Wpisy 776 398 – 776 497
22 lutego 2012 15:29 → 22 lutego 2012 17:18, 100 wpisów
robal czego znowu
Razu pewnego (dość dawno!) wytypowałem na sucho 25 liczb i podstawiłem pod 200 wzorów na 10/25. Trafiłem aż 17 liczb (jeden jedyny raz w życiu!) i okazało się, że gdybym je wysłał, nie byłoby ani jednej dziesiątki i dziewiątki. Było tylko kilka ósemek.
"może, jakieś" pewności to ja tu nie widzę
idę się przespać z tym
hola,hola jeden trafia 10/20 i
a drugi "15 liczb wchodzi 6,7/10" i nie ??
sprawiedliwości
a drugi "15 liczb wchodzi 6,7/10" i nie ??
sprawiedliwości
ale za bajki to dziękuję - wyrosłam już z tego
sprawiedliwość
ale na żarty poniektórym się zbiera
zauroczona >>>> w ogóle wygrać nie jest trudno, wystarczy skreślić właściwe liczby.
Pytanie : które to są ?
Pytanie : które to są ?
Monsiu
ten wpis 10/25/200 i trafieniem 17 - powinien być tu zawieszony, jak napis nad bramą
ten wpis 10/25/200 i trafieniem 17 - powinien być tu zawieszony, jak napis nad bramą
ULA MOŻE POTWIERDZIĆ TEZ MIAŁA NA @ 16 LICZB I Z TEGO WESZŁO ILE
żartem to jest że osoba, która trafiła 6/6 w lotto cieszy sie jak głupi do sera z 7/10+
odpowiednio duża ilość zbiorów i c o ś się trafi -
zapewne
pytanie tylko powraca, czy wysłane...
i jak się ułożyło...
zapewne
pytanie tylko powraca, czy wysłane...
i jak się ułożyło...
Piszę, że wybrałęm na sucho, i przypadek to zrządził. Kiedy wybieram do wysłania, patrzę , zastanawiam się - i wtedy wychodzi jak widać. Raz tylko trafiłem 9/10, ale to jakieś 6 lat temu i było to 18 lutego.
Monsiu >> wystarczy aby znalazła patent jedna jedyna osoba,tylko jedyna to TS zostałby w samych skarpetkach ... taka jest prawda - prawdą też jest że poniektóre osoby są w stanie trafiać pomniejsze wygrane ale nie ZAWSZE .. jak pisał kolega majwoj23
i ja tutaj nie dociekam czy ktoś WYSŁAŁ czy też nie, TYLKO czy poprawnie wytypował
i ja tutaj nie dociekam czy ktoś WYSŁAŁ czy też nie, TYLKO czy poprawnie wytypował
ale rozumiem tez,ze do poniektórych to nie dociera
Mam kołomyje z tych liczb w głowie...że szok...kurde podawać jedna liczbe o dobrą.....kto chetny?
Od 3 lat mam cholernego pecha. Raz tylko udało mi się trafić w realu 5/6, czyli 120 zł.
typując na sucho, Twoje liczby nie idą do głównego komputera w TS .... nikt nie ma wglądu w zestaw /liczby/ jaki wytypowałeś i
zauroczona- komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb .
tyg....a ty zamnknij się o umra...ty tez bedziesz niał umra
to ciekawe co zrobi komputer jak będą wszystkie możliwości liczbowe rozpisane przez ludzi, a najmniejsza liczba trafionych dziesiątek to będzie np. 20, anulują losowanie?
I w ten oto sposób odbiegliśmy od pewnego aspektu
- ilość zbiorów i ich zawartość, czyli ilość możliwości - jedno
s t a ł a "trafialność" - drugie
ten drugi aspekt, cóż - to dość specyficzna, żeby nie powiedzieć mag iczna umiejętność
tańczący
- na to jest regulamin - plus minus 50/50 lub w mm - ograniczona kwota na wysokie wygrane i tyle w temacie
- ilość zbiorów i ich zawartość, czyli ilość możliwości - jedno
s t a ł a "trafialność" - drugie
ten drugi aspekt, cóż - to dość specyficzna, żeby nie powiedzieć mag iczna umiejętność
tańczący
- na to jest regulamin - plus minus 50/50 lub w mm - ograniczona kwota na wysokie wygrane i tyle w temacie
Co to się dzisiaj wyrabia- moda na sukces rich szybko zapomniał o teylor
majwoj23
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
dostałam dzisiaj w prezencie .. 3 zakłady / 7 skreśleń..// 4 losowania.. na trafił oczywiście.. teraz 3/7 to dodatkowa 3/7
jocia
raz do roku nawet i robak może coś szczerze, nie ?
iwantwin
raz do roku nawet i robak może coś szczerze, nie ?
iwantwin
majwoj23 2012-02-22 (15:48)
"komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb"
I jak już wybierze to co dalej?
Majwoj23 napiszesz?
"komputer zawsze wybiera najmniejsza ilość obstawianych liczb"
I jak już wybierze to co dalej?
Majwoj23 napiszesz?
Regulamin.
Podział puli.
Stopniowanie wygranych.
Wysokość gwarantowanych wygranych.