Wpisy 772 439 – 772 538
20 lutego 2012 19:12 → 20 lutego 2012 19:56, 100 wpisów
gg36 - te 3 ostatnie szostki z chybika to specjalnie zeby gracze zaczeli wiecej puszczac z maszyny a jak najmniej kombinowali samodzielnie
to zadam pytanie inaczej
czy mam dalej sie ..............czy nie ?
czy mam dalej sie ..............czy nie ?
chyba żartujesz źle ci na multipasko? wszyscy cię lubią to o co chodzi. chyba że żona zabrania
ania...ja z bajerą miałam 9/10 w multi najwięcej
bo my takie bajeranty z robalkiem
bo my takie bajeranty z robalkiem
toja ja sie nawet prrzyznam ze to moja wina ale jak sie pozbyc tej drugiej połowy ?
Kaska -
psss - starczy - mądrej głowie dość po słowie, a tu -
nie udowadnimy, że nie jesteśmy wielbłądami
psss - starczy - mądrej głowie dość po słowie, a tu -
nie udowadnimy, że nie jesteśmy wielbłądami
lila...a co ..inni 10/10 z plusem mają...a ja moje 9/10 udokumentowane..robal swoje tez
Robalku
Robalku
lila,
a dlaczego miałbym j u ż nie żyć ?
te blisko sto robi swoje ?
a dlaczego miałbym j u ż nie żyć ?
te blisko sto robi swoje ?
kosmaty jak to twoja wina to dlaczego chcesz się jej pozbywać przeproś wybaczy ci
ani ja nie mam zamiaru udowadniać,żem nie wielbłąd i że prócz mnie istnieją osoby,które nie cierpią debilizmu,mani wyższości i wulgaryzmu ....
max,
są plusy i minusy - słabo tam z miejscem
parkingowym, ale za to blisko są ze trzy kolektury
są plusy i minusy - słabo tam z miejscem
parkingowym, ale za to blisko są ze trzy kolektury
ps. kiedyś w zdrapce miałam 100 tys. wybaczcie,że nie udokumentowałam ...
a moja ciocia ma złotego słonia w karafce i bywała na śniadaniach u Billa Clintona w Białym Domu ....
a moja ciocia ma złotego słonia w karafce i bywała na śniadaniach u Billa Clintona w Białym Domu ....
Lila ....na ryby przyjedzie albo ja do niego
Kasiu ...ja juz nie piję
Kasiu ...ja juz nie piję
torsan - 772400
pewna osoba nawet specjalnie nie ukrywała, że jest innym wcieleniem...
A nie bywała miłą - np. o takim hipciu niezbyt fajnie się wypowiadała - co ja poradzę - mam jakąś tam pamięć
A kilka nicków męskich - też różnie się zachowywało względem innych, a wielonikowość tłumaczyli problemami z komputerem
pewna osoba nawet specjalnie nie ukrywała, że jest innym wcieleniem...
A nie bywała miłą - np. o takim hipciu niezbyt fajnie się wypowiadała - co ja poradzę - mam jakąś tam pamięć
A kilka nicków męskich - też różnie się zachowywało względem innych, a wielonikowość tłumaczyli problemami z komputerem
torsan -
oczywiście można też zwołać towarzycho, czy to po gg, czy z jakiegoś czata z jakimś określonym zadaniem, może być nawet z zagranicy i robić za męża niewinności, albo
namówić kogoś - "poprowokuj, powstawiaj po czyimś wpisie trochę emotek, powkurzasz, będzie zabawa, taki fajny gość z Ciebie"
oczywiście można też zwołać towarzycho, czy to po gg, czy z jakiegoś czata z jakimś określonym zadaniem, może być nawet z zagranicy i robić za męża niewinności, albo
namówić kogoś - "poprowokuj, powstawiaj po czyimś wpisie trochę emotek, powkurzasz, będzie zabawa, taki fajny gość z Ciebie"
pani kathyyy....on 13max nie chce upić , chce być silny na całym świecie jak gołotai znikam...
lillaa..
13max..
kathyy..
kathyy..
ulala...kto ma pintol nie ja ...teraz robal
no właśnie można na gg się zmówić jak to było w przypadku "kusego" a już najgorsze jak ktoś swoją miarka mierzy i jeszcze osadza ...
jakby był bez skazy
jakby był bez skazy