Wpisy 763 233 – 763 332
17 lutego 2012 08:40 → 17 lutego 2012 10:54, 100 wpisów
mam takie coś alę to może ulec zmianie
23,72,30
30,20,18
30,20,57
18,57,72
23,72,30
30,20,18
30,20,57
18,57,72
6-44-60-32-39-28-31-63-14-12
2-37-74-49-64-76-47
41-78-22-43-80-53-19
2-37-74-49-64-76-47
41-78-22-43-80-53-19
1,7,23,61
1,7,61,72
2,7,22,61
1,7,61,72
2,7,22,61
tańczący
generatory masz np. na takich adresach ->
wuwuwu lottostat.pl, wuwuwu losowe.pl i na np 3.gry - tam to przygotowuje Ci kupon do zabecelowania z niezłą dopłatą
ja tylko na chwilkę bo dzisiaj kolejny dzień remontu w kuchni
i ciągle czekamy na meble
i ciągle czekamy na meble
widzę, że grasz dzisiaj 6-ką. A co powiesz na 8-kę przynajmniej raz dzisiaj?
krysia będzie lepiej ,a jak na imię maleństwo będzie mieć,jak sie czujesz?
Adaś maleństwo to chłopiec niby pewne na 1000 % Czuję sie dobrze chociaż wczoraj dość mocno bolał mnie brzuch...za dużo chyba miałam łażenia i szukania zmywarki
Synek będzie miał prawdopodobnie na imię Antoś mąż się uparł
Synek będzie miał prawdopodobnie na imię Antoś mąż się uparł
nawet nie próbujcie zielonej z jaśminem! Smakuje jak szare mydło. Chyba ze szybko parzysz a pijesz jeszcze szybciej
krysienka i jaką zmywarkę wybrałaś bo ja tez w tym tygodniu kupowałem
krysia 3 maj sie ,fajne imię podoba mi sie,a wiedziałęm ze chłopczyk będziejuz go lubie
ja chciałam Darka lub Pawła....ale jest jeszcze Wojtek...ale mąż stwierdził że to on będzie w urzędzie rejestrował syna po urodzeniu.....
krysienka chłopczyk to same chłopczyki u Ciebie
Fajne imie bo na A
Fajne imie bo na A
Adaś według badan jest wszystko OK ale ja mogę przypadkiem wylądować w szpitalu na obserwacji
andruś dokładnie tak ja zawsze miałam lepszy kontakt z chłopakami niż z dziewczynami
robal, zielona z jaśminem - super nowość w biedronce - wciąż nie zniknęła z półek
zaparz i powachaj, a potem powąchaj szare mydło - różnicy nie znajdziesz
andruś ja na początku chciałam aby miał począwszy na literę M bo u mnie Mati i Maks no i gdyby była dziewczynka to byłaby Marianna
krysienka to tak jak ja ja tez zawsze miałąm lepszy kontakt z chłopcami jak dziewczynkami
kolegom można była zawsze jakiegoś kuksańca sprzedać i nie oddali i nie naskarżyli
kondi
o "urządzeniu" , że z Ukrainy przyjechało
a z superherbatką, to nie przesadzaj - żeby Ci Goście Goście w łazience na dłużej nie wylądowali
o "urządzeniu" , że z Ukrainy przyjechało
a z superherbatką, to nie przesadzaj - żeby Ci Goście Goście w łazience na dłużej nie wylądowali
ja tam krysienka mam 3 siostry i żadnej w potyczkach nie żałowałem
Wódka z lodem szkodzi na nerki.
Rum z lodem niszczy wątrobę.
Whisky z lodem szkodzi na serce.
Gin i lód szkodzi na mózg.
Coca-cola z lodem niszczy zęby.
To oznacza, że lód jest naprawdę niebezpieczny.
Rum z lodem niszczy wątrobę.
Whisky z lodem szkodzi na serce.
Gin i lód szkodzi na mózg.
Coca-cola z lodem niszczy zęby.
To oznacza, że lód jest naprawdę niebezpieczny.
kondi ja mam brata i siorę ale są 5 i 7 lat młodsi tak więc zawsze musiałam uważac
Adaś w środę jadę na dodatkowe badanie usg i troszkę się obawiam
andruś ty też zaszalałaś z pączkami wczoraj????w biedronce były po 60 groszy i schodziły że szok przez 4 godziny sprzedały kobiety 4.5 tysiąca
moja zona to tez ryby, ech...czarujące to to, ale...czasami naprawdę tylko do morza
kondi dobrze ze ja mam daleko do morza ...ale obok mojej mieściny płyną 2 rzeki i pełno jezior