Wpisy 772 313 – 772 412
20 lutego 2012 17:44 → 20 lutego 2012 19:00, 100 wpisów
Komunikacja wewnątrz systemowa
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
kaskada to lipa, ktos kto to wymyślił to powinien sobie wielkie zero napisać na czole
mirnam61: 5 liczb mam wysłanych takich samych, tj. 13,16,26,35,69
dodałem jeszcze 4,22,17,34,56
dodałem jeszcze 4,22,17,34,56
zuza...nasz czatowy ryszardz12 o ile mnie pamięc nie myli..wiesz...starość nie radość
Czy jest tu może robercikeee nie widzę..pewnie kolacyjka przy świecachto pod Bonusik
mirnam
zuza..niewiem ile wysyłał...ja jak wysyłam jeden to coś mam, a jak mnie podkusi na dwa to
zuza..niewiem ile wysyłał...ja jak wysyłam jeden to coś mam, a jak mnie podkusi na dwa to
zuza..ja w kaskade zagrałam raptem kilkanaście razy...w tym 3 x 10/12 i chyba 6 9/12...no i 8/12...pare pustych tylko ...
co
zuza ? -
- wszystko może być użyte przeciwko Tobie, nie wiesz ?
zuza ? -
- wszystko może być użyte przeciwko Tobie, nie wiesz ?
ja w kaskadzie miałem 2x 9/12 i pare razy 8/12 ale gram rzadko w to
to ja nieszczęsliwa, za kazdym razem albo 0, albo grosze wpadały, nie gram już
zuza8
załóżmy, że zdarza się, to co miałem te trzy miechy temu, ale w lepszej wersji - i jakimś cudem zapodaję 10/10 - jakie jest prawdopodobieństwo, że literalnie powtarzasz wszystkie moje liczby ?
załóżmy, że zdarza się, to co miałem te trzy miechy temu, ale w lepszej wersji - i jakimś cudem zapodaję 10/10 - jakie jest prawdopodobieństwo, że literalnie powtarzasz wszystkie moje liczby ?
a tak poza tym, nie powielam nigdy liczb, mam swoje własne od 10 lat
ależ nie miałbym totalnie nic przeciwko temu, jeśli bym trafne zapodał, żeby ktoś skopiował - serio
ile masz stałych ?
ile masz stałych ?
i co tam robal sprawdziłeś/porównałeś już moje IP w typach na żywo
jakieś wnioski,klony może gdzieś niemiła byłam i chciałam komuś spod innego nicka dokopać ( jak np. "kusy" )lub wychwalałam siebie niczym roxana
jesteś żałosny
jakieś wnioski,klony może gdzieś niemiła byłam i chciałam komuś spod innego nicka dokopać ( jak np. "kusy" )lub wychwalałam siebie niczym roxana
jesteś żałosny
robercik zmykam bo ..wrazie jakby kathy napierała to wiesz co zrobić..
pa robaczku
pa robaczku
zuza
ja ze stałej 10/10 - jakoś się wyleczyłem - oddałem " w dobre ręce" - podając na czacie... Teraz zostawiam, wybieram z niej kilka na losowanie i uzupełniam oczekiwanymi
ja ze stałej 10/10 - jakoś się wyleczyłem - oddałem " w dobre ręce" - podając na czacie... Teraz zostawiam, wybieram z niej kilka na losowanie i uzupełniam oczekiwanymi
kiedys robalku pisałam Tobie, ze gram 10/10 x 1
9/10x1
8/10x2 i nigdy liczb nie zmieniam, czasami gram 5/5 co weszło, o tym tez pisałam, mam swoje typy i już nie chce żałować jak coś zmienie i po sprawie
9/10x1
8/10x2 i nigdy liczb nie zmieniam, czasami gram 5/5 co weszło, o tym tez pisałam, mam swoje typy i już nie chce żałować jak coś zmienie i po sprawie
zuza 8
czasem taki sks robaka łapie, że bez
zeszytu ani rusz
cholipka, przepraszam za słowa, ale szlag by trafił stałe
dwadzieścia zeta ?
czasem taki sks robaka łapie, że bez
zeszytu ani rusz
cholipka, przepraszam za słowa, ale szlag by trafił stałe
dwadzieścia zeta ?
gg36
robalku, dzieki, tak codziennie,20, sa miesiace ze mam z nawiązka a są też suche dni i tygodnie jak teraz, co mozna sprawdzić
robalku, dzieki, tak codziennie,20, sa miesiace ze mam z nawiązka a są też suche dni i tygodnie jak teraz, co mozna sprawdzić
Kaska
+ zestaw dla prawie twardzieli
plus 66,67 i 41 i pooowooooo
+ zestaw dla prawie twardzieli
plus 66,67 i 41 i pooowooooo
zuza ile odzyskujesz z tych 20zł, ja wydaje 15 i czasem wpadnie 2,4 zł a najczęściej nic
zuza
wizyty bodajże na Palacza
kaska też tak miłej podróży
zostawiam Was /na chwilę/
wizyty bodajże na Palacza
kaska też tak miłej podróży
zostawiam Was /na chwilę/
robal NaPalaczaPalenie papierosów powoduje postępującą degenerację ciała.
Robal......samochodem dłużej bym jechała (korki) niż z butka
kosmaty
kosmaty
madzia-wiesz,co nie ktorym jak się spodoba to piszą ze to klon także wiesz,nawet się nie zastanowią tylko mowią ze masz klona...
kathy stawiam moje współzycie na multipasko tak postanowiłem jak sie okreslicie tak bedzieee
Witam,
mam pytanie:
ile zapłacę w kolekturze za 1 zakład MINI skreślając na nim 6 liczb?
mam pytanie:
ile zapłacę w kolekturze za 1 zakład MINI skreślając na nim 6 liczb?
kosmaty a z kim będziesz tutaj współżył,. a ty już jesteś sprawny po imieninach