Wpisy 763 333 – 763 432
17 lutego 2012 10:54 → 17 lutego 2012 11:35, 100 wpisów
a jak zaparze tą z jasminem to tak jakbym sie od razu umył....szarym mydłem oczywiscie
kondi ta oczywiscie mama CIe pewnie w rumianku myla jak byles maly
tak jak mnie tz buzie
tak jak mnie tz buzie
ech,jak przypomne sobie chrust babci i oponki i pączki, to było to. Najlepsze były jednak kuleczki (produkt uboczny przy wyrobie oponek)
dobra moi kochani ja zmykam musze przypilnować moich malarzy i wyskoczyć na zakupy...miłego dnia i wysokich wygranych o 14tej
www.horoscopofree.com/pl/cnf/ndYRDgHIjmM9WjJ-i2MHYroLjrl0QTSTRV3wf4A/
szukajcie, a znajdziecie
szukajcie, a znajdziecie
horoskop na piątek, 17 luty:
Wodnik,
Będziesz potrzebował czasu, aby dokończyć powierzone Ci sprawy, tym bardziej, żee musisz przekonać przełożonego do swoich racji. Dziś prawdopodobnie będziesz rozdrażniony i zdenerwowany jednak będziesz myśleć o ukochanej osobie starając się zrobić jej niespodziankę.
Wodnik,
Będziesz potrzebował czasu, aby dokończyć powierzone Ci sprawy, tym bardziej, żee musisz przekonać przełożonego do swoich racji. Dziś prawdopodobnie będziesz rozdrażniony i zdenerwowany jednak będziesz myśleć o ukochanej osobie starając się zrobić jej niespodziankę.
torsan jak hokejos?
dzis ekstraklasa rusza,a jutro juz jade do swiatyni bo juz nie moge sie doczekac,a i na stadionie piwko bedzie mozna kupic
dzis ekstraklasa rusza,a jutro juz jade do swiatyni bo juz nie moge sie doczekac,a i na stadionie piwko bedzie mozna kupic
lila,miałaś imieniny? Dlaczego nie zostałem zaproszony n apopijawe ?
lila jak gdzie tu pisz wyraznie i nie chuchaj bo mi ekran zaparował za duzo bimberku
Gała..Ty się nie śmiej,jak siedliśmy kiedyś do pociągu to cały wagon a raczej szyby w nim zaparowały
no mam lila. Do jednego nawet gwożdzia jak byłem maly włżyłem i przeleciałem cały korytarz wyhamowywując dopiero w pokoju naprzeciw. No ale za to teraz elektryzuję...
Lila śniłaś mi sie dziś powaznie
w krótkich szortach z dzinsu siedzącą na krzesle z nogami przy buzi tak zgięta i mnóśtwo ludzi wokoło
w krótkich szortach z dzinsu siedzącą na krzesle z nogami przy buzi tak zgięta i mnóśtwo ludzi wokoło
a ja mam puszczone 6,33,47,63,72 mam gdzies te liczby i tak odpuszczam granie na wieczór
andromeda i każdy mial piórko i lile łaskotal a ona nie mogla się ruszyć?
Lila powaznie tak siedzialas na tym krzesle z nogami zgietymi tak kucałas nio
ja myśle że po prostu graliście w tą grę planszowa z kolorowymi polami i wskazowka