Wpisy 771 433 – 771 532
20 lutego 2012 11:02 → 20 lutego 2012 12:03, 100 wpisów
robak
wczoraj się /z trafiła/ prawie nachapał i zaszalał
jedno 10/10 z trafiła - ostatnio najskuteczniejsze
2x 7/7 z łączenia 13,23,55,69 z dwoma 2 x 3/3 - wiadomo jakimi ...
i jedno 10/10 z p e w n e g o połączenia
nie mam *9* w zestawie
jedno 10/10 z trafiła - ostatnio najskuteczniejsze
2x 7/7 z łączenia 13,23,55,69 z dwoma 2 x 3/3 - wiadomo jakimi ...
i jedno 10/10 z p e w n e g o połączenia
nie mam *9* w zestawie
Siema
Nie Bronson
Kaska
pozostaje nie paczeć na czyjeś typy, fart - nie się nad tym, czy kręcą , czy prawdopodobieństwo, założyć, że dziś jest TEN dzień i
Kaska
pozostaje nie paczeć na czyjeś typy, fart - nie się nad tym, czy kręcą , czy prawdopodobieństwo, założyć, że dziś jest TEN dzień i
Bronson
Ty chyba wszystko wydajesz na te Panienki z profila
a potem główkujesz
Ty chyba wszystko wydajesz na te Panienki z profila
a potem główkujesz
771434. Robal_36 2012-02-20 (11:04)
robak
robak
Kaska
kluczowe t a m słowo, to .p.r.a.w.i.e.
bronson
wiesz, ja zakładam coś w rodzaju cykliczności - różnie na to można paczeć - "siedem lat..." , "raz na wozie..."
- jak grasz - sam czymś się kierując typujesz, z maszyny ?
kluczowe t a m słowo, to .p.r.a.w.i.e.
bronson
wiesz, ja zakładam coś w rodzaju cykliczności - różnie na to można paczeć - "siedem lat..." , "raz na wozie..."
- jak grasz - sam czymś się kierując typujesz, z maszyny ?
771391 ta w naszym przypadku czyli wałbrzyszan (koło 120 tys mieszkańców)
będziemy biegać w świeżym Mobrukowym powietrzu
ponadto funkcjonuje u nas koksownia i spalarnia powietrze jak mniemam jest tak skażone,ze nawet w naszym mieście nie ma urządzenia do pomiaru zanieczyszczenia powietrza,a władza tutejsza nie widzi potrzeby aby takie urządzenie zainstalować (no bo i po co stresować ludków)(mimo,że według obowiązujących przepisów tam gdzie istnieje składowisko,koksownia,spalarnia takie urządzenie powinno być i kontrolować)
W latach 70/80 miasto było nasze tak skażone,że przez okres 5 lat ZABRONIONE było zbieranie owoców leśnych,byliśmy w ścisłej czołówce w świecie pod względem skażenia powietrza gleby itp.
dlatego tez czytając ten o to artykuł
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/czysty-walbrzych/5766632
w.k.u.r.w.i.ł.a.m jak mogą robić takie przekłamanie medialne i tak jest ze wszystkim no chyba,że w naszym mieście miał miejsce kolejny cud Tuska
będziemy biegać w świeżym Mobrukowym powietrzu
ponadto funkcjonuje u nas koksownia i spalarnia powietrze jak mniemam jest tak skażone,ze nawet w naszym mieście nie ma urządzenia do pomiaru zanieczyszczenia powietrza,a władza tutejsza nie widzi potrzeby aby takie urządzenie zainstalować (no bo i po co stresować ludków)(mimo,że według obowiązujących przepisów tam gdzie istnieje składowisko,koksownia,spalarnia takie urządzenie powinno być i kontrolować)
W latach 70/80 miasto było nasze tak skażone,że przez okres 5 lat ZABRONIONE było zbieranie owoców leśnych,byliśmy w ścisłej czołówce w świecie pod względem skażenia powietrza gleby itp.
dlatego tez czytając ten o to artykuł
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/czysty-walbrzych/5766632
w.k.u.r.w.i.ł.a.m jak mogą robić takie przekłamanie medialne i tak jest ze wszystkim no chyba,że w naszym mieście miał miejsce kolejny cud Tuska
ulala...nie mam programu,patrzę do liczb i tak wychodzą one na nie,ale jak jest ich np 19 to zawsze ze dwie lub trzy z nich wpadają
kathy....wczoraj tyle czarowałam w nocy przy nim że,chyba wszystkim co mam zapisanych pobudkę zrobiłam
bronson..taaa,nie musimya skąd wiesz że,nie jesteśmy teraz akurat w pracy?
kto nie pije ten kapuje
Lila
kathy
zuza
bronson
Robal 36
wszystkich innych
Lila
kathy
zuza
bronson
Robal 36