry. Wszystki inne strony otwieraja mi sie normalnie a tu caly czas tak samo od okolo 23ej godziny.
Asiulka22, "uruchom" ponownie kompa.. powinno pomóc, IE czasaami robi takie "myki"
lila>> "nie wywołuj wilka z lasu", bo może być "nieciekawie"... a po co?
Witam wczoraj w totomixie nic ale w lotto w mm mialem wpierw 4 o 14 a o 22 mialem 5 liczb na chybil trafil zawsze cos do przodu.Zycie toczy sie dalej pozdrawiam zycze duzo zdrowia i wysokich wygranych.RAPEREK POKOJ DOBRO zagram dzis tak 10,12,13,71,3 piatka bo piatek.milego dnia.
Dzień dobry wszystkim.
jestem gotow do obróbki snów, ale chyba nikomu nic się nie śni ?
jestem gotow do obróbki snów, ale chyba nikomu nic się nie śni ?
Poranna prasa :)
http://podatki.wp.pl/kat,70474,title,Kontrola-hazardu-ujawni-inne-transakcje,wid,11702511,wiadomosc.html?ticaid=19230
http://podatki.wp.pl/kat,70474,title,Kontrola-hazardu-ujawni-inne-transakcje,wid,11702511,wiadomosc.html?ticaid=19230
www.gazetaprawna.pl/ >>polecam przeczytać artykuł o hazardzie.
tytoniasz12>>>> rozważ proszę taką grę w Totomixie:
mając wg tego co pisałeś swój "patent" na 5z16 w każdym losowaniu - rozbij te 16 liczb na 4 grupy po 4 liczby i każdą z takich 4 grup nadawaj systemem 3z4=4 co przy stawce 1zł da koszt całej takiej gry w wysokości ( 3z4=4 ) x 4 x1xł=16zł.
Wygrana w Totomixie za "trojkę" MM to 46zł - tak więc stanowić to będzie równoważnik gry na kurs 46:16=2.88 i do tego kursu można zbudować tabelkę stawek progresywnie rosnących - dla każdego następnego podejścia , trwającego aż do czasu pierwszego trafienia w którejś z tych 4 grup 3 liczb , bo przy Twojej skuteczności 5z16 i przy 4 grupach takie wejście 3 liczb w ramach jednej z tych grup jest nieuchronne , bo rozkład Twoich 5-ciu trafień w ramach 4 grup może przybrać postać od:
5-0-0-0 poprzez 4-1-0-0 aż po 0-0-0-5 .
Pzdr.
edi8
mając wg tego co pisałeś swój "patent" na 5z16 w każdym losowaniu - rozbij te 16 liczb na 4 grupy po 4 liczby i każdą z takich 4 grup nadawaj systemem 3z4=4 co przy stawce 1zł da koszt całej takiej gry w wysokości ( 3z4=4 ) x 4 x1xł=16zł.
Wygrana w Totomixie za "trojkę" MM to 46zł - tak więc stanowić to będzie równoważnik gry na kurs 46:16=2.88 i do tego kursu można zbudować tabelkę stawek progresywnie rosnących - dla każdego następnego podejścia , trwającego aż do czasu pierwszego trafienia w którejś z tych 4 grup 3 liczb , bo przy Twojej skuteczności 5z16 i przy 4 grupach takie wejście 3 liczb w ramach jednej z tych grup jest nieuchronne , bo rozkład Twoich 5-ciu trafień w ramach 4 grup może przybrać postać od:
5-0-0-0 poprzez 4-1-0-0 aż po 0-0-0-5 .
Pzdr.
edi8
Witam, problem kolegi Tytoniasza polega na tym iż wyższą częstotliwość trafiania 5/16 liczb na prosty ciąg 1-16 niż podane przez niego 16 cyferek, co oczywiście łatwo sprawdzić na:
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
Witam !
Czy ktoś ma może statystykę takich 10-tek w nowej maszynie losującej (od 15.06.09) w którą najczęściej wpada 4-5 liczb ?
Wiem, że ktoś wcześniej się pokusił i podał nawet 10-tki które już kilka razy wystąpiły.
Pozdrawiam
Robert
Czy ktoś ma może statystykę takich 10-tek w nowej maszynie losującej (od 15.06.09) w którą najczęściej wpada 4-5 liczb ?
Wiem, że ktoś wcześniej się pokusił i podał nawet 10-tki które już kilka razy wystąpiły.
Pozdrawiam
Robert
tytoniasz wybiera 16 liczb, które nie padły w losowaniu poprzedzającym i na tej podstawie "wychodzi", że jest szansa na 5/16
robert lotto>>> nowa maszyna była wprowadzona od 15.06 - ale po wpadce w dniu 24.10 , powrócono przecież do tej starej , a więc te statystyki które Cię dla tej maszyny interesują mogą obejmować jedynie w/w okres 15.06-24.10.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam.tytoniasz wybrałem z tych twoich cyferek
11,15,60,63,72
pożyjemy zobaczymy :)
11,15,60,63,72
pożyjemy zobaczymy :)
może padnie coś z tego ; 59,54,43,70,18,46
Witam. Mam zapytanie. Byłem u totolotka s.a i wziąłem kupon na 3 liczby za 2 zł kurs po 30.09zł Maks. wygrana 92.10 zł oczywiście chodzi o multii i mam pytanie bo pierwszy raz tam poszłem czy jeżeli z trzech liczb mam dwie to coś ugrałem czy muszę mieć te trzy liczby trafione ?