Wpisy 75 951 – 76 050
8 listopada 2009 15:18 → 8 listopada 2009 22:49, 100 wpisów
a możesz podać rozpis tego systemu , którym się posłużyłeś ?
sławomir71>>> to przy 12 kuponach byłoby już trochę kasy do zainwestowania.
12 x 2zł = 24zł
12 x 5zł = 60zł (system4z5)
Razem 84zł a pewniości niestety zadnej że wejdzie te 4z5 i wygra się 168zł ( 108zł na czysto).
Wszystko łatwo się liczy i pisze PO losowaniu ale PRZED losowaniem wygląda to zupełnie inaczej.
Pzdr.
12 x 2zł = 24zł
12 x 5zł = 60zł (system4z5)
Razem 84zł a pewniości niestety zadnej że wejdzie te 4z5 i wygra się 168zł ( 108zł na czysto).
Wszystko łatwo się liczy i pisze PO losowaniu ale PRZED losowaniem wygląda to zupełnie inaczej.
Pzdr.
Masz rację Tomcio. Człowiek zawsze jest mądry po fakcie. Ja nastawiałem się na trafienie 5. Dlatego posłużyłem sie takim systemem.
Mysia-pysia , za jakąś godzinę przedstawię ci ten system , razem z gwarancjami .
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 x - - - x - x - x - x -
14 - - - x x - x x - - - x
20 x - - x - - - x x x - -
28 - - x - x - - - x x - x
29 - - - - - x - x x - x x
5 - x - - x - - x - x x -
8 - x x - - - x - - - x x
35 - x - x - x - - - x - x
9 x - x - - x - - - x x -
18 - - x x - x x - x - - -
15 x x - - - x x x - - - -
23 x x x x x - - - - - - -
mam nadzieję że wyszło to czytelnie.zwróć uwagę na kolumnę pionową nr 10
5 - x - - x - - x - x x -
8 - x x - - - x - - - x x
9 x - x - - x - - - x x -
mam nadzieję że wyszło to czytelnie.zwróć uwagę na kolumnę pionową nr 10
---1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
05 - x - - x - - x - x x -
08 - x x - - - x - - - x x
09 x - x - - x - - - x x -
05 - x - - x - - x - x x -
08 - x x - - - x - - - x x
09 x - x - - x - - - x x -
ok już wszystko mi się rozjaśniło...a gwarancje ?
jesli ktos sie bawi w parki to polecam moja mape wszystkich 3160 mozliwych parek, mozna sprawdzic wypadanie od 1 do 250 losowan wstecz
http://www.wynikilotto.net.pl/mapa_parki.php
przede wszystkim mozna szybko sprawdzic jaka parka ile razy bo nie wyobrazam sobie recznego szukania parek wsrod liczb wylosowanych i potem porownywania z innymi losowaniami,
pozdr
ps zastanawialem sie nad zrobieniem czegos takiego dla trojek ale wyniki musialbym przedstawic w formie 3D :D
http://www.wynikilotto.net.pl/mapa_parki.php
przede wszystkim mozna szybko sprawdzic jaka parka ile razy bo nie wyobrazam sobie recznego szukania parek wsrod liczb wylosowanych i potem porownywania z innymi losowaniami,
pozdr
ps zastanawialem sie nad zrobieniem czegos takiego dla trojek ale wyniki musialbym przedstawic w formie 3D :D
przy 3 trafionych liczbach 54,5% że trafimy 1x3 , 45,5% 0x3
przy 4 trafionych liczbach 12,1% że trafimy 1x4
przy 5 trafionych liczbach 1,5% że trafimy 1x5
przy 4 trafionych liczbach 12,1% że trafimy 1x4
przy 5 trafionych liczbach 1,5% że trafimy 1x5
Witam
Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale wczoraj minął nas prawdziwy Majstersztyk LOSOWOŚCI.
O mały włos doszłoby do dość ciekawej sytuacji. Więc o co chodzi? Wyjaśniam już…
Układając liczby według kolejności wylosowania w dwóch ostatnich losowaniach LOTTO (DL), otrzymamy taki oto ciąg liczb: 32,34,42,20,6,5,3,7,1,5,2,17.
I „teraz” gdyby we wczorajszym (lub poprzednim) losowaniu zamiast liczby 5 wylosowano liczbę 4 to ten nowy ciąg zawierałby podciąg składający się z siedmiu kolejnych liczb od 1 do 7!!!!
Podejrzewam, że byłaby to sytuacja bez precedensu w dotychczasowej historii losowań naszego TS.
Tak więc, pewien niedosyt pozostał ;)
Pozdrawiam
Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale wczoraj minął nas prawdziwy Majstersztyk LOSOWOŚCI.
O mały włos doszłoby do dość ciekawej sytuacji. Więc o co chodzi? Wyjaśniam już…
Układając liczby według kolejności wylosowania w dwóch ostatnich losowaniach LOTTO (DL), otrzymamy taki oto ciąg liczb: 32,34,42,20,6,5,3,7,1,5,2,17.
I „teraz” gdyby we wczorajszym (lub poprzednim) losowaniu zamiast liczby 5 wylosowano liczbę 4 to ten nowy ciąg zawierałby podciąg składający się z siedmiu kolejnych liczb od 1 do 7!!!!
Podejrzewam, że byłaby to sytuacja bez precedensu w dotychczasowej historii losowań naszego TS.
Tak więc, pewien niedosyt pozostał ;)
Pozdrawiam
Czy wiadomo jakimi metodami(skreślanie samemu czy chybił trafił) padły wczorajsze szóstki w LOTTO?
Odnośnie wczorajszej szóstki to uśmiałem się jak ciągle różowe kulki wypadały. Ktoś kto gra systemami mógł na tym zarobić, ale pewnie mało kto spodziewał się takich liczb, ja na przykład miałem 0/6 i 3zł poszło. No i proszę 6 szóstek wylosowali, większość na pewno grała systemami.
MCSI-Witam,nie mówili jakimi metodami zostały trafione te szóstki,powiedzieli tylko gdzie one wpadły.
Może o 22.00 jeszcze coś wspomną na ten temat.
Pozdrawiam.
Może o 22.00 jeszcze coś wspomną na ten temat.
Pozdrawiam.
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2008/
Zobacz na 29 lipca...
Zobacz na 29 lipca...
ponad 700 piatek było gdy była kumulacja 40000000
sporządzając statystykę - obojętnie jaka - jaki zakres losowan najlepiej wybrać ?
MM na 22.00
4,65,75
10,14,71
4,14,75
10,19,29,35,43,59,75
4,14,21,38,45,58,62,77
4,14,16,18,47,51,65,67,75,79
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
4,65,75
10,14,71
4,14,75
10,19,29,35,43,59,75
4,14,21,38,45,58,62,77
4,14,16,18,47,51,65,67,75,79
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
Witam.KOGUT zagra w realu następujące zdarzenia:Liczby: stetryczałą i wredna 29,raz takie średniaczki 10,35.Oraz ciąg dalszy liczb ze snu od medium 4,7,25,40.SZCZERY też podał 10 liczb,z tego już 3 liczby wyszły,ale ich nie podam bo sobie je zapeszę,są dostępne w temacie o snach. Dodatkowo PARKA na NIE 48,49.To wszystko na dziś bo zgodnie z umową z PLUSA sie wycofałem,odrabiając cała stratę,o fortuno nawet na tym odrabianiu 2 zeta zarobiłem.Wszystko jest na forum.Pozdrawiam
Ender. Dziękuję za informację. Już w międzyczasie znalazłem wzór i policzyłem (1/16.63). Pozdrawiam
MYSIA PYSIA ja biorę na swoje potrzeby ostatnie 30 losowań bo uważam że dalej nie ma co sięgać,ale znów zależy jakiego typu i czego maja dotyczyć te statystyki a tego nie napisałaś.
mysia pysia>> jeżeli chcesz obserwować liczby to moim zdaniem kogucik19 ma rację, ja jeszcze dzielę co 5 lub 10 losowań, żeby zobaczyć jak utrzymuje się trend wypadania danej liczby. Większą ilość losowań można stosować, żeby sprawdzić np. "anomalie" w wypadnięciach.
lila - większość analizuje wczorajsze wyniki Lotto i zapewne zastanawia się nad tym, jak to się mogło zdarzyć.. :)
mam pytanie, jakie macie doświadczenie z internetem z UPS?
Warto? Jak jest z bezprzewodowym od nich, czy się zawiesza?
Warto? Jak jest z bezprzewodowym od nich, czy się zawiesza?
madzia 77 nie wiem czy pamiętasz, ale było takie zdarzenie że padło 5 "40-stek" i było trafionych aż 9 szóstek, także teraz już nic nie może Nas dziwić. Może teraz zagramy w 30-stki".
darencjoo - pamiętam :
Była liczba 5 i same potem od 40 wzwyż,może i warto 30 stki trudno wyczuć!
pozd
Była liczba 5 i same potem od 40 wzwyż,może i warto 30 stki trudno wyczuć!
pozd
Bromik. Są różnie opinie o UPC (zawsze się znajdą jacyś malkontenci) - ja też się zastanawiam nad przejściem do nich bo mam ich tv i te awarie zdarzają się bardzo rzadko.
Router bezprzewodowy możesz sobie sam podłączyć (a jeśli weźmiesz od nich to kilka zł doliczą Ci do abonamentu) chyba że wybierzesz opcję 25 MB to wtedy router masz w cenie abonamentu.
Router bezprzewodowy możesz sobie sam podłączyć (a jeśli weźmiesz od nich to kilka zł doliczą Ci do abonamentu) chyba że wybierzesz opcję 25 MB to wtedy router masz w cenie abonamentu.
mi się wydaje że takie liczby musiały kiedyś wypaść a jest to dziwne dlatego że były to śmieszne licczby a tych piątek bylo tyle dlatego ze ludzie pewnie kreślą na wariata:1,2,3,4,5,7
ender>> dzięki za opinię. Ja mam swój router, ale często mi się zawiesza... i net "osiedlowy". No właśnie też myślę nad zmianą...
ML g.22 07.11- Kobieta raz wyczytuje 6 , potem bez przepraszam 9,to znowu maszyna losuje za dużo,przeoczą liczbę wylosowaną,kulki się rozsypują na podłogę,kasetę od innej podłączają do bebna innej.Co jest grane? Przecież to kpiny z ludzi i bałagan kompletny. Chyba im gmatwa od próbnych losowań.Ale widać ,że na to nikt nie reaguje
Witam.Liczby na nie- 22-a:8,11,12,13,19,20,21,30,38,46,47,59,64,65
70,79.Pozdrawiam.
70,79.Pozdrawiam.
czesc wam ja u mysle ze tu kilka osob patrzy z totalizatora sportowego gdy podawalem liczby na nie 1 wpadala
pojechalem na dzialke i na 14ta skreslilem liczby tam oczywiscie niepadly,gdy w miasteczku na dzialce malo osob mieszkajacych,patrze na 22ga wpadly 3 liczby i to z plusem zeby zachecic mieszkancow,to samo w markecie wzialem sobie na 14ta 10 liczb 1 wpadla a o 22giej 4wpadly
wogole chcialem sie tu dowiedziec od jednej osoby jak trafia z kilku liczb co ktorys dzien to powiedziala mi ze na czuja
dziwne to wszystko dlamnie
pojechalem na dzialke i na 14ta skreslilem liczby tam oczywiscie niepadly,gdy w miasteczku na dzialce malo osob mieszkajacych,patrze na 22ga wpadly 3 liczby i to z plusem zeby zachecic mieszkancow,to samo w markecie wzialem sobie na 14ta 10 liczb 1 wpadla a o 22giej 4wpadly
wogole chcialem sie tu dowiedziec od jednej osoby jak trafia z kilku liczb co ktorys dzien to powiedziala mi ze na czuja
dziwne to wszystko dlamnie
Kolorowych snów:
http://www.youtube.com/watch?v=ofYt5vYAP00
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=ofYt5vYAP00
dobranoc
Ponawiam atak na 5 na godzinę 22. Oto moje 12 liczb rozpisanych według systemu 12 liczb na 12 kuponów po 5 skreśleń. 10-14-4-21-16-30-33-35-36-18-15-17. Może tym razem wejdzie 5z5 a nie 4z5.
TS podlega chyba Min.Finansów to chyba niedokładnie państwo
w państwie.Ale podczas losowań odwalają taką amatorszczyznę,
jakby sami chcieli zasugerować te podejrzenia które są na forum.Jak państwo chce budować z naszych pieniędzy stadiony
niech gra uczciwie.A obecnie gorliwie tworzy pozory, że jest
tu przekręt.Na początek losowanie z udziałem publiczności i
komisja z imienia i nazwiska a nie jakieś troje zombi które
mignie na ułamek sekundy. Tak było na początku wprowadzenia
systemu G-Tech, teraz tego nawet nie ma.
w państwie.Ale podczas losowań odwalają taką amatorszczyznę,
jakby sami chcieli zasugerować te podejrzenia które są na forum.Jak państwo chce budować z naszych pieniędzy stadiony
niech gra uczciwie.A obecnie gorliwie tworzy pozory, że jest
tu przekręt.Na początek losowanie z udziałem publiczności i
komisja z imienia i nazwiska a nie jakieś troje zombi które
mignie na ułamek sekundy. Tak było na początku wprowadzenia
systemu G-Tech, teraz tego nawet nie ma.
I poszło 12 zakładów do mixa.
a jeśli masz podejrzenie,że to przekręt i nadal wnim uczestniczysz,to co?
Witam.
Zauwazylem pewna prawidlowosc chce sie podzielic liczbami z niej nie wiem czy sie dzis tez sprawdzi bo tzw "anomalie" (nawiazanie do matrixa :P) pojawiaja sie dosc czesto i dotycza bardzo krotkiego okresu. Postawilbym w mixie niestety przerznolem srodki tam zgromadzone i jutro bede dopiero uzupelnial :P
Swoja droga mogli zrobic opcje ze wygrana da sie bezposrednio i przez neta wplacic z powrotem na konto :/
Wracaja do tematu anomalii:
4 5 6 13 14 15 24 30 43 47 52 56 57 59 60 62 65 68 76 78 80
jak widac 21 liczb
patrzac na skupisko 4 5 6 - 13 14 15 - 59 60
wybralbym z nich tylko po jednej liczbie z reguly skrajne czyli 4 6 13 15.
Zobaczymy.
Zauwazylem pewna prawidlowosc chce sie podzielic liczbami z niej nie wiem czy sie dzis tez sprawdzi bo tzw "anomalie" (nawiazanie do matrixa :P) pojawiaja sie dosc czesto i dotycza bardzo krotkiego okresu. Postawilbym w mixie niestety przerznolem srodki tam zgromadzone i jutro bede dopiero uzupelnial :P
Swoja droga mogli zrobic opcje ze wygrana da sie bezposrednio i przez neta wplacic z powrotem na konto :/
Wracaja do tematu anomalii:
4 5 6 13 14 15 24 30 43 47 52 56 57 59 60 62 65 68 76 78 80
jak widac 21 liczb
patrzac na skupisko 4 5 6 - 13 14 15 - 59 60
wybralbym z nich tylko po jednej liczbie z reguly skrajne czyli 4 6 13 15.
Zobaczymy.
Lestek- ja jestem pełen optymizmu.
Przed losowaniem, jak zwykle czuję że za chwilę będę bogaty:)
I na tym pragnieniu bazuje sukces finansowy TS:)
I na tym pragnieniu bazuje sukces finansowy TS:)
MM na 22 / Totomix
"trójki" na TAK (wysłane)
5,10,15 / 2,14,72 / 8,18,23 /
"trójki" na NIE (niewysłane)
6,9,69 / 8,28,80 / 5,25,30 /
Ból jest taki że z pośród tych 6-iu
"trójek" musiałem dokonać wyboru na które zagrać.
Po losowaniu okaże się czy wybór był słuszny.
"trójki" na TAK (wysłane)
5,10,15 / 2,14,72 / 8,18,23 /
"trójki" na NIE (niewysłane)
6,9,69 / 8,28,80 / 5,25,30 /
Ból jest taki że z pośród tych 6-iu
"trójek" musiałem dokonać wyboru na które zagrać.
Po losowaniu okaże się czy wybór był słuszny.
MM 22.00 stawka za zakład 100 zł
40,43
40,31
23,43
23,31
34,41
34,57
41,56
41,57
a niech sie dzieje co chce hehe kto nie ryzykuje ten niema nic!!!!!!!!!!!!!!!
40,43
40,31
23,43
23,31
34,41
34,57
41,56
41,57
a niech sie dzieje co chce hehe kto nie ryzykuje ten niema nic!!!!!!!!!!!!!!!
gigo2 >>> 800zł zainwestowć w 8 parek to przy 1 parce trafionej jest 873,90zł.
Zapewne liczysz na minimum 2 parki?
Szkoda tyle kasy inwestować na jedno losowanie.
No cóż ale to Twoje pieniądze.
powodzenia.
Zapewne liczysz na minimum 2 parki?
Szkoda tyle kasy inwestować na jedno losowanie.
No cóż ale to Twoje pieniądze.
powodzenia.
Mam taki pomysł.Żeby totomix dla tych co zrobią 20.000 obrotu na punkcie totomixa wprowadzić stałe kursy bez możliwości obniżenia,bez względu na sytuacje w danym zdarzeniu.To tylko taki pomysł marzenie ale może to podłapią i wtedy być może obroty by wzrosły bo dużo graczy by chciało mieć stałe kursy.Ciekawe co o tym pomyśle sądzicie.Pozdrawiam
Wiatam moi kochani mam strasznego pecha grajac nic nie wygralem tyle czasu nadzieja umiera mi na rekach moze ktos mnie naprowadzi na liczby dziekuje Tomek
Nawet jak wejdzie mu 1 parka to powinien być zadowolony.
ryzyko duze ale po Lotto z wczoraj ponad 1000 do przodu ,powiem szczerze ze czesciej u buka mam duzo za lotto!!!!1
sławomir>>> jedna "trójka" za 20zł to jest 920zł wygranej.
Nie lepiej 800zł zainwestować w 4 losowania i na każde wysłać 10 "trójek" po 20zł?
Ale każdy gra za swoje i wydaje kasę jak uważa.
Nie lepiej 800zł zainwestować w 4 losowania i na każde wysłać 10 "trójek" po 20zł?
Ale każdy gra za swoje i wydaje kasę jak uważa.
ksings - ja nie podejrzewam przekrętu.Tylko dziwi mnie w co gra TS.Z jednej strony megakomputery G-Tech,WAT(armia) bada
naszyny i kulki a podczas losowań:kulki się walają po podłodze,nie te kasety do bębnów są podłączane,dziecinne
przeoczenia(ostanio MLg.22.7.11 - raz odcztuje 6 raz 9),maszyna losuje za dużo kulek. Gram czasem, ale z mieszanymi uczuciami.A ostatnio do reszty zepsuli zabawę.
Zakład 3 zł - a piątka :ok. 1300 zł.To są kpiny.Mamią
komulacją (1:14000000)a za pozostałe stopnie ochłapy.
naszyny i kulki a podczas losowań:kulki się walają po podłodze,nie te kasety do bębnów są podłączane,dziecinne
przeoczenia(ostanio MLg.22.7.11 - raz odcztuje 6 raz 9),maszyna losuje za dużo kulek. Gram czasem, ale z mieszanymi uczuciami.A ostatnio do reszty zepsuli zabawę.
Zakład 3 zł - a piątka :ok. 1300 zł.To są kpiny.Mamią
komulacją (1:14000000)a za pozostałe stopnie ochłapy.
Kilka wpisów wcześniej ktoś pisze, że czuje że za chwilę będzie bogato. A ja czuję, że cały czas jestem bogaty:
Spójrz
Ja jestem naprawdę bogaty
Bogaty
Mam przecież gwiazdy na niebie
I ciebie, i kwiaty
Spójrz
To dla mnie samego zbyt wiele
Podzielę
Skarby te na równe części dwie
Przypadnie tobie pół, pół mnie
Spójrz
Ja jestem naprawdę bogaty
Bogaty
Mam przecież gwiazdy na niebie
I ciebie, i kwiaty
Spójrz
To dla mnie samego zbyt wiele
Podzielę
Skarby te na równe części dwie
Przypadnie tobie pół, pół mnie
Bonusy łącznie wypłacone od wygranych uzyskanych przy obrocie rzędu 20 tys.zł przy grze w Internecie w Totomixie , rekompensują obniżki kursów...
Wieleba podał, że gracze którzy trafili szóstki w LOTTO sami skreślili liczby
znowu przez 15 wszystko sie posypało,ah juz nie biore 15 pod uwage na przyszłosc!
nie ma takiej możliwosci jak prawdopodobieństwo poniewasz gracze sześciu nie mogłoby skreslic takich samych licz x 6
jantar chodzi o lotto nie ma takich mozliwosci jak 6 osób na pare milionów kombinacji skresla takie same szóstki hehe ale podpucha lotto komputer ładnie ustalił !!!!!!!
Lestek
Doskonałe, wszyscy jesteśmy bogaci!!!
(I brak murzyńskiej maski. he he he.)
Doskonałe, wszyscy jesteśmy bogaci!!!
(I brak murzyńskiej maski. he he he.)
gigo2, a ja skomentowałam twój wpis
76019. status gigo2 2009-11-08 (22:07)home Żagań
blisko blisko ale jutro bedzie jazda
hehehe
76019. status gigo2 2009-11-08 (22:07)home Żagań
blisko blisko ale jutro bedzie jazda
hehehe
Lestek>>> tę piosenkę Michała Bajora możesz sobie tu wysłuchać:
http://www.tekstowo.pl/piosenka,michal_bajor,ja_jestem_bogaty.html
P.s: tak na marginesie to Michał Bajor ma urodziny tego samego dnia co Kasia Kowalska , Anita Lipnicka i Cezary Pazura oraz Andrzej Lepper , Edward Bosek , Lucjan Brychczy i śp.płk.Ryszard Kukliński...
http://www.tekstowo.pl/piosenka,michal_bajor,ja_jestem_bogaty.html
P.s: tak na marginesie to Michał Bajor ma urodziny tego samego dnia co Kasia Kowalska , Anita Lipnicka i Cezary Pazura oraz Andrzej Lepper , Edward Bosek , Lucjan Brychczy i śp.płk.Ryszard Kukliński...
Witam.Parka na NIE trafiona (48,49).Natomiast żadna liczba nie została wylosowana z podanych.Natomiast 3 liczby ze snu podane na forum wyszły (12,32,22).Jestem zadowolony .Pozdrawiam i do jutra.
gigo2 - bredzisz.
edi8 znakomicie wiem gdzie można tego posłuchać :>
Napisz jak Ci dziś poszło :) Ja się nie wzbogaciłem ;D
Napisz jak Ci dziś poszło :) Ja się nie wzbogaciłem ;D
i 29 postanowila nie wychodzic kolejny dzien z rzedu...
jak i 7
A 5 z 9 nierozlaczne
jak i 7
A 5 z 9 nierozlaczne
gigo2>>> a czy wiesz , że 30 marca 1994 roku gracze trafili jednego dnia 80 takich samych 6/6 ???
michallublin może bredze ale w typach i na bukach jestem 6700 do przodu czym ty sie mozesz pochwalic w ciągu roku?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
OPA aż 80 osób to tak jak ze zmartwychwstaniem jezusa CUD!!!!!!!!!!!!
Lestek>>> w dniu dzisiejszym nastąpił totalny odwrót od dotychczasowych tendencji w bilansach oraz H2H i praktycznie prawie wszystkie typowane mecze ( zdarzenia ) zakończyły się rezultatami przeciwnymi do tych trendów.
Przykład: Ruch Chorzów w 10-ciu ostatnich domowych meczach miał wyłącznie wyniki under 2,5 gola i dziś grał u siebie z Jagielonią , która miała wyjazdowy bilans za 13 ostatnich wyjazdów 11:2 na rzecz wyników under 2,5 gola - a wynik końcowy to 5:2...
CSKA Moskwa w 5-ciu ostatnich meczach z Rubinem Kazań miała bilans W-D-L jako 5 ( 5-0-0 ) czyli same zwycięstwa oraz w under/over 2,5 5 ( 1-4 ) czyli 4 wyniki overowe.Wynik na boisku 0-2 , czyli porażka gosdpodarzy wynikiem underowym...itd.itp.
Dawno takiej sytuacji jednoczesnego odwrócenia się większości trendów nie obserwowałem!
Pzdr.
edi8
Przykład: Ruch Chorzów w 10-ciu ostatnich domowych meczach miał wyłącznie wyniki under 2,5 gola i dziś grał u siebie z Jagielonią , która miała wyjazdowy bilans za 13 ostatnich wyjazdów 11:2 na rzecz wyników under 2,5 gola - a wynik końcowy to 5:2...
CSKA Moskwa w 5-ciu ostatnich meczach z Rubinem Kazań miała bilans W-D-L jako 5 ( 5-0-0 ) czyli same zwycięstwa oraz w under/over 2,5 5 ( 1-4 ) czyli 4 wyniki overowe.Wynik na boisku 0-2 , czyli porażka gosdpodarzy wynikiem underowym...itd.itp.
Dawno takiej sytuacji jednoczesnego odwrócenia się większości trendów nie obserwowałem!
Pzdr.
edi8
Ty - piszemy wielką literą,
nie chwalę sie bo nie lubię,
mam inne sposoby na pomnożenie pieniędzy,
gratuluję zysków,
pozdrawiam.
nie chwalę sie bo nie lubię,
mam inne sposoby na pomnożenie pieniędzy,
gratuluję zysków,
pozdrawiam.
GIGO2 gratuluje wygranej,oraz wyników.Bardzo się ciesze że jesteś po stronie wygranych,i dobrze napisałeś "kto nie ryzykuje ten nie jedzie".Właśnie tak niestety jest w grach losowych.Pozdrawiam i się ciesze.
dziękuję, we wtorek wygrywam z lilą.
joł!
joł!
widzę, że czuwasz...:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Edi8, o meczach nie wypowiem się, bo najzwyczajniej się na tym nie znam. Co do kulek, losowanie o 14 było bardzo niespokojne. Tylko cztery liczby miały względną stabilność, 8 liczb wychylało się ponad przeciętność. 22 to jakiś kompletny matrix. Chyba dziś ważyli kulki. Tylko jedna kulka była stabilna, reszta to nerwusy. Mam nadzieję, że to chwilowy wybryk i po burzy wyjrzy słońce. Podobnie jak dziś wieczorem, było 22 losowania wstecz choć i wtedy było spokojniej. Ja mam nadzieję, że jutro wszystko wróci na swoje miejsce.