Wpisy 772 533 – 772 632
20 lutego 2012 19:55 → 20 lutego 2012 20:15, 100 wpisów
no właśnie można na gg się zmówić jak to było w przypadku "kusego" a już najgorsze jak ktoś swoją miarka mierzy i jeszcze osadza ...
jakby był bez skazy
jakby był bez skazy
ok - pomyłka
ja bym przeprosił - ale ja nie jestem lilą
odpowiedz - sobie sam - czy nie prowokujesz, w jakim celu wstawiasz tylko te emotki
i zastanów się - co za interes /i kto/ może mieć w takich wpisach, jak ten którego lila podejrzewała...
Ale piNtolenie, to wszystko... I o kant - bo pewnie wiesz
ja bym przeprosił - ale ja nie jestem lilą
odpowiedz - sobie sam - czy nie prowokujesz, w jakim celu wstawiasz tylko te emotki
i zastanów się - co za interes /i kto/ może mieć w takich wpisach, jak ten którego lila podejrzewała...
Ale piNtolenie, to wszystko... I o kant - bo pewnie wiesz
Lila ...chyba ze szwagrem w tajemnicy przed Toba pojedziemy na rybki
jak to robal było na mailu z pięknąja skoro o tym piszesz hipokryto jak Ci juz pisałam i kłamczuchu ...
pamiętasz czy przypomnieć
a może to było "zrobione" w celach wyższych - jak pisałam "błazen"
pamiętasz czy przypomnieć
a może to było "zrobione" w celach wyższych - jak pisałam "błazen"
ulala...
13max...brat nie ma przede mną tajemnic ,spróbuj,zobaczymy co zrobi,ja z góry już wiem co
ulala...zaraz powiem i dam tylko 1/1
jak robal sam nie jesteś w porządku to nie osadzaj innych ..
a jak ktos głupi i swoje przypuszczenia za prawdę bierze to niech się zdrowo w łeb puknie .... i nie dręczy podejrzeniami innych
a jak ktos głupi i swoje przypuszczenia za prawdę bierze to niech się zdrowo w łeb puknie .... i nie dręczy podejrzeniami innych
13max...a jak nie weźmiesz to nocka pod chmurką bo do hotelu będziesz miał daleko
ulala...no dobrze juz puszczona..
ja 31..
ja 31..
13max....to zależy o jaki pytasz.Tego co masz na myśli to nie posiadam na całe szczęście zboczuchu
torsan -
do qrwy nędzy przecież napisałem - nie...
Ale - fantazja, kameliowa, zauroczona, paskuda ,...hewka, dobrosław - sądzisz , że to różne osoby, z koła gospodyń wiejskich ?
I się tylko przysiadają, co chwilę do kompa ? rzucają kostką ?
Nie, nie mam monitoringu
do qrwy nędzy przecież napisałem - nie...
Ale - fantazja, kameliowa, zauroczona, paskuda ,...hewka, dobrosław - sądzisz , że to różne osoby, z koła gospodyń wiejskich ?
I się tylko przysiadają, co chwilę do kompa ? rzucają kostką ?
Nie, nie mam monitoringu
13max....
juz dawno mówiłem dałem lizaki dla lila
juz dawno mówiłem dałem lizaki dla lila
lila...ty jeden wiesz ...
------
--------------------------------------
--------------------------------------
lila...lizak cukiereczki
Witam!Wczoraj pisałam ,że zaczynają od 21 kulki a tu dzisiaj od 28 ,bo te 2 piewsze to rzucili tak na rybkę
Ulala.. .
Lila.. .
-----------------------------------------------------
Lila.. .
-----------------------------------------------------
13max....ja wiem to czego lizak przestałem mówić oto zboczuchu
dobra juz uciekam...
lila...tam w kuchni i tez tam zobacze małe bobo
Ulexxa.. . Witaj.. .
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
torsan >> Pasko ma na podglądzie posty na forum,które zostały wykasowane - i w jednym z tematów pewnej szanownej persony dostałam s.z.m.a.t.ę,która wykasowała,naturalnie na gg były przeprosiny,wspólne plany aby się spotkać ale to k.u.r.e.s.t.w.o znowu zaczęło swój taniec z "kusym" o czym poinformowałam pięknąja oraz Moneta,bo nie godzi się w takim stylu dokuczać komuś ( w tym wypadku na tacy była Adndromeda) "ssij pałkę" itp. itd. lub napuszczać innego użytkownika w tym wypadku Witkowskiego ... tak postępuje tylko k.u.r.w.a ale zdaje się,że robal lubi takie klimaty