Wpisy 779 956 – 780 055
24 lutego 2012 09:19 → 24 lutego 2012 09:58, 100 wpisów
Monet >> mi odbija?
hehe ale to nie ja chodzę po jakieś skany w szarej kopercie do bogatej dzianej kobiety,której nie znasz i na oczy nie widziałeś /pozdrówka dla szczęściary/ tylko po to aby się przekonać - i kto tu jest zdrowo kopnięty -
hehe ale to nie ja chodzę po jakieś skany w szarej kopercie do bogatej dzianej kobiety,której nie znasz i na oczy nie widziałeś /pozdrówka dla szczęściary/ tylko po to aby się przekonać - i kto tu jest zdrowo kopnięty -
to nie ja piszę o swoich antypatiach na gg - a potem daję antypatyczne,wrednej koleżance kwiatka i Ty mówisz o normalności? hehe - to mi na hipokryzję wygląda
to nie ja sugeruje chorobę psychiczna podpierając się przykładami /wmawianie jest karalne i ścigane z urzędu - panie sprawiedliwy/ to nie ja czytam każdy Twój jeden wpis i nie ja komentuję - chcesz cos jeszcze o normalności napisać .. czy starczy i jeszcze coś czy to madzia77 czy zauroczona - ja istnieję,a Ty?
to nie ja sugeruje chorobę psychiczna podpierając się przykładami /wmawianie jest karalne i ścigane z urzędu - panie sprawiedliwy/ to nie ja czytam każdy Twój jeden wpis i nie ja komentuję - chcesz cos jeszcze o normalności napisać .. czy starczy i jeszcze coś czy to madzia77 czy zauroczona - ja istnieję,a Ty?
zresztą Monet Ty zawsze "tylko" biedaczysko - neptun dobrze Ci kiedyś napisał ...
Ludzie skończcie z Tym...co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr...czas pokuty nadszedł i przebaczenia
Darku >> witaj
tom28 >>
tom28 >>
co robalek moderator podkopał Twoją wiarygodność jako "jednonickowca" hehehe
idź i mu przypitol ...
lub zacznij jego nicki węszyć ...
tylko nim zaczniesz bzdury pisać to pierw podeprzyj się dowodami,a nie domysłami
idź i mu przypitol ...
lub zacznij jego nicki węszyć ...
tylko nim zaczniesz bzdury pisać to pierw podeprzyj się dowodami,a nie domysłami
Dariusz W. widze ze doszedles do ladu i skladu z programikiem p.Staszka i sie niezle wstrzeliwujesz w liczby
ja niedlugo bardziej sie zajme analizami bo narazie malo czasu
ja niedlugo bardziej sie zajme analizami bo narazie malo czasu
ze wszystkich posiadanych tabelek tabeleczek, wykresikow i slupkow wychodzi mi na dzisiaj 72 a jak bedzie sie okaze
mam tez taka nadzieje i wiare ze bedzie lepiej Darek bo naprawde obiecujaco to wyglada
ciekaw jestem nowej wersji juz niemoge sie doczekac, i czy p.Staszek wszystkie uwagi zwiazane z nowosciami uwzgledni
ciekaw jestem nowej wersji juz niemoge sie doczekac, i czy p.Staszek wszystkie uwagi zwiazane z nowosciami uwzgledni
Darek...ja jestem osoba beztronną [przynajmniej takie mam zamiary,,,i każdemu dobrze życze ...Tobie również
Darku >> nie tylko dobrze nie wróży - ale i dobrze Ci nie życzy,widzisz jaka zazdrość,że udaje Ci sie a tym pozostałym to tylko 2/3 wchodzi a najlepiej to szukanie zadymy
zauroczona Dzięki za uznanie , wiesz juz nie raz i nie dwa sie przekonałem tu że najpierw jest podaj potem już nie ma nic a najlepiej napisać że np 3x coś tam
Darek...chyba nie zgadzasz sie z opinia tej Pani w stosunku do mnie? wypowiedz się?
najbardziej to mnie rozbawiło jak jedna z pań sugerowała żeś pracownik TS i werbujesz ludzi ...
ulka odbij pisałam o Tobie?
ulka odbij pisałam o Tobie?
ulala my żyjemy w zgodzie to prawda . Ale jak Ci powiedziałem aby nie wywoływać paniki i komentarzy nie podaję tu liczb.
zauroczona mówiła ogólnie a nie o pojedynczych osobach
zauroczona mówiła ogólnie a nie o pojedynczych osobach
zauroczona jezeli chodzi o Ulę zakopaliśmy topór wojenny już dawno i liczby owszem podam ale nie tu a gdzie mnie szukać wszyscy już wiedzą
chociaż nic nie przebije zacnej matrony,która spotykała się z Tobą,a potem skomentowała,ze szukasz kobiet aby je ...
jakie to żałosne z jej strony i oszczercze wobec Ciebie
jakie to żałosne z jej strony i oszczercze wobec Ciebie
taka 12stka na szybko zobaczymy co to bedzie
1-4-6-14-15-16-24-41-44-46-61-64
i uciekam na zebranko
1-4-6-14-15-16-24-41-44-46-61-64
i uciekam na zebranko
Darek >> alez ona mnie nie interesuje,a że moje wpisy bierze do siebie - co ja na to mogę ?
Myśle że wiele osób wiesza na mnie psy tylko dlatego ze ja daję coś komuś gratis albo że uda mi się trafić deczko więcej.Ale cóż taki los
Darek >> ale powiem Ci,że złośliwość u kobiet bierze się często z odrzucenia jak to miało miejsce w przypadku tych mniej atrakcyjnych ...
Darek >> no a kto Cię wyzwał od "sztywniaków" a potem p.i.e.r.d.o.l.i.ł do innych bzdury .. i że niby anonima dostała da maila
Darek >> no a kto Cię wyzwał od "sztywniaków" a potem p.i.e.r.d.o.l.i.ł do innych bzdury .. i że niby anonima dostała da maila
Widzisz >> takie to już ścierwo ...