Wpisy 772 295 – 772 394
20 lutego 2012 17:23 → 20 lutego 2012 18:53, 100 wpisów
Komunikacja wewnątrz systemowa
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
kaskada to lipa, ktos kto to wymyślił to powinien sobie wielkie zero napisać na czole
mirnam61: 5 liczb mam wysłanych takich samych, tj. 13,16,26,35,69
dodałem jeszcze 4,22,17,34,56
dodałem jeszcze 4,22,17,34,56
zuza...nasz czatowy ryszardz12 o ile mnie pamięc nie myli..wiesz...starość nie radość
Czy jest tu może robercikeee nie widzę..pewnie kolacyjka przy świecachto pod Bonusik
mirnam
zuza..niewiem ile wysyłał...ja jak wysyłam jeden to coś mam, a jak mnie podkusi na dwa to
zuza..niewiem ile wysyłał...ja jak wysyłam jeden to coś mam, a jak mnie podkusi na dwa to
zuza..ja w kaskade zagrałam raptem kilkanaście razy...w tym 3 x 10/12 i chyba 6 9/12...no i 8/12...pare pustych tylko ...
co
zuza ? -
- wszystko może być użyte przeciwko Tobie, nie wiesz ?
zuza ? -
- wszystko może być użyte przeciwko Tobie, nie wiesz ?
ja w kaskadzie miałem 2x 9/12 i pare razy 8/12 ale gram rzadko w to
to ja nieszczęsliwa, za kazdym razem albo 0, albo grosze wpadały, nie gram już
zuza8
załóżmy, że zdarza się, to co miałem te trzy miechy temu, ale w lepszej wersji - i jakimś cudem zapodaję 10/10 - jakie jest prawdopodobieństwo, że literalnie powtarzasz wszystkie moje liczby ?
załóżmy, że zdarza się, to co miałem te trzy miechy temu, ale w lepszej wersji - i jakimś cudem zapodaję 10/10 - jakie jest prawdopodobieństwo, że literalnie powtarzasz wszystkie moje liczby ?
a tak poza tym, nie powielam nigdy liczb, mam swoje własne od 10 lat
ależ nie miałbym totalnie nic przeciwko temu, jeśli bym trafne zapodał, żeby ktoś skopiował - serio
ile masz stałych ?
ile masz stałych ?
i co tam robal sprawdziłeś/porównałeś już moje IP w typach na żywo
jakieś wnioski,klony może gdzieś niemiła byłam i chciałam komuś spod innego nicka dokopać ( jak np. "kusy" )lub wychwalałam siebie niczym roxana
jesteś żałosny
jakieś wnioski,klony może gdzieś niemiła byłam i chciałam komuś spod innego nicka dokopać ( jak np. "kusy" )lub wychwalałam siebie niczym roxana
jesteś żałosny
robercik zmykam bo ..wrazie jakby kathy napierała to wiesz co zrobić..
pa robaczku
pa robaczku
zuza
ja ze stałej 10/10 - jakoś się wyleczyłem - oddałem " w dobre ręce" - podając na czacie... Teraz zostawiam, wybieram z niej kilka na losowanie i uzupełniam oczekiwanymi
ja ze stałej 10/10 - jakoś się wyleczyłem - oddałem " w dobre ręce" - podając na czacie... Teraz zostawiam, wybieram z niej kilka na losowanie i uzupełniam oczekiwanymi
kiedys robalku pisałam Tobie, ze gram 10/10 x 1
9/10x1
8/10x2 i nigdy liczb nie zmieniam, czasami gram 5/5 co weszło, o tym tez pisałam, mam swoje typy i już nie chce żałować jak coś zmienie i po sprawie
9/10x1
8/10x2 i nigdy liczb nie zmieniam, czasami gram 5/5 co weszło, o tym tez pisałam, mam swoje typy i już nie chce żałować jak coś zmienie i po sprawie
zuza 8
czasem taki sks robaka łapie, że bez
zeszytu ani rusz
cholipka, przepraszam za słowa, ale szlag by trafił stałe
dwadzieścia zeta ?
czasem taki sks robaka łapie, że bez
zeszytu ani rusz
cholipka, przepraszam za słowa, ale szlag by trafił stałe
dwadzieścia zeta ?
gg36
robalku, dzieki, tak codziennie,20, sa miesiace ze mam z nawiązka a są też suche dni i tygodnie jak teraz, co mozna sprawdzić
robalku, dzieki, tak codziennie,20, sa miesiace ze mam z nawiązka a są też suche dni i tygodnie jak teraz, co mozna sprawdzić
Kaska
+ zestaw dla prawie twardzieli
plus 66,67 i 41 i pooowooooo
+ zestaw dla prawie twardzieli
plus 66,67 i 41 i pooowooooo
zuza ile odzyskujesz z tych 20zł, ja wydaje 15 i czasem wpadnie 2,4 zł a najczęściej nic
zuza
wizyty bodajże na Palacza
kaska też tak miłej podróży
zostawiam Was /na chwilę/
wizyty bodajże na Palacza
kaska też tak miłej podróży
zostawiam Was /na chwilę/