Wpisy 771 539 – 771 638
20 lutego 2012 12:04 → 20 lutego 2012 12:38, 100 wpisów
kathy......poszły i pewnie nici ze zwrotu ale przynajmniej mam spokój
witam sympatyków lotta{{hej} Darek W Dziekuje slicznie za trafne typy jesteś super
amatorka Wiem Witam pozdrawiam dziś też powinny iść na gg masz rozpis
skąd pytanie o naciaganie
dave35 ?
daje TEN typ daje typy gratis, czy chce kasę ?
dave35 ?
daje TEN typ daje typy gratis, czy chce kasę ?
Czy moze t y l k o chce kasę, jak coś wejdzie - bo nie doczytywałem na stronie, a może źle pamiętam, coś, co widziałem na czacie ?
kathy zestawy nie graja tylko liczby mozesz wysłac kilkadziesiat ale niewłasciwe liczby i co d... w krzakach
Chodzi mi o program Goldenlotto za 150 zeta plus inne dodatkowe koszta!?
Czyli już wszystko wiem . Chodziło mi o Waszą opinię na ten temat. Na jego filmach typuje po losowaniach a więc wał .
jakby te wszystkie programy były super to nikt by nie sprzedawał bo kto sprzedaje kure co złote jaj znosi
strzyże nas państwo,to nie rozumiem skąd takie oburzenie,że osoba prywatna próbuje
"Jaki pan,taki kram"
"Jaki pan,taki kram"
dave35
jak świat światem, od kiedy istnieje ts - są do niego poprzyklejani różni kombinatorzy, a teraz - fotoszop, anonimowość w necie, to znajdują nawet klakierów
Kto się przyzna, że został wydymany na jakieś grosze ?
- przecież to też i wstyd, że "dlaczego byłem głupi', nie ?
A od Pasko program do statystyk masz gratis - czego więcej szukać ? faz ? PO losowaniu ?
jak świat światem, od kiedy istnieje ts - są do niego poprzyklejani różni kombinatorzy, a teraz - fotoszop, anonimowość w necie, to znajdują nawet klakierów
Kto się przyzna, że został wydymany na jakieś grosze ?
- przecież to też i wstyd, że "dlaczego byłem głupi', nie ?
A od Pasko program do statystyk masz gratis - czego więcej szukać ? faz ? PO losowaniu ?