Wpisy 776 426 – 776 525
22 lutego 2012 15:42 → 22 lutego 2012 17:53, 100 wpisów
Od 3 lat mam cholernego pecha. Raz tylko udało mi się trafić w realu 5/6, czyli 120 zł.
typując na sucho, Twoje liczby nie idą do głównego komputera w TS .... nikt nie ma wglądu w zestaw /liczby/ jaki wytypowałeś i
zauroczona- komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb .
tyg....a ty zamnknij się o umra...ty tez bedziesz niał umra
to ciekawe co zrobi komputer jak będą wszystkie możliwości liczbowe rozpisane przez ludzi, a najmniejsza liczba trafionych dziesiątek to będzie np. 20, anulują losowanie?
I w ten oto sposób odbiegliśmy od pewnego aspektu
- ilość zbiorów i ich zawartość, czyli ilość możliwości - jedno
s t a ł a "trafialność" - drugie
ten drugi aspekt, cóż - to dość specyficzna, żeby nie powiedzieć mag iczna umiejętność
tańczący
- na to jest regulamin - plus minus 50/50 lub w mm - ograniczona kwota na wysokie wygrane i tyle w temacie
- ilość zbiorów i ich zawartość, czyli ilość możliwości - jedno
s t a ł a "trafialność" - drugie
ten drugi aspekt, cóż - to dość specyficzna, żeby nie powiedzieć mag iczna umiejętność
tańczący
- na to jest regulamin - plus minus 50/50 lub w mm - ograniczona kwota na wysokie wygrane i tyle w temacie
Co to się dzisiaj wyrabia- moda na sukces rich szybko zapomniał o teylor
majwoj23
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
dostałam dzisiaj w prezencie .. 3 zakłady / 7 skreśleń..// 4 losowania.. na trafił oczywiście.. teraz 3/7 to dodatkowa 3/7
jocia
raz do roku nawet i robak może coś szczerze, nie ?
iwantwin
raz do roku nawet i robak może coś szczerze, nie ?
iwantwin
majwoj23 2012-02-22 (15:48)
"komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb"
I jak już wybierze to co dalej?
Majwoj23 napiszesz?
"komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb"
I jak już wybierze to co dalej?
Majwoj23 napiszesz?
Regulamin.
Podział puli.
Stopniowanie wygranych.
Wysokość gwarantowanych wygranych.
Nie trzeba innych wałków.
Podział puli.
Stopniowanie wygranych.
Wysokość gwarantowanych wygranych.
Nie trzeba innych wałków.
kurewsko ciężko jest cokolwiek trafić ,też tak macie?
@ Monet
Mało wiesz o prowadzeniu biznesu, w warunkach monopolu w szczególności...
Mało wiesz o prowadzeniu biznesu, w warunkach monopolu w szczególności...
Pasko może ulepsz tryb typowania na multi multi bo to staje się już nudne wprowadź dodatkowo obstawianie plusa ??a drugi mój pomysł zrób taka zakładkę zdrapki gdzie uzytkownicy będą dawać skany zdrapek i będą przydzielane punkty czy coś
. co wy na to ???
. co wy na to ???
Mieszkasz obok kolektury?
Sam jesteś kolektorem?
Szwagier Sobiesiaka?
Sam jesteś kolektorem?
Szwagier Sobiesiaka?
monet
- kosmiczne niskie prawdopodobieństwo versus /pewne, powiem tak /- niedoskonałości - co zabawne - wcale nie musiałoby to być plusem dla teesa , ok
i "rozmawialismy" już , ale jeszcze raz - forum posty kol Amadeusa - naprawdę moim skromnym zdaniem to, co pisze nie jest oszołomstwem...
- pamiętasz taką sytuację, jak ileś takich samych zestawów z chybił trafił ? - dokładnie - to musiałbym poszperać...
- podobnie dwie 6/6 w warszawie , obydwie z chybił-trafił trzy, może cztery przecznice od siebie
- kosmiczne niskie prawdopodobieństwo versus /pewne, powiem tak /- niedoskonałości - co zabawne - wcale nie musiałoby to być plusem dla teesa , ok
i "rozmawialismy" już , ale jeszcze raz - forum posty kol Amadeusa - naprawdę moim skromnym zdaniem to, co pisze nie jest oszołomstwem...
- pamiętasz taką sytuację, jak ileś takich samych zestawów z chybił trafił ? - dokładnie - to musiałbym poszperać...
- podobnie dwie 6/6 w warszawie , obydwie z chybił-trafił trzy, może cztery przecznice od siebie
@ Monet
Powiedzmy, że ja wiem, jak działają firmy takie jak TS...
Powiedzmy, że ja wiem, jak działają firmy takie jak TS...
A znasz może jakiś mądry łeb który podpowie jak technicznie to rozgrywają?
Jak już kulki w bębnie harcują?
Jak już kulki w bębnie harcują?
@ Monet
Co rozumiesz przez "technicznie"? Techniczna strona tego, jak ustawić losowanie jest mało istotna (ale sposobów na to jest wiele) i maszyny pneumatyczne mogą mieć w tym swój udział. TS nie gra fair i nigdy fair grał nie będzie, bo nie to jest jego rolą...
Co rozumiesz przez "technicznie"? Techniczna strona tego, jak ustawić losowanie jest mało istotna (ale sposobów na to jest wiele) i maszyny pneumatyczne mogą mieć w tym swój udział. TS nie gra fair i nigdy fair grał nie będzie, bo nie to jest jego rolą...
nie sadze zeby losowania byly ustawiane
u mnie w miescie przez ostatnie 3 lata byly 3x 6/6, jednego kolesia znalem byl ochroniarzem w dyskotece wygral ponad 9mln
poza tym po to wlasnie zwiekszyli cene losu zeby kumulacje byly czesciej
u mnie w miescie przez ostatnie 3 lata byly 3x 6/6, jednego kolesia znalem byl ochroniarzem w dyskotece wygral ponad 9mln
poza tym po to wlasnie zwiekszyli cene losu zeby kumulacje byly czesciej
Albo inaczej: w rozumieniu TS oni grają uczciwie, bo dbają o to, by nie dało się im zarzucić tego, że wyniki w długim okresie odbiegają od wyników procesu czysto losowego. Ale tu jest właśnie clue problemu... Jeżeli ustawiają konkretne losowanie Lotto, to prawdopodobieństwo trafienia szóstki wynosi dokładnie 0. W krótkim okresie (w wymiarze pojedynczych losowań) nie ma sensu grać, choć a priori tego nie wiesz. A to już nie jest fair z punktu widzenia gracza.
Wiesz jak działają?
A jaka dzialalność jest Tobie znana?
Ta oficjalna czy bardziej ta "CIEMNA STRONA"?
Jesteś z "tamtąd" ? Jako pierwszy puścisz farbę?
Czy ja gdziekolwiek piszę że TS gra fair?
A jaka dzialalność jest Tobie znana?
Ta oficjalna czy bardziej ta "CIEMNA STRONA"?
Jesteś z "tamtąd" ? Jako pierwszy puścisz farbę?
Czy ja gdziekolwiek piszę że TS gra fair?
@ azrael
Chyba się nie rozumiemy. Ja nie twierdzę, że TS nie pozwala wygrać szóstek. Wręcz przeciwnie: uważam, że nie jest tak, jak sądzą niektórzy, że nikt nie wygrywa tych milionów. Oczywiście, że ludzie je wygrywają. Chodzi jednak o coś zupełnie innego: o prawdopodobieństwo warunkowe wygrania szóstki, które przy ustawianiu wyników poszczególnych losowań wynosi 0.
Chyba się nie rozumiemy. Ja nie twierdzę, że TS nie pozwala wygrać szóstek. Wręcz przeciwnie: uważam, że nie jest tak, jak sądzą niektórzy, że nikt nie wygrywa tych milionów. Oczywiście, że ludzie je wygrywają. Chodzi jednak o coś zupełnie innego: o prawdopodobieństwo warunkowe wygrania szóstki, które przy ustawianiu wyników poszczególnych losowań wynosi 0.